Akej farby žalúzie na hnedo biele okná?

Akej farby máte žalúzie, keď sú plastové okná zvonku hnedé a zvnútra biele???
Odpovedať
V minulosti boli dvojfarebné lamely na žalúziách, no firiem čo ich ponúkajú je už pomenej. Najpraktickejšia je biela farba , odpada špekulovanie o tom akú farbu zvolit na horný profil ktorý vidno aj zvonku. Sú však v ponuke aj dvojfarebne profili.( zvnútra ina farba ako zvonkajšej strany). Tiež treba rátať s tým že samotné sklo je zafarbené vačšinou do zelena, takže aj tá biela žalúzia bude mať taký odtien pri pohlade zvonku.
Odpovedať
@janula94 urcite nie biele, daj si tmavsie, dobre to vyzera. ak chces vidiet blede zaluzie na tmavych oknach pozri si moje fotky. (to som ja nedaval :-))
Odpovedať
My máme tiež zvonku zlatý dub a z vnútra biele okná a my sme žalúzie prispôsobili vnútrajšku, teda sme si ich dali biele. Z vonku pôsobia jemne zeleno -kvôli sklám, ale vyzerá to úplne v pohode. Neviem si však predstaviť biele okná a hnedé žalúzie. Ale to je môj názor...
Odpovedať
my mame tento istý prípad a my sme dali zvnútra strieborne a zvonka zlate
Odpovedať
@janula94 my máme v byte biele platové okná a žalúzie sme dali tmavo hnedé (niečo ako eloxovaný hliník), vyzerá to dobre, z vonku ich v oknách vôbec nie je vidieť okno pôsobí ako keby bolo dymové sklo, a z vnútra keď ich zavrieš (večer) tak máš pocit, že tam nie sú...ale viac by som ich nedala a to preto, že neskutočne na nich vidieť prach, - v lete fungujú ako radiátor hlavne ak sú okná orientované na juh, či západ...
Odpovedať
MAme zvonka zlaty dub, zvnutra biele a zaluzie sme dali zlate, podla mna to ladi. A dava to dostatok svetla, moc tmave by som nedavala, lebo svetlo tak neprenikne, myslim denne svetlo pokial ich nebudete uplne odtahovat.
Odpovedať
Tiež máme okná zvonka zlatý dub a zvnútra biele a žalúzie máme medené, iné by som ani nechcela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skús bronzové alebo medenné a tež sú aj dvoj farebné ale nevyzerá to dobre
Odpovedať
my máme okná zlatý dub zvonka a biele zvnútra, žalúzie mám dvojfarebné, zvnútra sú strieborné a zvonka medené, takto nám to odporučila pani, u ktorej sme objednávali okná aj žalúzie a myslím, že poradila dobre - som spokojná :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@janula94 janka ako ste sa nakoniec rozhodli aka farba zaluzii? my riesime to iste prave teraz :-)
Odpovedať
dali sme biele okná zvnútra aj zvonku a biele žalúzie :)
Odpovedať
z vlastnej skúsenosti radím maslové, nie je na nich vidieť prach a žiadnom prípade neodporúčam tmavé. Teda pokiaľ im nechceš robiť otroka ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a ked roletu zatiahneš ,vidíš akej farby je okno z vonku?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@janula94 Zákazníkovi by som vždy odporúčala aby sa rozhodli zosúladiť tienenie pri pohľade z interiéru. Keď sa tak nad tým zamyslíte, kto povedal, že vo všetkých izbách v celom dome musíte mať na oknách rovnaký štýl tienenia. Veď každá izba je zariadená inak. Tienenie v kuchyni musí byť praktické, v spálni by sme mali pri ňom nerušene zaspať, pospať si aj cez deň, atd. Takže tienenie by sa malo prispôsobiť našim potrebám. A tým nemám na mysli iba farbu ale aj typ.
Odpovedať
Presne toto riesime aj my momentalne. Mame zlaty dub z vonka a biele okna zvnutra. Neviem vobec ake dat, ci nie nakoniec biele alebo strieborne perletove. Chcem garnize matny chrom, takze odtien zaluzii do bronzova, medena nebude uz pekne. A tie dvojfarebne som este na okne nikde nevidela, takze neviem posudit. Celkovy interier riesime skor tak jemne provensalsky, nie moderne. Nabytok skor bledy, biely, nic tmaveho. Ide skor o to, ako to bude vyzerat zvonka tie biele alebo strieborne zaluzie pri hnedych oknach.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@kvalitnetienenie prosím vás aké tienenie by ste mi navrhli na takéto okno?
Odpovedať
@zuzanakatrakova my mame plisse a vyzerá to super
Odpovedať
@mata61 poslala by si mi foto?
Odpovedať
@zuzanakatrakova Na našej stránke kvalitnetienenie.sk je skutočne veľký výber. Chcete zvnútra? Zvonka? Predpokladám, že oproti sa nachádzajú hospodárske budovy a tak Vašim problémom nie jej prehrievanie interiéru a možno by Vám postačovalo interiérové tienenie. Ďalej nevidím tam na foto žiadnu klučku, tak predpokladám, že ide o pevné presklenie. Máte dostatočne široké ostenie a dali by sa dať aj vertikálne žalúzie. Ale môžu byť aj interiérové žalúzie, roletožalúzie, plisé, látkové rolety. V podstate nie ste ničím obmedzená. Ja by som sa rozhodla pre to, čo sa mi páči a aj farebne vyhovuje doplnkom v interiéri a potom podľa toho, koľko do toho chcete investovať. Posielam aj ja foto plisé našich realizácií, kde sú dva kusy a viac vedľa seba.
Odpovedať
@kvalitnetienenie tie plise akosi moc nechceme. Ano,su to pevne okna,a chceme interierove tienenie, Pacia sa mi bambusove zaluzie,robite aj take? Roletozaluzie si akosi neviem predstavit ako vyzeraju,idem icjh pogooglit.
Odpovedať
@kvalitnetienenie aha tie roletozaluzie su den a noc
Odpovedať
@zuzanakatrakova Reagovala som tak preto, lebo ste si pýtala foto od mata 61. V ponuke máme aj bambusové žalúzie. Šírku 25 mm aj šírku 50 mm. Pozrite si u nás roletožalúzie- máme tam množstvo fotografií. Posielam aktuálnu dizajnovú novinku v oblasti roletožalúzií.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@janci27 Dobry den, prosim Vas ake ste napokon zvolili zaluzie? Mam rovnaku dilemu, zvonka okna hnede, dnu biele. Klucky mame strieborne a aj zaluzie som chcela strieborne (strieborna perlet) ale s bielou hornou listou,ktora drzi zaluziu. Pani v predajni ma upozornila ze tu listu je vidiet aj zvonka,a ze bude na hnedych oknach moc svietit a plus tam zvonka budu 3 farby (hnede okno, biela lista, strieborne zaluzie). Tak teraz neviem. Naozaj je tu hornu listu zvonka tak velmi vidiet? Nemate nahodou fotky? Velmi pekne dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
@mimado Dobry den, prosim Vas hornu listu, ktora drzi zaluzie, mate akej farby, Mohla by som poprosit fotku okna zvonka aj zvnutra? Zvonka ma hlavne zaujima nakolko je vidiet tu hornu listu? Velmi pekne dakujem.
Odpovedať
@majkacb preboha, ved si pozri akekolvek ine okno z vonku u vas na ulici, na ktorom su namontovane interierove zaluzie a uvidis, ci to je vidno a ako velmi... P.S.: Teraz mas na oknach co? Plachty z postele?
Odpovedať
@majkacb Dobry den, nakoniec sme zvolili strieborne perletove a sme spokojni. Ta lista, na ktorej drzia zaluzie je bielej farby a zvonka to nie je vobec vidiet. Sledovala som okna v okoli a nevidela som, ze by to nejak bolo vidno. Moji rodicia maju take iste okna a oni volili zlate zvonka a strieborne zvnutra a tiez to celkom dobre vyzera. Klucky na dverach mame strieborne matne.
Odpovedať
@janci27 Dobry vecer, dakujem velmi pekne za Vasu odpoved 😊 Nakoniec som aj ja dnes zvolila rovnaku kombinaciu ako mate Vy tak dufam ze budem spokojna 😉 Este raz dakujem a prajem Vam vsetko dobre. Papa M.
Odpovedať
@majkacb Verim, ze budete spokojna..vsetko dobre aj vam ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?