Akej farby by mali byť vchodové dvere zvonka a zvnútra?

Profilova fotka
zdravim, chcem sa Vas opytat akej farby mate vchodove dvere zvnutra. tej istej ako zvonku alebo inej (biele). kedze mi budeme mat okna zvonku tmavy dub a zvnutra biele rozmyslame ake prevedenie zvolit u vchodovy dveri. dakujeme za rady a nazory.
Odpovedať
1
2
okna zvonku mame orech a dnu su biele ale dvere som chcela obojstranne orech. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavokover Já to mám stejně jako Mima1, ale teď lituji, že jsem si nedala dveře zevnitř bílé, jako okna. K ničemu se mi dekor dřeva nehodí. navíc i interiérové budu mít asi bílé, tak mě to teď s...e dvojnásob.
Odpovedať
Profilova fotka
a dalsie nazory ? nikto nic ?
Odpovedať
ja by som bola tiez za biele.....my budeme mat aj zvonku biele, takze mne tento problem odpad a :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no moj muz u znamych vosiel cez zlaty dub a ked sme odchadzali,tak nevedel,kde su vchodove dvere,lebo hladal zlaty dub a mali biele z vnutornej strany. :-D
Odpovedať
My mame okna zvonka zlaty dub, zvnutra biele, ale dvere mame zlaty dub aj zvnutra, paci sa mi to tak viac.
Odpovedať
My mame okna zvonku orech, zvnutra biele...ale vchodovky mame z oboch stran tmave hnede :-) /mame hlinikove a dekor orech by nas vysiel draho :-) / Ale v predsieni nemame ziadne okno /takze to nebije do oci s nicim/ a interierove este neriesime :-)
Odpovedať
my mám okná aj dvere z oboch strán rovnaké. mne sa vobec nepáči, keď je to z každej strany iné. keď je všetko pozatvárané, tak si to človek tak neuvedomí, ale napr keď sa vetrá a okná sú zvnútra biele, otvorím okno a odrazu sa mi objaví hnedý rám popri tých bielych... mne sa to zdá čudné
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s matulkam.Vyzera to cudne a lacno.
Odpovedať
My máme okna a dveře z venku ořech, zevnitř bílé. Mám i v albu. Nevidím v tom problém... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak nakoniec zvnutra ostanu vchodove dvere biele. zvonku tmavy dub. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vchodove dvere RAL 7024(tmave seda) z obou stran, okna zvenku nussbaum, uvnitr bile
Odpovedať
Článok sa načítava...
skor by som sa zaujimal o material z coho su vyrobene vchodove dvere. na kolko by mali byt dominantne pre samotny rodinny dom tak podla hlasov s cim som sa stretol v blizkej minulosti je to vacsina hlinik alebo ocel od Hormann. Hlinik ano je o nieco drahsi ako plast ale s plastom su caste problemy a dvere sa kazdy den pouzivaju niekolko krat, kde to pri plastovych oknach to tak nie je. a hlavne casto krat sa treba pytat na tepelno izolacne hodnoty k sa rovna !!! ja som sa rozhodol a zoberiem dvere ocelove od spominaneho vyrobcu na kolko vsetky atributy splnaju a tak isto aj tepelno izolacne a nevyhdazujem peniazky von otvorom vchodovych dveri. prevedenie z vonkajsej strany zlaty dub vnutorna strana biela.
Odpovedať
my mame dvere i okna zvonku bezudrzbovy hlinik, mala by som hlinik aj zvnutra, mne sa to velmi paci, je to take "sterilne", ale bolo to velmi drahe. Tak mame zvnutra dekor dub. Je to celkom O.K. ;-)
Odpovedať
my sme sa rozhodli pre rovnakú farbu ako vonku tak aj vo vnútri,... tiež sa mi nepáči, ak sú okná z vonkajšej strany v dekore dreva a keď sa okno otvorí, tak zvnútra je rám biely, na mňa to pôsobí to neprirodzene, ale rešpektujem výber každého, veď okná si vyberáme pre seba a nie pre niekoho iného
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@ejco a ako to na Teba pôsobilo? ja som si to totiž ani neuvedomila, kým nám včera nemanontovali okná a dvere a vchodové dvere máme presne tak ako si spomínala - zvonka zlatý dub a zvnútra biele?
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu312 ja som chcela kedysi zvnutra biele okna,ale manzel ma presvedcil na obojstrannu farbu a teda vobec nelutujem.Zacala som si to viac vsimat a asi mal pravdu.
Odpovedať
Profilova fotka
Hlavne aby z vonku boli rovnakej farby ako okná. Mám v susedstve dom kde okná sú biele, vchodové dvere skoro čierne a garážová brána hnedá. A to je novostavba! Trhá mi to žily vždy keď idem okolo :-p . Aj šetriť sa dá vkusne ;-) .
Odpovedať
@ejco no už s tým nič nenarobím ... je to tak ako to je ... ale keď som rozmýšľala nad oknami - bála som sa dať okná vo farbe aj z vnútornej strany z dôvodu, ako to potom vo vnútri všetko zladím a skombinujem. Ale nad vchodovými dverami som akosi zabudla pouvažovať - a asi by sa mi páčili obojstranne vo farbe viac - no veď uvidíme. =-)
Odpovedať
@ejco a ešte aj písať neviem: že "nemanontovali okná" - veď som si skoro jazyk zlomila, keď som si to po sebe teraz čítala. Samozrejme som chcela napísať "nenamontovali" :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat okna zvonka zlaty dub, zvnutra biele presne z toho dovodu, aby sme nemali neskor problemy s doladovanim interieru. Dvere mame objednane hormannky zlaty dub obojstranne, nakolko sa zvutra pri tom danom type nedala zvolit biela farba - tak uz som to nejak predychala... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame z vonku farbu a z vnutra biele..my mame komplet cely interier ladeny do biela tak sme sa rozhodovali ci dame farbu aj na vnutro vchodovych dvier ale vooooooooooooobec by sa nam to nehodilo dovnutra a bolo by to ako trn na oko takze je to hlavne o tom aky mate interier a zariadenie... @ejco a vobec si nemyslim ze to vyzera lacno a cudne :-S je to hlavne o veci vkusu...kolko ludi tolko chuti
Odpovedať
Profilova fotka
To som nepovedala ja,ale moj manzel mne,ked som to tiez tak chcela povodne.Ale pohlad na biely plast je nic moc teda.Su aj biele,ale potiahnute bielou foliou.On je z rodinneho domu,tak to vnima trosku inak ako ja z bytu,kde boli vsade biele okna.V jednom s nim,ale suhlasim a to,ze to vyzera lacno.Moj nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
@ejco - tiež som toho názoru. Dvojfarebné okná mi tiež neprídu ako luxus :-) My sme nad tým v podstate ani neuvažovali, automaticky sme ich vyberali v orechu celé. Okná aj dvere. A vôbec nemám strach, že drevo na oknách mi nepôjde k interiéru. To bude to posledné, čo si kto bude všímať. Bola som v dome, kde okná mali tmavo zelené. A zistila som to len preto, že mi to sám majiteľ povedal (ladili k fasáde :-D ) Inak by som si to ani nevšimla.
Odpovedať
my sme mali uz premyslene, ako budem ladit interier, takze farbu okien sme vyberali podla toho. mne sa tiez nepaci, ked je biela vnutri a dreveny dekor vonku, to radsej cele biele.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
na farbe nezáleží. ale na bezpečnosti určite áno. je firma, ktorá vyrába dvere rôznej farby aj z von aj zvnútra a je to bez príplatku, ale zároveň sú bezpečné a kvalitné
Odpovedať
@maki6 určite na farbe záleži, kvalitné by mali byť tiež, ale bezpečné načo, máš aj na oknách mreže?, keď sa ti majú dostať do domu, tak rozbijú okno, takže potom nejaké bezpečnostné zariadenie, alarm...
Odpovedať
@ingrid1810 na okná sa dajú nalepiť bezpečnostné fólie a tie zabránia by sa niekto dostal dnu
Odpovedať
@maki6 môže byť, že sklo zabezpečíš, ale môže sa dnu dostať cez rám :-(
Odpovedať
@ingrid1810 na to je uzamykaci mechanizmus volá sa to UMO. je to kovová tiahlo cez celé okno a zabraňuje vypačeniu okna
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?