Aké vnutorne parapety ste ladili k oknam antracit-RAL 7016???

Prosím Vás kto má antracitové okná( aj vo vnútri) dávali ste rovnaké antracit aj vnutorne parapety. Počula som, že sa k tomu niekedy aj bledo sivé dávajú. Máte to niekto tak? Rada by som videla foto. My máme okná od Slovaktualu ale ak si dobre pamatam, vraveli nam ze v ral 7016 parapety vnutorne nerobia...A este by ma zaujimalo, kolko vas vnutorne parapety vysli, klasicke plastove mylsim....dakujem za rady...
Odpovedať
Profilova fotka
máme okná v antracitovej farbe, ale všetky sú francúzske až po podlahu, takže parapety vnútorné sme nedávali. Vonkajšie sú samozrejme ral 7016 plechové. Potom máme okná v komore, technickej a v garáži klasické /nie francúzske/, ale tie sme dali zvonka antracit a zvnútra biele. Na tieto sme dávali parapety vnútorné plastové biele a vonkajšie plechové antracitové.
Odpovedať
no, my k HST portálu tiez nepotrebujeme ten je bezbarierovy ale k jednemu hlinikovemu ano aj ked je az po zem ale nie je bezbarierove.. a aj k dalsim oknam v izbách. Su velke a ta biela k tomu by asi bola masaker...vonkajsie by nemali byt problem antracit, to mi uz plechar slubil, teraz tieto vnutorne musim poriesit :)
Odpovedať
tak toto by zaujímalo aj mňa. my dávame hliníkové okná a tiež nevieme akú farbu parapetov dať vnútri... nikto to takto nemá? žiadne foto?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@vladulienka1982 Dobrý den. Zaujimalo by ma ako ste to doriesili s tymi vnutornymi parapetami a ci ste spokojna, riesime momentalne tuto dilemu :-) dakujem moc :-)
Odpovedať
@rebig @vladulienka1982 My to tiez prave riesime, potesim sa odpovedi :-) Okna mame 7016 hlinik aj plast. Zatial nam ako najlepsia moznost vychadza drevo, rovnake ako bude na podlahe. Do garaze, TM, spajzi a kupelni bud 7016 plast alebo biely laminat. Este je moznost dat kamen, ten sme uz ale vylucili. A vedela by som si predstavit aj beton, keby sa niekde nieco take dalo zohnat :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@vladulienka1982 ahoj.prosim ta ako ste to doriesili s tymi parapetami?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?