Aké trojsklo 6 4 6 alebo 6 6 6 ??? hm??? rehau geneo

Zdravím mám takého okno na terasu a v CP mám tieto nejasnosti: - potrebujem ho z 3 častí? a medzi dvere fix a fix dvere dilatačné profily? je to tak? - taktiež prosím o radu či stači podkladový profil 30/35 alebo treba hrubší (kvoli hmotnosti) - a tiež aké hrubku skla na stredný FIX (vraj je nato program) no od niektorých firiem mám iné hrubky ako od iných (niektoré že 6 4 6 a niektoré 6 6 6) nemá ten program aby som to vedel prepočítať
Odpovedať
Prosím Vás ešte dotaz ako je pevnostne natom trojsklo planitherm 6 /planitherm 4 /planitherm 6 voči planitherm 6 /planilux 6 /planitherm 6 je to to isté ?? v čom je rozdiel... (či náhodou nedávali firmy planilux 6 aby suplovali planitherm 4ku) alebo pevnostne je to to isté, a čo je lepšie 3x planitherm alebo 1x planitherm/1x planilux a 1x planitherm ?
Odpovedať
Mohol by to nekaky vyrobca ,,pro,, prepočítať prosím...som zvedavy kto ma pravdu..diky
Odpovedať
Fakt nikto pro nema proram to presypat a povedat co je ok
Odpovedať
Profilova fotka
@planer380 Dobré ránko, Keďže máte rozmer Fixnej časti 2750x2220mm musí byť použité 6 mm hrubé sklo (príp. viac) je to kvôli pevnosti skla. Volila by som všetky tri hrúbky skla 6 mm. Tá Fixná časť sa už nedá dať väčší rozmer, nakoľko tak veľkú tabuľu skla vám nevyrobia (náš dodávateľ má na 6- kové hrúbky skla max rozmer tabule 3000x2200mm )
Odpovedať
@planer380 Pokiaľ viem, tak jedno zo skiel v trojskle musí mať inú hrúbku ako ostatné dve, aby okno nepôsobilo ako rezonátor- čiže by nedostatočne tlmilo (prípadne aj zosilnilo) vonkajší hluk. Čiže 6-4-6. M.
Odpovedať
@dejna_ dik za nazor ste vyrobca?
Odpovedať
@pepa_nr fuha to fakt??? Tetaz som este viac neisty
Odpovedať
Profilova fotka
Robím vo firme ktorá vyrába okná ale o tom čo píše pepa_nr som nepocula. Štandardne používame sklo napr. 4/12/4/12/4 alebo 6/16/6/16/6 a ešte nikto sa zo zákazníkov nesťažoval na problém čo spomína pepa_nr.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?