Aké sú drevené horizontálne žalúzie?

Ahojte, prosim vas mate niekto drevene zaluzie? velmi sa nam tieto pacia v prilohe, aj s tou textilnou snurkou, len sme poculi, ze nie su velmi prakticke, lebo sa velmi prasia a je na nich vidiet hned prach. Mate ich niekto? nam by sa pacili do celeho domu, ale ked sme sa pytali na cenu.... hroozne drahe... podelte sa prosim o vase nazory, rady a skusenosti, popripade aku firmu by ste odporucili. Dik ;-)
Odpovedať
ja ti asi zatial neporadim len tolko ze my ich mame naplanovane tiez, prach by ma az tak netrapil, skor to, ze ked sa zhrnu, je ich dost siroka vrstva. podla vysky okna 15-25cm. a to nie je pekne.ak maju zaclonit cast okna takze asi ich dame az od stropu a dame vyrobit stolarovi kastliky od stropu po oblok / mame tam priestor do 30cm aby po vytiahnuti boli skryte. ano cena je dost vyssia v porovnani s normalnymi zaluziami lenze my nemame zaclony ani zavesy tak budu aspon pekne zaluzie.a myslim ze zatienia lepsie ako bezne kedze pri projektore musime vzdy cakat kym sa zotmie inak na stene nic nevidno.dame ich asi na cele prizemie.nuz, nebude to lacna sranda ale to uz je kus nabytku ber to tak. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte. obnovujem temu: mate niekto drevene zaluzie? ako ste s nimi po case spokojni? dali by ste ich znova, alebo uz nie? dakujem.
Odpovedať
presne tieto žalúzie mám v dvoch izbách ako náhradu záclon a závesov..som spokojná s nimi :-)
Odpovedať
@rolly ja som sa ich rada zbavila, zle sa to cistilo, strasne to bolo zaprasene. Za tu cenu som mohla dat vonkajsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?