Aké okná na dom alebo byt?

tak aké okná (eurookna vs. plastove) na dom či byt hmm?
Odpovedať
1
2
7
ako som uz pisal niekde... byt-plast .. dom-euro. A moj nazor je, ze euro je lepsie..predsa, drevo je drevo...aj ked lepene. Ale do bytu a panelaku urcite stacia plastaky. Velmi dolezite je kovanie okna.
Odpovedať
hmmm okna?! hlavne kvalitne!!! aj Eurace mozu byt nekvalitne. samozrejme zas nazor proti nazoru, ale treba dat na kvalitu. No nie je zas vsetko kvalitne co je drahe!!! EUROOKNA cize drevene su urcite narocnejsie na udrzbu. lakovanie, morenie.... ale je to drevo, pokial je kvalitne a suche tak je vsetko OK, ale pokial je vlhke bude sa zarucene krutit a to iste plati aj pri vchodovych ci interierovych dverach. PLASTOVE su menej narocne na udrzbu, co vsak neznamena ze ich netreba udrziavat! ci uz take alebo take kvalita je na prvom mieste!!!
Odpovedať
bubaci-kvalita anooooo!!!ale plastove okno na domcek?!?!?!?nieeeeee ;-)
Odpovedať
my sme na tomto teda stravili tiez nejednu chvilku - nakoniec sme si vybrali euro - priroda je fajn :-) Ale priznam ze ta cena - uz ju par mesiacov rozdychavam
Odpovedať
moniq,ver mi ze tu cenu skor rozdychas ,ako kazdodenne pohlady na plastove okna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ :-)
Odpovedať
beckham23 tak tebe ide len o pohlad? ze sa nemusis pozerat na plast, ci aj nejaky iny dovod? nie som 100% zastanca plastovych, ale v dnesnej dobe dokazu byt profily plastovych okien uz celkom do pohody a aj farba sa da volit roznoroda, dokonca aj imitacia dreva. my mame plastaky a zatial sme spokojni! A to sme na dome. Ja to teda uz nezmenim, ale nazory si rad vypocujem
Odpovedať
bubaci,nejede mi iba o vzhlad!!!ale drevo je drevo a dycha!!!!a ziadny plast imitovany akoze drevo ho nenahradi!aj my mame plastove okna na byte a nic moc.ale nehadam sa,len vravim svoj nazor
Odpovedať
ja sa tiez nehadam, preboha to nie! len som rad ze to tu vzniklo a ze sa tu ta o comkolvek na temu dom a byt diskutovat. Kazdy si bude obhajovat to svoje co ma, pokial je spokojny a pokial nespokojny tak sa postazuje a prave to su tie nazory na ktore sa bude vynarat coraz viac otazok a naslednych odpovedi a o to tu predsa ide. Ved asi sam vies, kedze si reagoval tusim aj na prispevok o materialoch (YTONG...) :) 100 ludi = 100 chuti
Odpovedať
myslim si ze na temu ytong sme sa zhodli,tak ze pohoda jahoda. 8-) a co sa tyka okien,tak by som dal asi drevo.predsa je to priroda aj ked draha,ale co uz.
Odpovedať
aj moja manzelka chcela drevene, hnede... no nakoniec sme sa rozhodli pre plast. drevo je priroda, je urcite teplejsi material, krajsi na pohlad... no pre nas bola rozhodujuca hlavne cena a udrzba ( o drevene sa treba urcite viac starat ) lacne eurace by som nedal a tak mame plast za prijatelnu cenu. :) keby boli peniaze navyse, mal by som asi eurace. :) takto budu eurace ale az od roku 2009 :) lenze tie budu strngotat a suchotat :)
Odpovedať
my sme tiez zvazovali eurookna, ale nakoniec nas odradila ta udrzba. skoncili sme pri bielych plastovych, lebo foliovane plastove sa mozu postupom cau odlupnut a co potom? a este sme si dali izolacne trojsklo a biela farba a na cely dom nas vysli asi tak 165.000
Odpovedať
Profilova fotka
moj nazor.myslím si, že doteraz vačšina ľudí mala drevené okná a nikto sa nesťažoval na údržbu aj keď v dnešnej dobe je kvalita drevených okien úplne iná. Tiež som sa rozhodovala medzi euro a plastovými a cenovo si myslím že je to dosť podobné, podľa výpočtov ktoré mi urobili firmy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
my máme na byte tiež okná plastové a aj na dom chcem plastové tiež kvôli údržbe a hlavne ešte záleží kde eurookná kupujete my máme svoju firmu na plastové okná tie okná mám už viac ako 3 roky a vôbec si nesťažujem
Odpovedať
milann • Dnes o 01:47 Chcem sa spýtať Vás čo už máte nejaký ten rok eurookná ako ste s nimi spokojný? menili by ste za plastové, alebo nemenili??? aké sú vaše skúsenosti? nevieme sa rozhodnúť do novostavby či drevené, plastové, dvojsklo, trojsklo.. dakujem za všetky rady
Odpovedať
Ahojte, prosim vas, ti co mate eurookna a ste s nimi spokojni, mozete mi do internej posty poslat nejake kontaktiky, rozhodujeme sa a chceme mat viac ponuk....dakujem vopred.
Odpovedať
ahojte.. my sme malôi na roičovskom dome eurookná.. a nie sme s nimi spokojný.. začali sa šúpať a treba ich natierať dosť často.. teraz staviame dom a každopádne chcem plastové okná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, viete mi niekto poradit, kolkokomorove okna stacia do obycajneho panelakoveho bytu? Ponukaju nam 6-komorove, nie je to zbytocne?
Odpovedať
ahoj :-) nie nie je to zbytočné.. majú veľmi dobré tesnenie :-) akú značku?
Odpovedať
Profilova fotka
Je to profil INTERNOVA, kovanie Winkhaus autoPilot....
Odpovedať
Profilova fotka
to zpkorunka: to bytu ti stačia aj 3 -5 komor, všetko naviac je zybtočné, my máme 3 okin 6 komorových (predávali to v cene 3-komorových) a teraz sme objednali jedno okno do kuchyne 5-komorové od inej firmy.
Odpovedať
5 komorové a 6 komorové je to isté ;-) len sa to inak volá lebo je to novšie
Odpovedať
Profilova fotka
tak nám nedávno osádzali eurookná (fixný smrek, gaštanová farba, 78, trojsklo)...údržby sa nebojím, stačí to raz do roka pretrieť..treba si nájsť dobrú firmu - my sme hľadali na základe referencií a zatiaľ sme maximálne spokojní :-) a sú prekrásne :-D .
Odpovedať
no naši maju drevene okna na dome, ale teda ja určite drevene nechcem.......... na 100 % 8-( drevo pracuje...
Odpovedať
ale ak máte vyhradené peniaze a chcete čo to ušetriť určite stačia aj 3 komorové.. ale 5-6 vyzerajú lepšie lebo sú mohutné :-)
Odpovedať
katika nieje to pravda že je to to isté máme výrobnu plastových okien a predajne tak je v tom rozdiel hlavne peňažný a aj v tesnení zpokorunka stačia ti 5 komorové
Odpovedať
kala ja som to vedela tak, že je to len minimálny rozdiel.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Vám! Tiez som si myslela, ze by mohli stacit aj tie menej komorove, ale jeden nikdy nevie :-N
Odpovedať
Profilova fotka
katika podla mna to nie je v tom ze lepsie vyzeraju ale hlavne ze usetris co to na energiach v buducnosti
Odpovedať
Profilova fotka
to alex: ale tá úspora sa skôr asi prejaví na dome s 10 oknami ako na 1-2 izbovom byte :-)
Odpovedať
alex jasné že je to najmä na to.. ale aj lepšie vyzerajú :-)
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?