Aké máte vstupné dvere do domu?

Ake mate vstupne dvere do domu? Plne, bez svetlikov, so svetlikmi, alebo cele presklenne? Ak mate cele presklenne, davali ste bezpecnostne sklo alebo obycajne? Lebo sa mi zacali cele sklenene pozdavat, samozrejme nie priesvitne sklo, ale s nejakym vzorom a nepriehladne.
Odpovedať
Profilova fotka
kedze mame otvor 2,35 na vysku tak so svetlikom a s vyplnou (este nemame ale budeme mat) popytaj sa na to sklo, lebo aby poistovna potom nemala problem vam poistit dom, kvoli zlemu sklu :-D uz aj o tom som pocula
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si nakreslili návrh aké chceme a firma čo nám robila okná, ich spravila..máme ich dosť veľké, no nechceli sme svetlík, sú bezpečnostné s trojsklom (mliečne)..a kráááásne :-D 8-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám presne také aké som chcela som spokojná a pačia sa aj ostatným.Ale niesom za celé presklené.Velmi som chcela aj ja také ale potom som si to rozmyslela kvoli bezpečiu.
Odpovedať
My mame so svetlikom , ktory ma sklo v type dubova kora a dvere mame skor plne, ale je v nich osadene aj sklo v podobe trojuholnika. Ale su viac plne ako sklenene, kvoli bezpecnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ame .Nemáte náhodou také isté ako my lebo aj my máme v tvare trojuholníka sklo.
Odpovedať
Marcel, aky typ mate dveri, lebo ja si chcem tiez vybrat tmave drevo. Je to orech? Ja mam vybraty orech, len mi hovorili, ze nie je k tomu garazova brana /myslim, ze to nedokazu farebne napasovat, k orechu/
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali taký istý problém.Páčil sa mi orech,mali k tomu bránu ale bolo to bledšie a kedže máme vchodové skoro vedla brány ,tak sme sa rozhodli pre bahenný dub a úplne to k sebe ide. Len, že akurát na dverách ide dýha zvysle a na bráne vodorovne ale to tak robia všetci!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
zuzanka1983 to som ja marcel2005.Ja som sa zaregistrovala aj v čechach na marcel a na slovensku ako zuzanka1983a ja som nevedela že to ja spojene tak som teraz aj marcel2005 a aj zuzanka1983
Odpovedať
Marcel, Tak ak som spravne pochopila tak okna mas orech a garazovu branu bahenny dub? s Tymi ciarami by mi to ani nevadilo, pozrela som si tvoje foto, my to mame riesene podobne, len garaz mame vysunutu trochu dopredu. Mate v tej farbe /orech/aj vnutorne parapety?
Odpovedať
Profilova fotka
Nie asi som to blbo napísala všetko máme bahenný dub.Z vonka budeme mať tmavé parapaty/tmavo hnede/ a z vnútra máme biele okna a biele parapety.Vela sma sa boli kukať či biele alebo tmavé zvnútra okna ale predsa vyhrala tá biela je to ovela prostornejšie a viac sa mi to páčilo ale to je individuálne ako sa komu páči.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, a ked mate riesene bezpecnostne dvere na domcekoch, ako mate riesene dvere na terasu? Predpokladam, ze zlodeji a podobni zloduchovia chodia "zadnym vchodom" ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ked ti budu chcieť vliezť do domu tak im bude jedno oni si cestu nájdu aj oknom.
Odpovedať
Článok sa načítava...
marcel ci zuzanka ;-) my mame vchodove dvere-teda len vypln-od firmy Gavaplast
Odpovedať
Marcel, a o akej farbe fasady uvazujete? My mame strechu bridlicovo ciernu, okna orech /?/, fasada asi biela kava, na zjemnenie, pretoze tie okna su dost tmave. Uvazujete, o dvojkombinacii farieb, alebo nad nejakym obkladom, mne sa zacal celkom pacit lamany kamen. Tak uvidime.
Odpovedať
Profilova fotka
No ved prave preto sa pytam, naco az take super bezpecnostne dvere, ked zlodejom je to sumafuk a vojdu si hocicim. :-)
Odpovedať
ahojte..ame my tez mame vypln of firmy gavaplast..a tiez aj dvere..
Odpovedať
Profilova fotka
My máme výplň tiež od gavaplast.Ja by som chcela niečo tmavšie.Každý mi nadáva že chcem všetko tmavé ale mne sa to páči.V rakúsku som videla podobný dom ako náš aj okna a aj strecha bola taká a bola tam tmavá hnedá fasáda.Velmi to bolo pekné.Zatial som rozhodnutá pre tmavú hnedú, ale určite to budeme kombinovať z tehlovými obkladmi,ešte neviem presne ako/či okolo okien,či celý vchod obložiť aj sokel../Ale potom chcem s tých tehl.obkl. aj vpredu plot.Ešte si to musím vymyslieť fasáda je ešte ďaleko.Ja osobne neznášam také farby ako je modrá,broskynová,oranžová,zelená a´ď.Ale nikoho tým nechcem uraziť veď každému sa páči niečo iné.Ale nad bielou kávou som tiež rozmýšlala.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, pred mesiacom sme si dali zamerat vchodove dvere na hrubu stavbu. Otvor mame 110cm. Takze z toho mi vychadza ze samotne kridlo dveri bude 100cm a to je strasne vela. Volala som do tej firmy, ci sa to neda este prerobit na 80-90cm, ze by sme otvor domurovali...ale uz sa neda stym nic robit, lebo dvere uz vyrobili. Neviem teraz, ci to nebude nafigu, zle sa to otvarat, taka opacha...Jaj, neviem kde sme mali vtedy rozum, ked to merali, ten, co to meral hovoril, ze nooo budu vacsie...ale mohol povedat narovimu, ze to bude otrasne...Teraz cakam kedy pridu alen dufam, ze to nebude az take hrozne...Ma tu niektora nadrozmerne dvere...ale nemyslim so svetlikom naboku,ale samostatne..Troska ma povzbudte lebo som na nervy...
Odpovedať
syslová, väčšie dvere sú len výhoda. 80 sa dávajú na byty. My máme 90 na byte, ale menšie by som nechcela. Uvidíš nakoniec pri sťahovaní nábytku že je to výhoda, nie nevýhoda. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
syslova, bola som dole omerat nase dvere (presnejsie mojich rodicov) na dome, su to asi 93-95 cm je samotne kridlo - ak neratam ram. (mozno trosku plus minus, merala som to pravitkom :-D) a je to hlboko v pohode :-) a dobre sa nabytok cez to vnasal do domu :-D vobec to nevyzera divne, ani skaredo. urcite by som neprerabala na tie 80-90, ved take su interierove.
Odpovedať
syslova, ty budeš taká rada nakoniec :-D :-D :-D chichi, že pravítkom - ako na prvouke :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
stolverka, takym tym skolskym, priesvitnym 30 centimetrovym :-D aj pes leziaci pri dverach kukal na mna ako puk :-D syslova - urco sa zacni akurat tesit na tie dvere, budu super, prakticke, ver nam :-D a urcite aj pekne ;-) mne to na domove dvere skor sedi sirsie, ako uzke - mne by sa uzke moc nepacili na dome. 8-)
Odpovedať
Jaj herecky ozaj ste ma potesili, moji rodicia maju kridlo 80cm a to mi pripada tak akurat...tak som zato stresovala...inak je pravda, ze ked nasi vyhadzovali gauc...nedalo sa cez tie dvere...vlastne dalo, uz je gauc vonku ale s latkou osuchanou...
Odpovedať
ja som bol na vystave Coneco a tam vystavovali pekne akciove dvere pre rok 2009. Ocelove dvere s presklenim a s hlinikovou zarubnou vo viacerich prevedeniach aj s montazou za 1070 euro. vyrobok hormann vyhodou ladi to aj k brane ak sa vyberie od toho isteho vyrobcu a samozrejme ze sa da zladit aj k oknam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?