Aké máte skúsenosti s profilom Brugmann?

Aké máte skúsenosti s profilom Brugmann? Plánujeme plastové okná s týmto profilom + kovanie WinkHaus Activpilot. Ďakujem za vaše názory.
Odpovedať
To nikto nemá skúsenosti s týmto profilom?!?
Odpovedať
Ja som kupoval okná brungmann pred pod rokom ale vôbec snimi niesom spokojný.Je to šmejd cez zimu sa mi rám pri 3 oknách skrivil.Vôbec nedoporučujem kupovať okná BRUNGMANN.Najprv sa mi tá cena zdala veľmi dobrá preto som to kúpil.Taktiež mám kamaráta,ktorý kupoval tie okná ale myslím bola to chyba lebo aj on má snimi problémy.Ostatné okná som kupoval Aluplast pred rokom ale snimi som maximálne spokojný ja žadny problém snimi nemám.Doporučujem kupovať okná Aluplast
Odpovedať
@janula94 Niekde som to tu už písal že Brugman by som si na rd nedal ked tak garaž alebo hosp.budova a aj to nie velke plochy .profil je podla mna dosť nestabilný.Cena je na nich dobrá ale to nie je všetko.S oknamy robím nejaký ten rok,montujem schuco alebo gealan posledných par rokov a bez problemov.Ale su zakaznici čo vam povedia že chcu najlacnejšie aj ked ich upozornite na možne problemy.Je to na každom.
Odpovedať
Profilova fotka
@ficsk dnes sa zaregistruješ a už tu vypisuješ bláboly. Nevieš si ani poriadne pozrieť názov profilu :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?