Ake dvere do pivnice?

Profilova fotka
Ahoj, kupila som starsi rodinny dom, kde dispozicne sa do pivnice vchadza z kuchyne. pivnica je odvetrana anglickjym dvorcom, je tam technologicka miestnost, ale sa tam nekuri, a ani sa nebude. mam dilemu, ake dvere tam mam osadit? obycajne pekne interierove, ktore budu ladit s ostatnymi dverami iv kuchyni, alebo tam osadit balkonove dvere s trojsklom, kvoli ochrane pre dchladom a vlhkostou? neviem si rady. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@savanna447 Ak nie je v pivnici nadmerná vlhkosť, kľudne si dajte interérové, chlad z pivnice hore nestúpa.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, myslite, ze funguje telepatia? cakala som odpoved prave od vas. dakujem. som si to tak nejako aj vysvetlovala a myslela, ze by snad stacili aj interierove. ze ved chlad ostava dole, len som to chcela mat potvrdene. aj tak trochu od fachmanov. ale aj tak este otazocka, myslite ze sa nebude tvorit kondenz? ked v interieri bude 23°C a hned za dverami do pivnice, kedze sa tam nebude vykurovat /no nemam presnu predstavu/ ale mozno nejakych 10°C?
Odpovedať
Profilova fotka
@savanna447 to by muselo byť obrátene, vtedy by to skutočne kondenzovalo. A telepatia nefunguie, v podstate odpovedám na všetko, ak ma niekto nepredbehne.
Odpovedať
Odporucam sa obratit na firmu Adlo, maju v ponuke aj termo dvere, aj vlhkuodolne dvere. Obycajne interierove dvere nedoporucujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Urcite by som dal termo dvere, interierove dvere sa casom skrutia a rozpadnu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobry den.Mam problem z vlhkostou v dome.Nemame zadverie a pri vchode do domu je ihnet schodisko na poschodie ktore je velmi stodene.A pod schodiskom je pivnica.vchodove dvere su plastove.Kde je problem!dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?