Aká to je farba?

Zdravičko, Našiel som na internete farbu ktorá sa mi páči ale neviem prísť na to ako sa volá. Na fotkách je aj na dverách, oknách ale najlepšie ju vidno na garážových dverách. Ďakujem vopred.
Odpovedať
Profilova fotka
Nejaky dub skus pozret na nete vzorkovnik egger
Odpovedať
https://www.google.sk/search?biw=1242...
Odpovedať
Profilova fotka
Príde mi to ako dub alebo Winchester
Odpovedať
Hej vyzera to ako to ten dub winchester co pridal datelio. Najprv som myslel, ze je to moc tmave ale ked tak na to pozeram tak to vyzera uplne rovnako.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Aj mňa to zaujíma co to je teda winchester?
Odpovedať
Profilova fotka
@petramatyasova vyzera to tak , ze to bude on. mne sa teda z toho vzorkovnika k tej farbe nic ineho tak nepriblizuje. ono je najhorsie takto hadat farby len tak, lebo vzorov a nazvov je uz tolko a pritom sa niektore od seba lisia len minimalne
Odpovedať
@ujosyzo Je to Wnichester . Tento obrázok je z jednej poľskej stránky. Posielam aj odkaz na album užívateľa ,ktorý má tento odtieň. Určite sa opýtaj na možnosť Inwisible weld zone ,pretože klasické zváranie okien robí nepekné spoje. Má to táto užívateľka aj v albume. http://www.modrastrecha.sk/blog/hviez...
Odpovedať
@ujosyzo winchester na 100%
Odpovedať
ale u Salamaner Brugmann sa volá Nebraska.
Odpovedať
Nebraska lepšia fotka
Odpovedať
Profilova fotka
Fotky, ktoré ste preposlali sú vo veľkom detaile. Neviem či z toho zistíte presný typ laminácie. Tu je fotka Winchester 49240 kde je záber na tabuľu 1x2 metre. Je to lepšie ako fotka 5x5 cm. Myslím, že sa to podobá, ale nie som si na 100% istý.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?