3 sklo A stavebná hĺbka

Stačí 74mm alebo je potrebná 86mm
Odpovedať
Poraďte mi prosím, rozdiel V cene je viac ako 1000 eur na celý dom
Odpovedať
@stella444 nestaci, treba 92
Odpovedať
@stella444 staci-nestaci.. Aj to trojsklo v 74mm bude lepsie nez dvojsklo.. Ale medzera medzi sklami bude len 12mm. V hlbsom profile je medzera 16mm a moze sa dat za dalsi priplatok aj tzv. teply distancny ramik, ktory dost pomoze, do 12mm sa tusim neda dat. Ale ak to idete montovat do stareho nezatepleneho baraku, tak urcite staci. Do noveho by som si radsej priplatil za lepsi profil, ako trebars za farebnu foliu na oknach..
Odpovedať
Je to novostavba A mám viacero cenových ponúk. Niektoré firmy dávajú trojsklo V pohode do 74mm A cena je od dosť nižšia. oplatí sa šetriť????
Odpovedať
daj viac údajov..??? aký je dom...??? kolko a akých je okien...??? a daj si matematickú štatistiku... ak tisícka predstavuje úsporu cca 30% oukej, ak je to úspora 2-3-4% tak by som asi nešetril... daj viac info
Odpovedať
@stella444 Skusila si Incon? Stavebna hlbka je tusim 76mm.. Tiez davaju izolacne trojsklo... Okna mam od nich na celom dome.
Odpovedať
Mám 3 okná S rozmermi 2m x 1,5M, 2 okná 1,5 x1,5m, dvoje posuvné dvere 1,8m x 2,3m A jedny klasické balkónové. + kúpeľňa, komora A WC malé okná
Odpovedať
Od inconu nemám ponuku
Odpovedať
@stella444 Tak si daj nacenit.
Odpovedať
Čo sa týka domu je to bungalov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?