Výstava Nábytok a bývanie v Nitre - zúčastnili ste sa?

Kto bol alebo sa chystá na výstavu nábytku v Nitre.kto tam kúpil a dal sa nachytať akože na zľavy..
Odpovedať
1
2
@pedro1981 chystame sa zajtra. Ty si bol, resp. dal si sa nachytat na akoze zlavy?
Odpovedať
@pedro1981 Bol si? Ako to hodnotis? Chystam sa v piatok.
Odpovedať
Ja som bola dnes. Chceli sme kupit nejaku sedacku a pripadne jedalensky stol so stolickami. Priznam sa, cakala som od toho viac. Nakoniec sme nic nevybrali. Ale sto ludi-sto chuti.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@pedro1981 to vazne? Nemalo to uroven? Ako je to s vystavnymi zlavami, je to cisto marketingove klamstvo? Stavame domcek a myslela som si, ze sa nam tam podri vybret detsku izbu a stol so stolickami do jedalne s vystavnou zlavou.
Odpovedať
No neviem je to len moj nazor ale tie ceny ani zdaleka neboli zlavove. Sedacka ktora sa nam ako tak pacila, obycajna latkova rohova nam bola ponuknuta vo "velmi dobrej " zlave za 1300 euri. Taku istu a mozno aj lepsiu by som nasla v akom kolvek obchode s nabytkom. Tot moj nazor.
Odpovedať
@pedro1981 No neviem... ja som bola na výstave minulý rok kvôli sedačke. Bolo tam toho veľa, ale viac-menej na jedno kopyto moderné hranaté rárohy. Nakoniec sme vybrali novinku z Finesu, zľavu nám dali 15%. O tri mesiace sa dostala do katalógu firmy a podľa prepočtov sme ju mali až o 20% lacnejšie. Som s ňou veľmi spokojná a návštevou výstavy som ušetrila kopec času a lietania po obchodoch. Dokonca som mala vstupenku z časopisu tušim Pekné bývanie, takže super.
Odpovedať
Nasa znama tam bola dnes. hladala nieco pekne do novej kupelne. Bola velmi sklamana. Nic si tam nevybrala co pri tolkych polozkach v kupelni asi hovori za vsetko ohladom kvality tej vystavy - ak to uz nieje len predajny trh.
Odpovedať
Práve sme sa vrátili, totálne sklamanie ! Nič sme nakúpil, nešlo ani tak o zľavy ako o to, že tam skoro nič zaujímavé nieje.
Odpovedať
Jemine fakt tam nic poriadne nie je? My sa chystame v sobotu z BA, tak radsej neist? zbytocne? :-| Chceme pozriet nejaku dobru sedacku (lepsia koza, alebo aj latka)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Takze dnes sme boli a moj nazor - Strasne vela sedaciek, co je problem, nakolko uz v tretom pavilone clovek stracal prehlad a vsetko sa akosi zlievalo dokopy (aspon mne). Za vyhodu povazujem, ze clovek nemusi lietat po celom meste (mestach) hore-dole, ale vsetko ma pekne pokope. Za seba poviem, ze nam to pomohlo vo vybere obkladu a dlazby, nasli sme presne taky produkt, ktory nam padol do oka a povedali sme si - toto a nic ine. Iste, nasiel by som ho aj v predajni (ale v akej? V ktorom meste? Kolko by to trvalo?). Dost sme sa pohli vpred co sa tyka kupelne a interierovych dveri. Sedacky - na to sme sa tesili, ale popravde - sklamanie velke :-/ K tym zlavam - dan kuchen tam mal vystavnu zlavu na nejaku bielu kuchynu (bez spotrebicov) zo 7tis na 3200, dlzka ca 5m :-) Tak neviem, ci sa im to fakt predava bez zlavy za tych sedem 8-(
Odpovedať
@bubulka722 mozem sa opytat ako ste spokojná/í so sedačkou Fines ? Nieje po tom roku vysedená ? Ozaj a aký model ste kúpili ? Dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@otvoroci2014 Volá sa Sarah a po roku nie je vôbec vidno používanie. Poťah sme dali niečo ako Napoleon (teflon), tkaže je odolný ale aj napriek tomu som si na ňu dala ušiť poťah pretože je smotanovej farby a máme malé dieťa. Vysedená nie je vôbec.
Odpovedať
@pedro1981 mna zaujal uplne na konci zo sedackami musim pozriet letak. Vela sa dalo polohovat a robil si to sam
Odpovedať
@slavcatko podla mna vyberes min 2 stoly a sedacky tam boli velmi zaujmave aj cenovo boli v pohode
Odpovedať
My sme boli včera a musím povedať, že sa dá vybrať. Niekoľko mesiacov sa prehrabávam internetom za sedacou súpravou a na výstave sa mi ich páčilo rovno niekoľko (cenovo dosť náročné:D ) a jednu v poslednom pavilóne tesne pred odchodom som nakoniec aj objednal. Nie som fanúšik obrazov alebo kvetov a ešte aj z toho by som si vedel vybrať. No čo ma najviac dostalo bola jedna kuchyňa, ktorú keby sa dalo beriem hneď. No a bolo tam samozrejme extrémne veľa vecí, ktoré sa mi vôbec nepáčili ale vybrať sa dalo. Či už drahé alebo cenovo prístupnejšie. Možno zľava na sedačke nebola skutočná ale aspoň som tú svoju našiel :D Skôr by mi viac vyhovovalo, keby boli kuchyne v jednom pavilóne, obývačky v inom. Mne osobne by to bolo jednoduchšie ako v každom vidieť všetko zmiešané. Napr. posteľ som vybrať nevedel, ani jedna ma neoslovila.
Odpovedať
Nebudem reagovat na konkretne prispevky. Poviem len vseobecne. Nitrianska vystava nabytku je s velkym naskokom najlepsia na Slovensku. Ak je niekto sklamany zo sortimentu, musi ist dalej, za hranice. Co sa tyka vystavnych zliav, asi malokto z laikov tusi, co pre nejaku firmu znamena vystavovat. Mat expoziciu v jednom z hlavnych pavilonov na par desiatkach m2 stoji radovo v tisicoch € +personal, propagacne materialy, logistika. Ceny kazdorocne neumerne rastu. Agrokomplex uz pomaly nevie, co pytat. Cize spejeme k tomu, ze tam nielenze nebudu zlavy, ale ani vystavovatelia.. :-) Ja som bol spokojny, co som hladal, to som nasiel, pofotil, ci kupil. V Nitre je inak uboha ponuka kvalitneho nabytku..
Odpovedať
Mne sa najviac pacil Pavil F ak si dobre pamatam bola tam Firma Nabytok Mirek - bol som uchvatený dubovým nabytkom . Vyzeralo to nadherne a luxusne
Odpovedať
Odporucam pavilon M3. a prosim Vas, ked nahodou niekto pojde okolo tohoto super botnika, pozrite mi rozmer a cenu.. dik :)
Odpovedať
Profilova fotka
maju tam stanok aj Blanco drezy? neviete ake zlavy ma Decodom?
Odpovedať
Profilova fotka
@darkstylz a od koho je ta kuchyna?
Odpovedať
@milagros kuchyňa je od Anrico s.r.o. www.anrico.sk
Odpovedať
Totalne sklamanie, nic tam nebolo. Sedacky ako by ich jedna mater mala, absolutna nuda ani kusok snahy o nieco krajsie dizajnove. Okrem sedaciek tam nabytokv ani nebol ani neviem ci som tam videl nejaku skrinu, dve firmy co predavaju dvere, dve c podlahy, a len kopa balastu. Cakal som ze uvidim nejaku sedacku a poviem si ze to je to co chcem ale nic tam nebolo. Skoda casu a penazi 100x viac uvidim ked prejdem 2 obchody s nabytkom v stredne velkom mieste. Ale aspon tam mala stanok modra strecha s peknymi dievcatami.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak môžem za seba svoj názor, kto chce, si vyberie. My sme sa z výstavy práve vrátili a myslím, že celkom dobrý výber čo sa týka sedačiek, sektorového nábytku či postelí. Kuchyne trošku menej, no my sme išli hľadať práve sedačku a myslím, že vyberie si každý od lacných, jednoduchších moderných až po luxusné, rustikálne, takže podľa mňa sa oplatí spraviť si aspoň rozhľad. My sme objednali sedačku od firmy Molitex tak dúfam, že bude spokojnosť.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?