Výmena LED modulu v LED lampe

ahojte, máme LED stojacu lampu v obývačke. Zdá sa, že LED modul v lampe sa zničil, lampa najprv začala blikať a následne prestala svietiť celkom. Ide o LED lampu Brilliant Urban z Hornbachu. Bohužiaľ, pri kúpe sme si nevšimli, že tam nejdú LED žiarovky, ale tieto moduly. Dnes sme v Ba zháňali takýto modul, no nikto akoby ani nevedel o čo ide..v Hornbachu nám zase povedali, že to sa zrejme vymeniť ani nedá..vraj to je na jedno použitie?! (lampa za 80e). Nemáte niekto prosím s týmto skúsenosť? Ak by vedel niekto poradiť, boli by sme vďační. Na lampe je údaj, že "LED 18W, 0,3. Vopred ďakujem za reakcie.
Odpovedať
Daj foto
Odpovedať
@miriam05 ano, tie lampy, ktore nemaju ziarovky, su na jedno pouzitie. Ja mam doma take 3. Myslim vsak, ze sa to vnutro predsa len vymeni da :) ale nie je to take tricialne ako vymenit ziarovku. Tie moduly sa vyrabaju namieru a som si takmer isty, ze taky isty nezoniete :). Budede musiet improvyzovat alebo kupit novu lampu. Typ ziarovky je velmi dolezity pri kupe svetla :)
Odpovedať
@joxe hm, ďakujem za odpoveď :) tak snáď niečo vymyslíme, je mi veľmi ľúto ju vyhodiť, máme ju mesiac a pol...nemám k nej blok :(
Odpovedať
@miriam05 tak potom ju treba reklamovat!!! normane ju chodte vratit do hornbachu. Na tieto veci by mala byt minimalne 2 rocna zaruka a az teraz som si vsimol, ze nemate blok :(.
Odpovedať
@joxe no boli sme dnes, bez bloku nám nikto nič nevyreklamuje bohužiaľ :( naša chyba
Odpovedať
@miriam05 tak to ano. Ale mozno budete vediet nejako ten modul vymenit - za nejaky iny - mozno bute stacit vymenit trafo, ked vravis, ze to blika.... to by mohli mat tiez v hornbachu. Ja by som kupil take male trafo, k tomu led pasik a ten by som dal do toho svetla. Ale neviem, ci sa to tam vojde :)
Odpovedať
inak tu by ti mozno poradili: http://www.leden.sk/led-moduly/ venuju sa len tomu. Ja tam kupujem LED ziarovky.
Odpovedať
@miriam05 Kúp ešte jednu presne takú istú a máš bloček na reklamáciu. Ale skontroluj či na tej prvej nie je dátum výroby. /aj na module/ prip. vymeň moduli a reklamuj.
Odpovedať
da sa to opravit, len to musi mat aj patricne vybavenie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?