Máte skúsenosti s Top sedačky Prievidza?

Chcem sa opýtať máte niekto skúsenosti s touto predajňou? Mám záujem odtiaľ kúpiť sedačku len ešte trošku váham zisťujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Parádna firma-
Odpovedať
ked sme zariadovali byt, s mnaželkou sme kupovali nabytok a komplet vybavenie do bytu v jednom obchode. Sice to nebolo na jeden nákup, ale u jednoho predajcu sme nakupili všetko
Odpovedať
TIez by ma zaujímala recenzia ohladne danej firmy skusenosti sedačkami. Dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám od nich. Čo vás zaujíma?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky monikusa ;-) smiem sa spytat aj ja zopar otazociek na danu predajnu? boli sme v ich predajni sice len raz, no zapacili sa nam tam nejake kusky ale vobec sme nevedeli, aku maju oni kvalitu a ostatne veci a preto sme si povedali, ze najprv pozistujeme a potom ked tak sa k nim vratime. no vystavene kusky maju ako dovi dopo :-D :-) ;-) riadne dizajnovky ;-) :-) take ja mozem :-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@normicka A čo sa Vám zapáčilo? Čo ste si vybrali? My bohužiaľ túto predajňu máme dosť ďaleko ale sestra mi býva v Prievidzi, tak zopár krát sme ich navštívili.
Odpovedať
Profilova fotka
@normicka ahoj ;) vybrala som si vystavený model, len inú farbu. Dodaciu lehotu dodržali presne, čakala som 12 týždňov. Mám ju tretí rok, myslím, že vyzerá stále ako nová, malý po nej aj sem tam poskáče. Zatiaľ som ju nijak špeciálne nečistila. Nie je ani rozkladacia ani s úložným priestorom. Celkovo som spokojná, nemôžem povedať nič negatívne. Čo sa hovorí o predajni - to si prečítaj v inej diskusii aj tu na MK... oni to predávajú ako "taliansky dizajn" a to nie je to isté ako sedačka, ktorá sa "vyrába v Taliansku" ;) Vraj to dovážajú v kontajneroch z Číny a podobne. No - akú máš záruku, že napr. Eurosofa nemá kožu, ktorú vyrobia v Číne a potom v Taliansku ju použijú na výrobu sedačky a voilà! talianska sedačka je na svete. Mne môže byt vlastne jedno odkiaľ to dovezú a čo sa dnes vlastne nevyrába v Číne, však? Keď to zhrniem, majú naozaj dobrý výber a ja som spokojná.
Odpovedať
Profilova fotka
@staliana mam katalog od nich, tak ti pridavam fotku sedacky a stolika. obidve veci sa nam velmi pacia a preto nad nimi rozmyslame :-) uplne by sa nam hodili do domu :-) kludne mozes napisat svoj nazor, budem rada ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikusa a mohla by si mi poslat fotku tvojej sedacky? rada by som videlu aku mas ;-) to mas pravdu, ze v dnesnej dobe je skoro vsetko z Ciny dovezene a clovek si pritom moze mysliet, ze neviem z kade ma vyrobok. ale tak hlavne je, ze ti sedacka pekne drzi a ze si s nou nemala ziadny problem. aj mne ide hlavne o to, ze ked kupim sedacku, tak aby mi vydrzala minimalne tych 5 rokov a ked vydrzi viacej, tak budem len rada!
Odpovedať
Profilova fotka
@normicka Sedačku ti kvitujem, je krásna;):) Ten konferenčný stolík je ale celý presklenný, že? Nebojíš sa, že sa ti rozbije? Byť tebou ani nerozmýšľam, veľmi pekné kúsky ste vybrali;);)
Odpovedať
Profilova fotka
@normicka ja mám túto, len v šedej. Dúfam, že vydrží trochu viac ako 5 rokov 😁
Odpovedať
Dobrý deň, tiež mám sedačku z top sedačiek a som spokojná. Dodaciu lehotu dodržali, šofér mi sedačku doviezol a ochotne počkal kým som si ju skontrolovala či nemá chyby z čoho som bola milo prekvapená. Takže hodnotím kladne :) Ešte do budúcna rozmýšľam nad nejakým mramorovým stolíkom do obývačky
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@staliana ano presklenny ale nebojim sa, ved predsa musi nieco vydrzat! som rada, ze sa ti moj vyber paci ;-) @monikusa krasnu si tiez vybrala ;-) no ja dufam, ze minimalne 10 rokov nebudem musiet vymienat, ked teraz kupim :-D :-) @11alexandra11 dakujem ti za spravicku. objednam aj ja u nich a bude :-) same dobre spravy, takze to bude stat za to!
Odpovedať
Profilova fotka
@normicka To máš pravdu:):) A už si si to bola aj objednať u nich, alebo sa ešte stále rozhoduješ?
Odpovedať
Profilova fotka
@staliana uz som bola Stanka ;-) aj tak som sa dlho rozhodovala :-D ked som taky typ cloveka, ze radsej si vsetko tri krat premyslim a az potom sa rozhodnem a investujem a duplom, ked ide o nieco vacsie, drahsie. ale som rada, u nich sa mi najviac pacili veci ;-) :-) budem mat krasnu sedacku a stolik ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@normicka Perfektné ;-) :-) Teším sa s tebou ;-) To veru budeš mať, potom si poprosím fotku aj z domu :-D
Odpovedať
Ahoj @normicka, chcela som sa ta spytat, ci uz sedacku mas aj doma, hm? A este mam jednu taku mensiu otazocku a to taku, ci oni maju predajnu iba v Prievidzi? Lebo my byvame v Kezmarku a cez web som si pozerala ich ponuku a pacia sa mi ich sedacky, vedela by som si vybrat len to je dost daleko:(
Odpovedať
Profilova fotka
@halepka ahojky ;-) ano, uz ju mam konecne aj domka. presne mi ju doviezli, ako sme boli dohodnuty :-) okrem Prievidze maju predajnu este v Bratislave, ale tu mas este dalej ako Prievidzu :-| tak si sprav vylet do Bojnic a cestou sa chod k nim pozriet. u nich jednoznacne vyberies, maju perfektnu ponuku :-) ;-)
Odpovedať
A kolko tyzdnov trvalo dodanie @normicka? Fuu tak to ano, Bratislavu mame riadne daleko, tam by som nesla:/ To je dobry napad, tu Bojnicku vyhliadku by sme niekedy chceli ist pozriet, tak mozno to aj spojime. Tym padom maju aj cez vikend otvorene, ano?
Odpovedať
Profilova fotka
@halepka cca 8 tyzdnov sme cakali a potom nam uz volali, ze ju maju a ze nam ju mozu doviezt :-) ano maju, ale v Prievidzi iba v sobotu od 9:00 do 13:00.
Odpovedať
Super, dakujem ti velmi pekne za odpovede @normicka. Pojdem ich navstivit.
Odpovedať
Profilova fotka
@halepka potom daj vediet, co hovoris, okey? som zvedava :-D :-)
Odpovedať
Uz ti mozem napisat @normicka, ze sa mi v topsedackach velmi pacilo. Boli sme u nich minuly tyzden a bola som uzasnuta z niektorych kuskov, ktore mali vystavene. Dobre, ze sme sa tam vybrali. Maju tam sedacky, stoliky uplne ine, ako v inych predajniach - take vynimocne mi prisli a luxusne. Fakt bomba!
Odpovedať
Profilova fotka
@halepka som rada, ze sa ti u nich pacilo ;-) ano, je to tak, ze oni tam maju uplne odlisny nabytok od vsetkych ostatnych. a aj ste nieco vybrali?? :-)
Odpovedať
ja som bola v prievidzi a na mna slaby vyber a nevybrala som si veru nic, ceny su vysoke
Odpovedať
Ano, veru sme aj vybrali @normicka. Sedacku sme si vybrali a k nej rovno aj konferencny stolik. Mali to pri sebe aj na predajni a velmi sa nam to pacilo, ze to tak spolu ladilo. Spravili sme si radost pred Vianocami;)
Odpovedať
Profilova fotka
@halepka jeeeej, tak to je super, ze ste si rovno aj vybrali ;-) a aku sedacku a stolik budete mat? nemas nejaku fotku alebo mi napis oznacenie a ja si to uz kuknem na ich stranke. som velmi zvedava ;-) :-) to budete mat ako darcek k Vianociam? super :-) to budete mat aj celkom bohateho jeziska, ved kolko vas vyjde ta sedacka a stolik???
Odpovedať
Fotku bohuzial nemam @normicka, nechcela som tam fotit, bolo mi to take blbe, aby im to nahodou nevadilo. Uz som sa raz tak s jednym predavacom pochytila, takze som radsej neriskovala. Oznacenie mas ake na mysli?? Veru, mali sme bohateho Jeziska:D:D Vyjde nas to dost ale tak nam to nevadi, lebo sme to uz potrebovali a lacnejsie by sme asi nezohnali a keby aj ano, tak by to bolo asi z kvetu makoveho a po tom sme uz vobec netuzili!
Odpovedať
Profilova fotka
@halepka skodaaaa, ze si sa neopytala, oni by ti jednoznacne povedali, ze im to nevadi. no ked si das ich stranku a najdes si tu sedacku, ktoru ste si vybrali, tak pri nej je vzdy nejaky nazov, napr.: kozena sedacka alfredo - tak to mam na mysli. pozri si to a napis mi, pls, chcem si ju aspon na nete pozriet ;-) :-)
Odpovedať
Nenapadlo ma to @normicka ale pozerala som ten nazov sedacky, a ma oznacenie CASERTA.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?