Tmavy lakovany jedalensky stol

Hladam lakovany jedalensky stol hnedy dreveny, s vysokym leskom.Prosim, ak niekto na taky natrafil, hodte mi link Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
mas na mysli nieco taketo? http://www.nabytkomania.sk/fotky32884... len aby to bolo v dreve? nie som si ale ista ci nieco take v dreve zozenies, pretoze vacsinou ked je nieco v lesku tak to okolo dreva ani nechodilo
Odpovedať
Tento je velmi pekny, ale k nabytku potrebujem trochu svetlejsi a mal by byt z dreva aj s kresbou. Ale aj tak dakujem, mozno budem musiet prehodnotit :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Doplnam k nevyriesenej otazke aj foto, prosim, ak ste videli podobny stol ako je foto kuchynskej linky na obrazku tmavohneda, prosim link alebo tip. Dakujem.
Odpovedať
Tu by to šlo na mieru http://www.luxdan.sk/produkty-atypy-s...
Odpovedať
Profilova fotka
@irise Dobrý deň, skúste sa pozrieť na naše stránky. Keďže združujeme viacerých predajcov, výber je naozaj široký. Jedálenských stolov máme takisto veľké množstvo, takže verím, že nájdete taký, ktorý bude spĺňať Vaše predstavy o tmavohnedom lesklom stole :) https://favi.sk/produkty/kategorie/je... Vo filtri na ľavej strane si môžete vybrať farbu, dekor dreva, materiál alebo štýl. V prípade akýchkoľvek otázok mi pokojne pošlite správu. :) Ďakujem, prajem pekný deň.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?