Svetlý interiér a tmavohnedá sedačka

Ahojte, premyslam nad zariadenim obyvacky, chceli by sme svetly interier, jemne pastelove steny, nabytok biely leskly prip. nejaky javor a pod... Lenze mame uz tmavohnedu sedacku, kt. najblizsich par rokov nebudeme menit. Poradte ako ju "zapasovat" do priestoru, aby neposobila ako past na oko? Mam zvolit este jeden kus nabytku alebo nejaky doplnok v rovnakej farbe, alebo....?
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroe - skús teda skombinovať svetlú obývačku s tmavými doplnkami. Ak je sedačka tmavá, skús použiť bledé vankúše. Do väčšej svetlej plochy teda zakomponuj tmavšie doplnky a naopak, do tmavšej (sedačka) svetlé...pre kontrast.. :-)
Odpovedať
my sme to riešili svetlou dekou cez sedačku :) nie len kvôli farbe ale aj kvôli optrebeniu látky na pohovke, príp. ak niečo rozleješ...atď
Odpovedať
Profilova fotka
@jaroe kejtinka dobre vraví :-) použi na jej "zosvetlenie" a doladenie vankúše, prehoz (bývajú napr. aj krásne kože, čo sa dajú prehodiť alebo hodiť na zem). Obliečky vankúšov daj rôzne a svetlé - aj ligotavé nitky, jemné štruktúry -ich kombinácia fajn "rozhasí" tmavú sedačku . Ak je tá tmavá sedačka pekná, ja by som nešla už do ničoho tmavého -ani závesy a pod...akurát doplnky - uvidíš, či sa bude žiadať s citom dať nejaké tmavšie, alebo či stavíš nanejaké príjemnú /obľúbenú farbu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?