Sú sedačky z Poľska kvalitné?

ahojte, na trhoch v nowom targu predavaju poliaci sedacky. mate s nimi nejake skusenosti? su povedzmeze kvalitne?
Odpovedať
1
2
nikto?
Odpovedať
preboha, nekupuj to...!
Odpovedať
@ladislavr viem, ze to znie kus pofiderne, ale chcela by som sa opytat na osobnu skusenost. mas taku? alebo niekoho znameho? pochybujem, ze su kvalitou horsie ako tie z Aska alebo Merkury marketu.
Odpovedať
ved tie z Aska a z Merkury marketu su odkial, co myslis? Dost logicky nemam osobnu skusenost-nikdy by som nic z Polska nekupil (staci mi osobna skusenost s poliakmi ako takymi..), ale dost ludi z mojho okolia sa postazovalo na kvalitu a v podstate olutovali, ze v snahe usetrit vlastne dobehli sami seba. Musim ale pripustit, ze par ludi, co poznam, a maju nejaky nabytok z polska, sa zmierilo s kvalitou prevedenia a tvaria sa spokojne... Som pripraveny na tvoje namietky, ze kazda koruna dobra a ze ved je to dirt cheap a mozno sa to za par rokov vymeni a pod. Ale (prosim neber to ako utok na tvoju osobu ;-) ) takymito nakupmi nicis slovensky trh, vyrobcov, zamestnancov slovenskych firiem atd. No ale si dospela holka :-) a rozhodnutie je len a len tvoje. takze nic v zlom, peace ;-)
Odpovedať
Aka cena, tomu primerana kvalita. Asi tak.
Odpovedať
@ladislavr je mi jasne odkial je nabytok v hore spominanych obchodoch...preto nevidim rozdiel kupit si to na trhu alebo v Asku za drahsi peniaz. gauc aj tak nie je "na cely zivot" a vyssia cena gaucu z nejakeho hypermoderneho luxusneho "slovenskeho" shopu mi nezabezpeci adekvatnu kvalitu a co sa tyka slovenskych obchodnikov tak na nich fakt dlabem... maju tak nehorazne prirazky, ze im nemienim sponzorovat "reziu". poliaci maju taku filozofiu, aby predali lacnejsie a viac avsak u nas je to naopak a bohuzial ja nemozem byt sponzorom nejakych chamtivcov...bodka :-N takze nikto s osobnou skusenostou?
Odpovedať
Choď sa pozrieť do Ludaníc, firma Interstyle, ich výroba, super ceny, majú aj svoju stránku
Odpovedať
Myslím si, že tak ako sa nájdu kvalitné i nekvalitné výrobky na SK, takisto sa nájdu i v Poľsku. Tiež plánujem kúpu sedačky v PL ani nie tak kvôli cene, ale preto, že na SK som si jednoducho nedokázala vybrať. Takže zatiaľ osobnú skúsenosť nemám, sama som zvedavá. 3/4 slovenských nábytkárov však dovážajú tovar z Poľska, tak sa nemusíme tváriť, že všetko od nich je zlé. A ak to náhodou s gaučom nebude žiadna sláva, aspoň sa o pár rokov budem môcť tešiť na novú sedačku :-) Musím však podotknúť, že kupovať budem normálne v obchode, na trhu by som si netrúfla už kvôli záruke, kde bude človek potom toho predajcu hľadať?
Odpovedať
@petradevalo ti predavajuci na trhu maju vlastne stolarske firmy, cize nie su sprostredkovatelia. dali nam aj vizitky. niektori z nich maju aj www stranky. vedia spravit akykolvek rozmer v akomkolvek prevedeni, ale naozaj neviem ako je to so zarukou.
Odpovedať
tiez sa priklanam k tomu, ze drahsie veci na SK su vlastne len dovezene z PL... ja som kupovala take to zavesene vajicko na drevenej konstrukcii - sedacka na vonku, plus hamak.. videla som u znameho, ten to kupil na SK asi 2 mesiace predo mnou takmer za dvojnasobnu cenu, mna to aj s dovozom vyslo lacnejsie.. nemozem sa stazovat, nebudem riesit ako kvalitne to je, ale z mojich skusenosti - kazdy den tam sedime, aj ludia nad 100 kil... :) takze ja Polsko nezavrhujem.. a dalsia vec, ci kupit drahu vec a potom sa na nu bat sadnut... znama je dost bohata a do noveho domu si kupila drahu kozenu gaucovku.. vobec si ju neuzije, stale ju ofukuje, boji sa tam pohodlne vyvalit a uz sa jej aj okukala - lutuje, ze radsej mohla kupit lacnejsiu a ked sa jej okuka alebo nejako potrha, tak si kupi inu :)
Odpovedať
Na slovensku mame vyrobcov kvalitnych sedaciek, co tak dat si urobit cenovu ponuku na vybranu zostavu priamo u nich, usetrit marzu obchodnika a zaroven kupit kvalitny vyrobok. Tiez sme tak zrovna ucinili, uspora je zaujimava a vdaka referenciam sa nemusim bat biednej kvality. Ale zas respektujem , ked chce niekto lacne polske produkty, je to jeho volba.
Odpovedať
@bubbles kde si prosím kupila to vajíčko :)? vdaka
Odpovedať
Článok sa načítava...
@latitude poslem Ti do spravy.. :-)
Odpovedať
@s_mart mohla by si dat nejaky kontakt na vyrobcu teda? vyskusame...
Odpovedať
My kupujeme od vyrobcu www.Fines.sk , sedacky a aj kontakty su na stranke. Ak si zo Ziliny alebo blizko, viem ze tam maju svoju predajnu . Vyrobcov je na SVK viac, spravila by som si prieskum co sa mi kde paci, pozrela vyrobky nazivo u predajcov, zistila ake su referencie a nechala by som si u vyrobcu ( a aj predajcu ) spravit cenove ponuky. A az potom by som si povedala ze do toho idem. Sedacka je na kazdodenne pouzivanie, tak si jej vyber zasluzi viac casu a pozornosti a hlavne brat do uvahy pomer cena-kvalita.
Odpovedať
Profilova fotka
@janka112 trosku lacna reklama vo viacerych temach co sa potahovych latok tyka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
-
Odpovedať
...ked chceš nieco kupovat z Polska,tak jedine potraviny 8-( tam je kvalita zarucena !!! :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@foxo to si teraz myslel vážne? Po chemickej soli, nadopovaných kurčatách a sušených vajec... :-S
Odpovedať
@lucinka33 ...samozrejme, ako ze sa Zbigniev Sienkiewicz volam !!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@foxo :-D
Odpovedať
Posypova sol_??? nedokazane... Kurcata??? nedokazane... Susene vajcia nedokazane... 50 milionov poliakov su tupci a nas 5 milionov tu je najmudrejsich na svete...???? :-D snad nie... A necakajte ked si kupite to najlacnejsie, ze to bude extra kvalita... Ked si v polsku kupim najlacnejsiu sedacku co mozem cakat??? Asi nie nejaku kvalitu. Ked si taku kupim na slovensku odkial bude??? Z polska predsa :-D Mam sedacku z polska... Kupoval som v obchode, najlacnejsia nebola... Mam ju 5 rokov ziaden problem... Ale bol by som zly kupujuci aby som nepochodil vsetky obchody... Pochodil som vsetky v Ziline, Bratislave a okoli... A nasiel som tam aj tu moju... POLSKU.... Ale o 600€ drahsiu... A kazdy predavac mi z usmevom na tvari tvrdil aky to je spickovy a kvalitny slovensky vyrobok.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@majitom už tu jedna téma bola, kde sa rozoberali polské výrobky. Proti poľskému nábytku nič nemám, o potravinách pochybujem a to mi potvrdili aj samotní poliaci.
Odpovedať
@lucinka33 myslis, ze poliaci jedia same nezdrave potraviny??? maju menej kardiovaskularnych, civilizacnych a inych chorob v populacii ako my slovaci... v tom by som to nevidel.... a nezastavam sa ich... chyba skor bude na nasej strane a nasich obchodnikoch a zakonoch...
Odpovedať
aky druh sedacky chces kupovat? Rohova, rozkladacia, vyklapacie opierky? Aky potahovy material? Mam skusenost so sedackou z POlska, co sme kupili z ekokoze. Priznam, nejaku extra kvalitu som za tu cenu necakala, ale aby mi za 2 roky komplet popraskala na niektorych miestach a dokonca zmenila na opierkach farbu kozenky, ma zarazilo. Bola rozkladacia, samozrejme ten patent sa pokazil a nebyt toho, ze bola opierka o stenu opreta, asi by sme na nej len lezali. Na druhej strane neviem, ako by sa spravala ekokoza na sedacke zo Slovenska, ci inej krajiny, ani tie rozkladacie systemy. Kuchynu a kovania som mala aj super kvalitne Nemecke a tiez sa to po 2rokoch zacalo kazit.... Neverim ani Slovenskym vyrobcom, ako tu niektori radia, lebo jedine, ze viac za to zaplatis, skor mam skusenost, ze odflaknute prevedenie. momentalne mame kozennu sedacku z eurosofa. Mas tam navyber lacnejsiu vyrobu z Ciny a drahsiu z Talianska. Tentokrat som vsadila na to, aby nemala ziadne vyklapacie a rozkladacie casti, ktore by sa opat mohli pokazit. A Nechala som si poradit v koziach (podla hrubky....), ktora by mala byt odolnejsia. Uz len pockala na zlavy... Dufam, ze Taliani nesklamu Polske kozene sedacky zial vsetky mali tie opierky vyklapacie, alebo tak divno nasivane opierkove vankuse, ze uz by som neriskovala, ale farby pekne. Ja ich ale nezavrhujem, mam od poliakov paradny vianocky strom, ktory sluzi uz roky a nikdy som lepsi nenasla. Ale aj v potravinarstve sidia ako na Slovensku.
Odpovedať
@majitom slovo "nedokazane" by som v tomto pripade nahradil slovom "ututlane" ( prinajmensom skoro) a inak sa kludne nadchynaj polskymi vyrobkami, dam ti za pravdu len v jednom: zahmlievani povodu vyrobku slovenskymi predajcami. Niektori v snahe predat vylozene klamu do oci, neznasam tuto hru na schovavacku ("povod tovaru: EU" , pripadne rovno drzo "Slovensky vyrobok"). Mame zlikvidovany textilny priemysel (Cina), obuvnicky priemysel, nasledovat budu nabytkarstvo, hydinarstvo, mliekarne... bravo!
Odpovedať
Profilova fotka
Co je nedokazane?????? To este nikto za tie roky nepochopil????? Co chcete za malo penazi-aku kvalitu???? Nie nadarmo plati-za malo penazi ,malo muziky. Ako chce mat niekto za tak smiesnu cenu aj kvalitu. Kurcata-napichane vodov a zamrazene........doma rozmrazis a potom prevaz aka bude gramaz. Nabytok-riedka drevotrieska prefukana vzduchom preplnena lepidlom. Oblecenie-made in china......raz operies a papa. Polske okna-rami original vyroba v PL, krieda ako doplnok miesto farbiva-po roku zostava na ruke beloba. Este dalsie dokazi?????? Mi chce niekto povedat,ze doma vychova za tu istu cenu kurence? Zozenie drevotriesku niekto na slovensku za taku super cenu a v raz takej kvalite? Uz hadam stacilo tych brakov u nas a nezdravych potravyn a to nie len z PL a ciny. Pokial to mieni niekto kupovat tak sa necudujme ,ze to k nam aj privazaju-len sa tu nepitajte na kvalitu a nepozastavujte sa nad tym o com sa hovori coraz castejsie. Je mi luto slovenskych vyrobcov, chovatelov, majstrov ci krajcirky............. Ale pokial ma byt zachovana kvalita tak nie je mozne konkurovat brakom-odpadu-smejdom-bordelu-grc-humus.................... To sme vlastenci-fuj-hanba tomuto narodu za to ako sa stavia k svojej tradicii a kvalite. Toto je podpora domaceho produktu - nakupovat tento odpad od kade mozne.................hlavne ,ze je to lacne. Tak nech sa u nas i nadalej zatvaraju vyrobne, chovne stanice, dielne, produkcia ako taka ................................. naco budeme vyrabat a davat nasim ludom pracu ked nam to vyrobia susedia za par centov ktore nedokazeme ani zarobit pretoze co nevydiet nebudeme mat ani kde. Otvorme branu cinanom-mongolom-poliakom-rumunom......................a zatvorme ju sami sebe.
Odpovedať
@tomco polnohospodari, krajcirky? to by najprv papalasi nemohli sprivatizovat a stat rozpredat co sa dalo. To ze spotrebitel sa bude dozadovat slovenskeho vyrobku, tu vyrobu nie celkom zachrani. Stimuly treba aj inde. Ja napriklad nie som ochotna zaplatit o 50% vyssiu cenu, ked rovnaku kvalitu ziskam napr Danskym, Nemeckym produktom za ovela nizsiu cenu. Nemozu byt vsetci Slovaci filantropi, ked raz na to nemaju platy a prijmy. Preto sa Cina stala velmocou.
Odpovedať
Profilova fotka
@slummdog Cina a slovensko..................nas tam zdalia do dvoch mrakodrapov :-D Ide o to, ze kazdy stat potrebuje mat vyrobu aj produkciu. Tym sa vytvara zisk. U nas je to cele zabite tym, ze sice mame vyrobu............ale nie vlastnu (automobilky, elektro priemysel..........) Ved ako to funguje v tej uniji-aka je tam rovnopravnost...............my nemozeme a poliaci ano?? Nasy chovatelia a polnohospodary krachuju koli europskym normam a polsko veselo vyvaza odpad...........u nich je ina unia????
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?