Soklove lišty.

Profilova fotka
ahojte,neviem ci dat soklove lišty vo farbe parkiet alebo ci by mohli byt aj ine napr.biele.parkety tmava cokolada.
Odpovedať
biele sú väčšinou naj. @basike
Odpovedať
tieto sú kvalitné a praktické : http://www.doellken-weimar.de/cs/vyro...
Odpovedať
@basike lišty môžu byť rôznych farieb, dajú sa doladiť napr k dverám alebo nábytku. Ja by som bielu na zem nedával, ale dá sa použiť aj biela.
Odpovedať
Profilova fotka
Sokle jedine biele.
Odpovedať
a ak biele tak bez robotického vysávača :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav preco? Nema senzor aby nebural?
Odpovedať
@slavoslav neviem ako súvisí vysávač s bielymi soklovými lištami. To viac naráža obyčajný, keď sme pri tom.
Odpovedať
@slavoslav presne tak, ako pisu @madein1974 a @stolverka... neviem ako nejake lacne roboticke vysavace, ale tie kvalitnejsie maju senzory. a ked zameraju, ze sa blizia k stene, tak spomalia a k stene dojdu velmi pomalicky. my sice biele soklove listy nemame, mame klasicke drevene, z toho materialu ako parkety, takze nemam to odskusane. ale pri tej spomalenej rychlosti roomby popri stene - neviem si predstavit ako by mohla do toho narazit. v zahranici (USA, Anglicko) su biele soklove listy klasikou uz desiatky rokov, nie ako tu u nas, kde je to zalezitost par poslednych rokov... cize tie roboty su na toto stavane...
Odpovedať
@basike volba líšt samozrejme zavisi od stylu zariadenia interieru. mne sa tie biele velmi pacia, a ak mate mensie miestnosti, tak biele listy ich opticky nezmensia, na rozdiel vyssich tmavych..
Odpovedať
@anairda neviem ako to robia lacné roboty, náš má čierny nárazník a je pogumovaný (a lacný nebol) a po dvoch rokoch denno-denného používania sú časti nábytku (len niektoré ale predsa), kde som si stopy všimol. Takže asi na to nie sú stavané :-). mne tie biele americké prídu dosť gýčové, ale to je vec vkusu, ja napr. preferujem modernú architektúru pred klasickou, ale niekedy dobre vypáli kombinácia... @stolverka ale ja viem, preto to spomínam :-)
Odpovedať
@madein1974 má senzor ale nárazový aby si poradil so závesmi a nezastavili ho.
Odpovedať
@slavoslav aj ja preferujem modernu architekturu a moderne interiery :-) a prave v nich aj vysoke biele listy slavia navrat. aj v top minimal interieroch. no my mame listu vysoku len asi 1cm, taku minimal... a robot sa teda pri vysavani dotyka stien. ale cmuhy na nich nie su. skor mame obite niektore vytrcajuce rohy - napr prechody medzi miestnostami, kde nemame dvere, ale len vymurovany otvor... a tie som kvalitne otlkla klasickym velkym vysavacom :-D takze vsetko ma svoje + aj - :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@slavoslav ako píše @anairda, ak si nájdeš čas a mrkneš naozaj modernú architektúru, nie čo sa na ňu mnohokrát hrá, tak biele lišty hranaté sú tam veľmi častým javom. Našťastie.
Odpovedať
Profilova fotka
dvere mame tmave ako podlaha a nabytok bude viac menej bieli.videla som par obrazkou v takom štíle a bolo to fain,tak len sa uz rozhodnut.a este sa obavam jednej veci ci sa to nezakope od topanok napr.v chodbe,lebo u nas je stena stale spinava.
Odpovedať
Profilova fotka
@basike Aj my máme tmavú podlahu a biele soklové lišty...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?