Slabomodrá rohová sedačka - kde ju nájsť?

Prosím Vás, vedeli by ste mi poradiť kde zohnať takúto (foto v komente) rozkladaciu rohovú sedačku? Tie ktoré sú na foto, tak mám obchod kde ich kúpiť, len zháňam o niečo väčšiu, a v takejto prípadne trošku podobnej farbe. Za každú radu vopred veľmi pekne ďakujem ☺☺
Odpovedať

Odpovedať
Varianta č.2
Odpovedať
veď ty si vieš farbu mnohokrát aj zvoliť, už aj na takých predajniach jak je aj decodom napríklad, že jednu sedačku majú a ty si môžeš vybrať v akej farbe by si ju chcela, možno vo vzorkovníku bude aj takáto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Daj si ju vyrobit, ale nie v takych obchodoch ako je sconto, mobelix a podobne. Tam ked sme si davali nacenit sedacku tak sa to blizilo k 2000€. Dali sme si jtj potom vyrobit jednemu panovi a platili sme 1100€ uz aj s vankusmi, a to mame velku sedacku. Kuk moj album.
Odpovedať
@michaela136 pozri si ikeacke pohovky, oni mavaju takuto modru farbu na niektorych modeloch a da sa vacsinou vyskladat velkost aku potrebujes..
Odpovedať
@michaela136 zaciatkom marca bude v NR vystava nabytok a byvanie. Ja som tam bol posledne dva razy. Celkovo to za vela nestalo ale ponuk sedaciek mali neurekom - vela vyrobcov, vela typov, vela farieb a mas aj vyhodu ze sa na tu sedacku mozes posadit a vies "ako pohodlne" sa na nej sedi. Uz len kvoli tomuto by som ten jeden den obetoval.
Odpovedať
ak sú financie tak si ju daj na mieru urobiť a budeš si môcť zvoliť aj prevedenie, farbu aj veľkosť a budeš to mať bez starostí ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, skôr by som išiel za tm dať si ju vyrobiť na mieru. Aj my si tak ideme dať vyrábať lebo na každej čo vyzerala a pôsobila schopne sme našli niečo čo sa nám nepáčilo.
Odpovedať
Profilova fotka
Isiel by som do vyroby na mieru ukazes obrazok a taka ti pride domov. Je to naistejsie no nie?
Odpovedať
@michaela136 skus pozret nejake portali na nabytok alebo na mieru ako pisu ostatní ale to nebude lacna zalezitost
Odpovedať
videla som jednu podobnú. https://www.vera-nabytok.sk/p/19057/s... ukazovala nám ju pani z obchodu, nakoniec sme si vybrali inú.. farbu látky si môžeš vybrať, teda aj svetlomodrú.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tiež si myslím, že postaviť na mieru je najlepšie (aj keď sa to predraží). Vždy sa nasla nejaká chybička čo prekazila kúpu v klasickom obchode. A sedačku chceme aspoň na 10 rokov. Nám napr. - nevyhovovala štandardná výška boku (zakrývala radiátor) - nebola dostatočne veľká ležná plocha - nebola spravená s kvalit. pružín, ale iba z PUR peny co sa za 2-3 roky vyleží - atď. My sme si spísali naše požiadavky a požiadavky z ktorých môžeme prípadne ustúpiť. Nakoniec vyšla rozumná kalkulácia od f. KROSLAK z Nitrianskej Blatnici
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?