Skúsenosti so sedačkou Artemis

Ahojte, ocením každú skúsenosť so sedačkou Artemis od Decodomu (predávajú ho aj inde). Aké sú kvalitné látky? Alebo koženka? A prípadne ak máte skúsennosť aj so sťahovaním... Zmestím ju cez otvor 68cm? http://decodom.sk/data/structure/file... Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
tuto sedacku nevyraba Decodom ale Fines (Decodom nevyraba ziadne sedacky :-)) a ovela lepsie ako o nej citat co ti tu kto napise, je ist si ju vyskusat, v Decodome v Martine je vystavena, latky su celkom kvalitne, samozrejme zalezi co si vyberies, maju tusim 8 kategorii kvality, od toho samozrejme zalezi aj cena, ci sa zmesti cez 68cm - neviem treba si ju ist pomerat ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@kabba Ahoj, ozivujem diskusiu, nakolko prave teraz tiez premyslame nad kupou tejto sedacky od Finesu. Nakoniec ste sa ako rozhodli, kupili ste ju, v akom potahu, ste spokojni? Vdaka vopred.
Odpovedať
@graziela Ahoj, nakoniec sme ju nekúpili, lebo by sa nám nezmestila cez otvor do obývačky. Dali sme si vyrobiť na mieru u Pohánku. www.pohanka.sk a sme veľmi spokojní :) Dali sme si vyrobiť presne v dĺžke a šírke akú sme potrebovali, pán majiteľ nám ju osobne doma zmontoval, takže sme nemali problém s prenášaním vo výťahu a s prechodom cez úzke dvere :) Proste sme si ju plne prispôsobili podľa našich potrieb :)
Odpovedať
@kabba A to nedodavaju v demonte? Aku sirku dveri mate prosim ta? To si my pre istotu zmeriame...to by bol pruser =-)
Odpovedať
@graziela V demonte nie, v dvoch kusoch. A my máme šírku dverí 70cm, preto máme problém...
Odpovedať
@kabba Dakujem,ze si mi napisala. Dnes sme prave s manzelom merali a kreslili, ci to vyda...My mame sirku 80, aj vchodove v bytovke, vyzera to LTT, no hadam, ked sa este aj ta operadlova mäkka cast trochu "prikrci", to dame.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?