Skúsenosti s obchodom nasedacky.sk

V skratke moja skusenost: Majitel ignoruje telefonaty, nereaguje na email, udajne je na cestach, nechce vybavit reklamaciu. Nekvalitna sedacka, 3 mesiace sme cakali na dodanie a prisla totalne poskodena, s medzerami medzi opierkami, sedadlami aj lezadlom, ani rozmery nesedeli - bola o o10 cm dlhsia nez sme objednali, a ani nozicky neboli v rovnakej polohe, plus divne zvlnena aj hladka struktura, a teraz nechcu reklamovat a ignoruju! Zaplatili sme 3500 eur, tento tyzden ideme podat zalobu, uz nikdy viac tento internetovy obchod! Vsetci majte sa na pozore!!! Pozrite si fotky! Niekto ma podobne skusenosti??
Odpovedať
Profilova fotka
Je mi luto ze ty mas taketo skusenosti s nimi. Pretoze my mame doma od nich sedacku ktoru sme si minuly rok kupovali a doteraz sme s nou spokojny. Cakali sme na nu tiez dlhsiu dobu ale nam to hned povedali pri kupe ze vyroba takej sedacky trva cca 12 tyzdnov. Doviezli nam ju, boli ochotny a este pockali pokial si ju rozbalime a popozerame.
Odpovedať
Tiez som chcel kupit od nich kozenu postel, ale od pravej koze to malo velmi daleko a za umelinu som nebol ochotny dat tolko penazi.stale hovorim, ze na slovensko sa dovaza len odpad nic ine a zaruka neexistuje. Reklamacie sa neuznavaju.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte s firmou nasedacky.sk máme aj my veeeeeeľmi zlé skúsenosti! :((( Takisto sme zaplatili cenu 3.500,-€ za sedačku a dodali nám ju o mesiac neskôr ako bolo sľúbené. Keď nám ju dodali (konečne) sme si po týždni všimli, že sa odlupuje koža a farba. Boli sme veľmi sklamaní a tak sme pristúpili k reklamácii. Bolo ťažké skontaktovať sa s nimi, ale nakoniec ked mi zdvihol majiteľ, sme sa dohodli, že príde sa k nám pozrieť na to. Prišiel a vykrúcal sa dovtedy , že my sme ju poškodili, alebo som ju vydrhla, zašpinila...Tak som mu pohrozila s tým že to dám prešetriť s obchodnou inšpekciou a na to nám potom zobral tú časť čo bola poškodená pri šití. Vyrielili to tak, že to šitie kde bola zošuchnutá farba prešili znova. AAAle odvtedy sa nám farba derie aj iných častí, HRôZA!!!! NIKDY SI OD NICH NEKÚPIME, NEDOPORUČUJEM!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
je mi luto baby, ze mate taketo skusenosti s touto predajnou. no ja budem asi prva, ktora tu napise pozitivnu skusenost a nebude s vami suhlasit. my mame sedaciu supravu a aj konferencny stolik od nich uz vyse roka a pol a vobec sa nam koza neolupuje ani nic podobne. od prveho momentu kedy sme prisli do ich predajne sa k nam spravali milo. pri vybere boli ochotni a aj pri dodani. ja teda na nich nemozem nic zle napisat. my mame s nimi dobre skusenosti a ked nahodou este budem niekedy nieco potrebovat, tak sa s kludom obratim znovu na nich.
Odpovedať
Idem sem prispiet pozitivnou skusenostou. Uz od februara mame sedaciu supravu od nich. Nechcela som hned pisat, kedze som cakala ci nahodou nejake problemy nenaskytnu. Ale do dnesneho dna sa ziadne neprejavili. Sedacka sluzi velmi dobre, je pohodlna, super sa na nej sedi a lezi. Vdaka nej mam obyvacku krasnu:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ako tak pozeram, tak su rozne skusenosti s firmou r2design. my sme si u nich kupovali sedacku do bytu a ked postavime dom, tak myslim, ze sa znovu obratime na nich. ich sluzby nam vyhovovali vo vsetkom. nam ju doviezli na cas a bez poskodeni. doteraz sme s nou nemali ziadne problemy. je sice mensia ale do bytiku nam uplne staci a k nej sme si dokupili taburetku. pridavam vam aj fotky, aby ste videli, aku ju mame zachovalu :-) z mojich skusenosti ich odporucam aj kvoli tomu, ze maju v ponuke najkrajsie sedacky. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme takúto od nich! už sme sa obávali, že do Vianoc nám ju nestihnú priviesť a v pondelok sa ozvali, že už ju majú na sklade, že môžu prísť. tak včera prišli a večer sme už na nej oddychovali. je super 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja idem prispieť NEGATÍVNOU SKÚSENOSŤOU!!! A som takisto na nich veeeľmi nahnevaná. My sme si u nich kupovali sedačku pred 3 rokmi a prišla v katastrofálnom stave. Nepasovalo šitie, a hlavne!!! farba sa nám začala vyšúchávať po troch týždnoch. Hned som ich kontaktovala, tiež sa vyhovárali, no nakoniec prišiel ten pán čo bol v predajni. Prišiel k nám a začal na mna útokom, že som sedačku ja vyšúchala svojím neodborným ošetrením, darmo som mu vysvetlovala, že preboha sedačka má len tri týždne, čo by som mala na nej súchať....ale on si mlel svoje a nechcel prijať reklamáciu... Nakoniec som mu povedala, že keď on tak, nechám tú vec prešetriť Obchodnou inšpekciou, a vtedy zmenil názor. Spísal reklamáciu, a zobral ten kus, kde bola farba celkom vyšúchaná pri šití. Dal to niekomu prešiť, ale odvtedy sa nám to začalo robiť na celej sedačke. Sme veľmi sklamaní, a NIKDY VIAC od tej zgerby, čo dovážajú lacné produkty nič nechceme! Ano vedeli sme, že je to dovoz, ale zato 3500 eur nie je málo, aby sa k reklamácii tak stavali!
Odpovedať
@marianka111 to si za sedacku dala tolko euracov a po troch tyzdnoch sa ti zacala rozpadavat.tak to je fakt sila a este ten ich pristup a od koho mas sedacku myslim znacku .
Odpovedať
Profilova fotka
petka456 bolo to z predajne R2 design z Prievidze, na facebooku su pod názvom nasedacky.
Odpovedať
Profilova fotka
Len aby ste videli, už ju máme 3 roky ale takto to vyzeralo po troch týždňoch :(
Odpovedať
@marianka111 veď si sem už raz písala. Aj si ju nejako ošetrovala? Lebo my od nich mame jednu v obývačke už zo dva roky a nemali sme s ňou problémy. Tým, že nám vyhovovala prvá, sme minulý rok na výstavbe MODDOM vybrali ďalšiu, keďže sme konečne prerobili podkrovie a aj tam sme zriadili takú miestnosť, do ktorej sa žiadala nová sedačka. Tej v obývačke dali deti riadne zabrať, lebo sa na nej často hrajú a hlavne keď príde ešte aj sestra s deťmi. To je čistá katastrofa, niekedy sa nato nemôžem až pozerať :-D :-D Ale našťastie sedačka stále drží pokope :-) :-) Prikladám fotku sedačky, ktorú sme teraz vybrali
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@silvia_peterr ano potom som si všimla že som už písala, všimla som si to neskôr. Nahnevaná som tak je to jedno. Samozrejme som ju musela odvtedy čistiť, a kupujem v dmke obrúsky na kožu.
Odpovedať
@marianka111 akože myslíš že odvtedy? Veď o kožené veci a taktiež sedačku sa treba od začiatku starať, aby ju človek udržiaval peknú a zdravú čo najdlhšie
Odpovedať
Profilova fotka
@silvia_peterr samozrejme som tým myslela že ju čistím od začiatku, ale ako trojtýždňovú som ju "nešúchala" ako mi chcel pán majitel tým oponovať a reklamáciu neprijať
Odpovedať
Profilova fotka
@marianka111 neverim tomu, ze tie fotky su fotene hned po troch tyzdnoch pouzivania sedacky. ved my mame od nich sedacku (fotky som sem pridala taktiez) a tie fotky su fotene po dvoch rokoch pouzivania a nic sedacke doposial nie je. nemohlo sa stat, ze by si ju nejako mechanicky poskodila? lebo keby to bola vada od vyroby, tak by cela ta sedacka bola rovnomerne popraskana, no nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@krakovskaa oni nie su fotene po troch týždňoch! Som ich nafotila teraz, po troch rokoch. Po troch týždňoch sme ale mali také vyšúchané na jednej strane a to sme reklamovali. Sedačka vyzera takto čo som sem dávala po troch rokoch. Ale ani to nie je podĺa mna normálne...no nič človek chce ľudí varovať a takto to dopadne :(
Odpovedať
Profilova fotka
@marianka111 aha, myslela som, ze su to fotky po troch tyzdnoch, kedze si to tak napisala. ale uz sme sa teda porozumeli.
Odpovedať
Profilova fotka
@krakovskaa :)
Odpovedať
@unhappyzilina no akoby som videla nase fotky...dosla nam od nich sedacka v novembri a presne tieto problemy....flaky na kozi, nesedia diely k sebe vyskovo ani rozmerovo, prerabali sme spojovacie casti aby to ako tak vyzeralo. Sklo ktore ma zapasovat do sedacky rozmerovo vobec nesedi... Nie sme vobec spokojni a pristup pana majitela je rovnaky ako vo vasom pripade.
Odpovedať
To fakt to takto vyzera? To myslíte vážne? Najlepšie je asi kupiť si sedačku priamo v obchode a predtým si ju ešte skontrolovať.
Odpovedať
Nahnala si mi strach :-( čakáme na sedačku od nich a začínam mať obavy. Tiež nás vyjde 3500 eur a keď toto čítam je mi zle ;-( dlho sme sa rozhodovali ale ako čítam nebolo to dobré rozhodnutie aj keď na predajni boli ústretoví. No do 20. 2 by mala doraziť a dufam, že mi nedostanú oči pre plač 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@luba7530 nestresuj dopredu, ked ani nevies, co ti pride. ked si precitas celu tuto temu, tak tu viaceri ludia pisu aj to, ze mali dobre skusenosti s touto firmou a pridali taktiez fotky tak ako aj ja. nam sedacka od nich velmi vyhovuje. takze nezufaj hned dopredu
Odpovedať
@krakovskaa no dúfam, že tiež sem budem môcť napísať pozitívnu skúsenosť len človeka napadá už všeličo keď to tu číta =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luba7530 tak necitaj, ked si to hned beries vsetko osobne. najdolezitejsie su tvoje pocity. my ked sme od nich kupovali, mala som jedinu referenciu a to od kamaratky, ktora od nich ma uz dlhe roky sedacku a aj napriek tomu, kedze sa mi tam velmi pacila som si ju vybrala a objednala a vidis, prisla mi neposkodena a doposial nie je na nej nic zle
Odpovedať
@krakovskaa no neviem či sa dá nestresovať je 22-ho a sedačky nikde. Pevná linka sa prepína na fax a mobil nikto neberie. Myslím že 12 týždňov je dostatočná doba na výrobu sedacej súpravy a ťahať už 13 týždeň je dosť aj na zariadenie menšieho hotela sedačka mi. Robím v stolarsko-čaluníckej dielni tak viem o čom hovorím.....
Odpovedať
Takže sedačka prišla vyzerá dobre ale veľkým sklamaním je, že z kože sú len sedacie časti a a opierky zvyšok je obyčajná koženka ]-( teda podľa ich popisu takzvaná NAPALON koža. Stolík, ktorý je uvádzaný že je z kože okolo kože ani neprešiel je takisto z koženky. Je to všetko zavádzanie zákazníka pretože koženka nie je koža. Je to hra so slovíčka mi. Keď som sa po tomto zistení na to pýtala kompetentných predajcov tak mi bolo povedané, že doteraz s tým nikto problémy nemal a každý to pochopil že je to koženka. Keby vraj chcem celokožennú tak by som si musela riadne priplatiť ]-( myslím že cena 3500 eur za pol oko ženú sedačku je dosť. Dúfam teda že aspoň bude slúžiť a nebudeme ju musieť za chvíľku reklamovať, že sa šúpe alebo praská.
Odpovedať
Profilova fotka
@luba7530 chapem tvoj postoj, lebo vies, ze terminy jednoducho treba dodrziavat. no este ked jeden tyzden niekto meska s vyrobou sa to da prekusnut. my sme uz viac krat museli cakat o vela dlhsie a svet sa nezrutil. niekedy sa jednoducho stane, ze firmy maju toho viacej a posuvaju termin dodania. ale pome radsej uz k samotnej sedacke. velmi peknu ste si vybrali, musim pochvalit vyber ;-) ;-) a aj to, ze vam ju pekne vyrobili :-) k tej kozenke, preco ste sa to nespytali uz pri objednani? nam kazdu jednu kozu opisali, aka to je. lebo je pravda, ze pod tymi nazvami clovek velmi tazko vie, co ma ocakavat. a druha vec je, tuto sedacku nemali vystavenu v predajni? objednavali ste si ju len na zaklade internutu?
Odpovedať
Ďakujem aj mne sa páči ;-) hej tie kože nám ukazoval a dokonca nás presvedčil aj na Business že pri nej je koža omnoho kvalitnejšia a dokonca nám dal vybrať aj kombináciu tej istej kože ako vidíš na sedačke je biela ale všetko to je len koženka tak načo nám to potom ponúkali keď aj tak vedeli že to z tej kože nebude. A vyhliadka som si júna nete v predajni vystavená nebola
Odpovedať
Profilova fotka
@luba7530 to je najdolezitejsie, ze sa ti paci a ze je pekna. Tak uzivajte dlhe roky v spokojnosti ;-) :-) :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?