Skúsennosti s Ikea Besta

Ahojte, chceme si vyskladať obývačku z úložných kombinácii BESTÅ z Ikei. Máte niekto túto zostavu? Ako ste s ňou spokojní? Porovnanie cena a kvalita, prípadne mi veľmi pomôžu fotky interiéru :) Ďakujem!
Odpovedať
@kabba aj ja spolieham na bestu :-) co si takto narychlo pamatam, pozri si album @tomas424 , maju niekolko ks besta.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mame doma z besty spravenu obyvku. 4 tie stvorcove 60tkove skrinky (tie hlbsie) usporiadane do velkeho stvorca, na troch su dvierka s tym bezkluckovym otvaranim a 4. dvierka mame s tym sklom, pod ktore je mozne hodit fotky - fotku tohoto nemam u seba na fotoblogu, posli mi mailovu adresu do spravy a poslem ti fotku. A potom pod telkou mame bestacku 1-metrovu skrinku na nozickach - to najdes u mna vo fotoblogu. Celkom sme spokojny, ale neporovnavali sme s nicim, nemali sme cas riesit odinakial, cena nam prisla OK, montaz a zvysok tiez. Mozno uchytenie na stenu je take zvlastne, ale to je vzdy jednorazova zalezitost, takze pohoda.
Odpovedať
@anairda ďakujem! :) @tomas424 sledujem, no ona má len zopár kúskov, ja sa chystám na toto: http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/k...
Odpovedať
@michala.s ďakuje, hneď ti pošlem správu s mailom :) Veľmi som zvedavá, ako to vyzerá. My teraz moc peňazí na zariadenie nemáme, keďže sme skoro všetko vrazili do rekonštrukcie. A Besta sa mi veľmi zapáčila :)
Odpovedať
@kabba Ahoj. tiez mam ako rezervu Bestu, ak to od stolara bude veeelmi drahe. Ja som sa napr. @ups bavila o Beste, tiez ju ma, tak kuk album.
Odpovedať
@biene Ďakujem! :) Ja som si dnes v ich plánovači vyskladala jednú zostavu, čo by sa mi páčila :) http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/k... Za celú by som dala 470€, čo mi príde super cena!!!! Obávam sa, že ani stolár by mi lacnejšie neurobil! :)
Odpovedať
@kabba tiez uz mam vyskaldanu v albume medzi vizkami, mozno si uz videla. je to fajn variabilne. ja si myslim, ze to posluzi a hlavne, ked nie je dost penazi, tak ta nebude mrziet, ked po par rokoch kupis nove, uz uplne podla predstav.
Odpovedať
@firhang Za tú cenu asi ťažko... Teda som na nič ešte také lacné a dobre vyzerajúce nenatrafila. Ak o ničom vieš, tak hoď link :) A ďakujem za recenziu, isto budeme hľadať a rozmýšľať aj nad inými verziami. Ale vyzerá super a tá cena je lákavá :)
Odpovedať
tiez mame asi pol roka a v pohode. za tu cenu zodpoveda ak kvalita. nieje to na 20 rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
@kabba všimla som si, že foto našej besty si už našla :-) momentálne je už nahodená aj telka. na tú zelenú stenu sme dali držiak a zavesili. zatiaľ v pohode, spokojná som. je fakt že čo sa týka kvality drevotriesky korpusov, tak je riadne riedka. ale drží v pohode. už sme to aj zo 3x posúvali (pri montáži telky, satelitu či internetu) a skrinkám sa nič nestalo. ja si myslím, že za tú cenu je to veľmi fajn. naša zostava bola tiež okolo 400eur, je tam kopec úložného priestoru. skúsila som otvoriť ten link čo si dala na tvoju zostavu a nejak mi to neotvorilo. asi si už vymazala... čo sa týka toho decodomu... ja si myslím, že komu sa páčia vecičky ikea, tak decodom mu vyhovovať nebude ;-) nie kvalitou ale dizajnom
Odpovedať
Profilova fotka
@kabba my mame zostavu Besta asi 4 roky a v pohode. Ziaden problem. Aj sme sa s nou stahovali do domu...bez poskodeni ci funkcnych chyb, vyzera stale dobre.
Odpovedať
@ups Chápem, že to nevydrží večnosť, ale aspoň pár rokov zatiaľ, kým nebudú peniaze na niečo lepšie hádam poslúži :) Predsa len, nebude sa s tým toľko manipulovať a dennodenne používať ako napríklad posteľ, takže si myslím, že by to mohlo byť fajn :) A za tú cenu asi nič lepšie nenájdeme :) A veľmi sa mi páči aj variabilita, že si môžem po čase prestavať obývačku, ak ma to omrzí :) Môžeš si pozrieť aj v mojom albume. Album mám len pre priateľov, preto si nič nevidela ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kabba určite poslúži :-) ako som napísala, ja som spokojná a kľudne by som kúpila znova. aj mne sa páči tá variabilita, lebo ja mám neustále potrebu niečo meniť a vylepšovať :-D
Odpovedať
@ups však toto... ja to isté, pod každou chvíľou sa mi páči niečo iné :-D Inak čo to máš nad tou plochou na televízor, vyzerá to ako tenký šuflík, no to som na stránke ikei nevidela. Majú to na predajni? A na skrinkách pod televízorom máš matné sklo? To som tiež na stránkach nenašla, nájdem to na predajni? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kabba je to tento diel http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... do tých horných poličiek sme dali šuflíky, lebo sa nám nepáčilo ako bolo vidieť diery. a takto so šuflíkom je to aj krajšie podľa mňa. zásuvky sú tie s výškou čela 16cm. tuším sme to nejak prispôsobovali ale už presne nepamätám. no sedia tam dokonale :-)
Odpovedať
@ups ďakujem, asi to ešte raz všetko pozriem :) No dnes mi Ikea akosi pomaly načitáva :) Inak mám šťastie, že nám šírka stien sedí, keď to majú len po 60cm :) Inak veľmi peknú zostavu si si spravila! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kabba mne dnes akosi celý net pomaly šlape. ktovie čím to bude. určite si to ešte popozeraj, popremýšľaj, nič netreba unáhliť :-) ja som dumala dumala a nakoniec keď sme boli už kupovať, tak som to pomenila a vzniklo toto :-D a ešte odporúčam skúsiť si vyhľadať obrázky obývačiek so zostavou besta. vygoogli ti toho isto kopec. možno ti niečo podane do oka, čo sa ti bude ľúbiť :-)
Odpovedať
@ups inak aj mne... asi to je tým, že deckám začali prázdniny a nič iné nerobia, len pri PC sedia :-D Idem hneď aj googliť, kto vie, aké skvosty nájdem :) ďakujem! :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte, dufam, ze to nie je proti pravidlam, ale prave som pridala do bazaru 3 x skrinku/policovy diel (cierna + sklo) z roku 2012. 60 hlbka, vyborny stav. Ak mate zaujem, pozrite bazar. Besta nam inak sluzi v celej obyvke vyborne, len tieto 3 skrinky uz nepotrebujeme. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?