Sedačky Eurosofa

Ahojte, chcem sa spytat ake mate skusenosti so sedačkami z EUROSOFA vyrabanych v Taliansku? Dakujem za kazdy prispevok
Odpovedať
mama vraj taliansku sedacku, netusim kde bola skutocne vyrobena,ale spokojni sme uz 3 roky,napriek tomu ze s Eurosofou maju ludia velke problemy. my sme nemali najmensi.
Odpovedať
o akych problemoch si pocula co sa tyka Eurosofy? My sme si tiez jednu odtial vybrali a nechceli by sme sa dat ovplyvnit negativnymi recenziami. Predsa musi mat Eurosofa aj kopu spokojnych zakaznikov... ;-)
Odpovedať
Aj my máme a sme zatial maximalne spokojný :)
Odpovedať
no super :) a aku hrubku koze mate? kolko rokov ju uz pouzivate? Pri dodani nebol ziadny problem? bola riadne zabalena?
Odpovedať
este by som sa chcela opytat ci mate v sedacke aj elektricku alebo mechanicku relax funkciu? :-)
Odpovedať
no mame ju len druhý rok ale vyzerá ako keby ju priniesli včera, hrubku kože si už presne nepamätam ale určite nie tu najtensiu, vola sa tuším Lucy nie som si ista či je to talianska výroba ale je z eurosofy :) pri dodaní nebol žiadny problém len sme čakali 5 mesiacov ale o tom sme vedeli tak sme objednávali s dostatočným predstihom a zabalená bola tak že keby som ju vyhodila zo 4 poschodia tak sa jej nič nestane :))) poškodenie teda pri prevoze nehrozí mala som čo robiť kým som ju odbalila :-p funkcie v nej nemame žiadne
Odpovedať
dakujem za odpoved :) je tu niekto este so skusenostami s talianskymi sedackami z Eurosofy?
Odpovedať
Nemame ziadne elektrofunkcie-skusala som ich v predajni ,ale tie sedacky vyzeraju hrozne, eda tak pre moju svokru dizajnovo Ok,ale nie do moderneho interieru. Mozno dnes uz maju aj ine . mme akurat polohovatelne opierky hlavy a ruk, tiez sme kupovali take polozko, ale nik na nom nesedava,takze nejaka reôax funkcia by sa aj tak nevyuzila u nas. Hrubku koze mame tusim strednu,uz nepamatam. Tu na MS bola kedysi dlha diskusia o Eurosofe, my sme napriek tomu stade sedacku vzali.
Odpovedať
My sme boli pozriet u nich na predajni, ale nakoniec sme sa rozhodli pre sedacku Phase. Nie vsetky sedacky su vyrabane v Taliansku. Niektore su aj z Ciny, ale pri kazdej sa to pisalo, ze vyrobene v Cine. Bolo to asi 50 na 50. Nas skor odradil neochotny personal ako kvalita...
Odpovedať
aj my mame z eurosofy,zatial nejakeho pol roka,taliansku ,davali sme si robit na zakazku,mame posuvne opierky,je perfektna,ked sa odsunu opierky,maximalne letisko,my sme vyberali hlavne co do pohodlnosti,samozrejme aj vyzerat musela:-)zatial spokojnost,klop klop,dufam ze aj ostane..maju aj cinske,ale je to vyslovene pri kazdej vyznacene,treba dobre pozriet a informovat sa... @atlaska iha,neviem kedy si bola,ale asi uz davno,maju krasne moderne dizajny,ziadne babkovske :-) ;-) ja som tam obsedavala a oblehavala dve hodiny,kyms sme vybrali,lebo som nechcela taku,ktora krasne vyzera ale sedis tam jak pravitko a podsedaky su do stvrt kolien len :-)my sme potrebovali nieze sedacku ale "vyvalovacku" :-D
Odpovedať
@sakura77 tie co sa elektricky zlozi sedenie na skoro lezanie boli babkovske. mame tiez polohovatelne opierky aj ruk aj hlavy ale nie elektricke,manualne. Kupovali sme maxidivani pred 3 rokmi.
Odpovedať
@atlaska no dufam ze to pri najazdoch mojich divochov nieco vydrzi,aj ked teda pri detoch ratam zo vsetkym:-D ale tak nenormalne ma tesi,ze keds i predstavim kolkokrat by som ju uz tepovala-keby je latkova.tak to ma tesi :-D som to mohla uz davno vymenit :-) utriem a je vybavene:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sakura77 nasu polrocnu pocmaral 2rocny gelovym perom-taku maslovu farbu mame a krasne sa to vycistilo. Celu velku opierku ruk nahusto pocmaral.
Odpovedať
som rád, že píšu konečne aj ľudia s dobrými skúsenosťami, ja ich mám tiež, už som raz písal, že mi deti prelomili kostru sedačky, zavolal som im a povedal pravdu, čo sa mi stalo a poprosil som o opravu, no a oni prišli, odviezli, opravili a doviezli, všetko grátis :-) , teda to ani nebola reklamácia...... proste mám s prístupom zamestnancov a sedačkou z Eurosofy naozaj dobré skúsenosti :-D , vrelo doporučujem :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
navštívili sme predajňu v Ba aj sme si ,,poskúšali,, najlepšie čo do pohodlnosti sa mi sedelo v sedačke Betty ale čo sa týka dizajnu nééé ,tak stále hľadám len ma štve že na web stránke množstvo sedačiek a keď mám vybrané a idem tam chcem vyskúšať tak ani jedna z nich, kurňa. Tak mi dajte prosím vedieť ,tý čo máte sedačku s eurosofy akú máte a ako sa v nej sedí ,hlavne aká je výška operadla a či patrí k mekším sedačkám ,takú totiž hľadám,, zn.neskutočne pohodlná,, ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, prosím o nové skúsenosti so sedačkami s eurosofy, dakujem
Odpovedať
mam eurosofa kozenu sedacku uz 10rokov a stale je v 100% stave, odporucam
Odpovedať
Ahojte, bola som pozrieť v Eurosofa v BA. Majú veľký vyber sedačiek. Mne sa páči Flavia. Tiež talianska... Ale neviem sa rozhodnúť.... :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
ahoj Bol som si vyskúšať sedačku Eurosofa Veľká U074. Celkom sa mi páči, len mi príde dosť mäkká. Bojím sa, že sa veľmi skoro "vysedí". :-| Nemáte s ňou niekto skúsenosti ?
Odpovedať
http://www.polipol...de...
Odpovedať
Profilova fotka
@sebo511 Mame doma už tretí mesiac fantastická ...ale my sme zvolili tu látku vzhlad brusenej kože . Máme aj tie polohovania na nohy a stolík . Interier sme ladili do colonial stýlu perfektne zapadne .Už sme mali doma 3 sedačky tie moddrne hranate ... bielu kožu ale po 10 rokoch bývania zistíte že potrebujete niečo ine . Nemám rada ten unifikovaný stýl lesklý biely nábytok biela sedačka fialová stena .... odporučaam predajnu v BB velmi mile predavačky a hlavne poradia
Odpovedať
Profilova fotka
Ak hľadáte dizajn, eleganciu s funkciou a kvalitu
Odpovedať
@sakura77 a kde je to vyznacene
Odpovedať
@danka000 no mali pri kazdej cedulku s nazvom a tak a tam to aj bolo...dole...
Odpovedať
@sakura77 dakujem bola sm v bb atam nic take nemali
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?