Sedačka vyber

Prodim poraďte ktorú vybrať????alebo sk jednu z nich máte prosím referencie :) Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Uz si vybrala? Ci este nie? Mne sa paci ta tretia fotka, ta siva sedacka a tymi peknymi nozickami. Ze je to take trosku ine. Ale tiez ani ta druha nevyzera zle :-) Najma sa mi paci, ze su take jednoduche, nadcasove :-)
Odpovedať
gauč do tvaru U by somuz nebral skor 3+2+1 s prosteho dovodu kto si adne na ten roh nikto tolko moj nazor
Odpovedať
@ivka998 A to vazne len vyberies z netu a kupis podla obrazku? Jako neviem ale my sme boli v x predajniach a co sa pacilo vyzorovo sme aj vyskusali.
Odpovedať
vankusove by som obchadzala dalekym oblukom, mimoriadne nepohodlne na sedenie, ale zas na polezanie je na nich viac miesta. Iste je, ze pri vankusovej vas budu navstevy casom obchadzat alebo rychlo sa zdvihnu...
Odpovedať
Dakujem za rady...ešte som nevyhrala...ale prikláňam sa k tej Atol na hnedých drevených nôžkach
Odpovedať
Podla mna su zase vankusove ovela pohodlnejsie na sedenie, lezanie aj ine aktivity. Este som nevidel klasicku sedacku, ktora by mala dost miesta na pohodlne lezanie, pripadne tie ine aktivity.
Odpovedať
A este by som sa vyhol na 100% tym knoflikarskym. Ak ti domov pridu nejaki knoflikari, tak ta porazi.
Odpovedať
@xaxaxaxa co nemas spalnu na ine aktivity? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jurajm17 Kamoska ta napriklad len takto kupovala a ta si velmi pochvaluje. Ze nemusela nikam chodit, z predajne do predajne, ale v klude doma si vybrali, co sa im pacilo a ze vybrali dobre. :-) @xaxaxaxa Suhlasim, mne sa celkovo aj tak viac pacia, take utulnejsie mi pridu, ked su tam vankuse :-)
Odpovedať
@xaxaxaxa máme nevankusovu a je taká.l že sa tam aj vyspime. Ale látkovu Phase 😁 má svoje muchy ale rozmerovo je veľkorysá 😁
Odpovedať
Siva, siva, to je krasa. Velmi sa mi paci ta jednoduchost takychto sedaciek a super je to, ze sa potom dobre daju dokombinovat sedacka a doplnky. Siva sedacka a doplnky si vies striedat aj podla nalady, aj podla rocneho obdobia a to je super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eva_ave1 Toto je pravda, tym padom potom tak rychlo cloveka neomrzi ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ano da sa to menit a rozne kombinovat @daniella121. Ja to mam rada taketo kusky, co su take nadcasove a zaroven aj elegantne a da sa s nimi v podstate neustale pracovat. Ze vies vlastne vykuzlit novu sedacku vdaka doplnkom. Len podstatna je kvalita aby vydrzala ozaj roky!
Odpovedať
Dobrý deň, už ste kúpili sedačku? Pretože ja tiež zvažujem kúpu sedačky Atol, už ju dlho obdivujem, teraz je dokonca v akcii, len sa bojím kúpy bez toho, aby som ju videla. Tiež ma zaujíma nejaká recenzia na ňu, či nie je moc mäkká a tak...
Odpovedať
mava1 dnes nám má prísť :) Tiež som ho kúpila v akcii Dám Vám vedieť
Odpovedať
mava1 je pekná:)...za tie peniaze sme spokojní Na foto je tmavšia ale v skutočnosti je svetlejšia
Odpovedať
Wow, vyzerá krásne... Je obrovská... Ďakujem za odpoveď... Rozhodujem sa ďalej 😂
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka998 Vau, ta je krasna a aka velka! Odpadavam teda riadna je, viem si este predstavit nejake farebne vankuse a bude total ziarit :-)
Odpovedať
Dakujem :) áno a teraz je o 300e lacnejšia...áno budú aj vankúše ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?