Sedačka v tvare U

Kto by vedel poradiť nejakú jednofarebnú sedačku, najlepšie hnedú v tvare U do obývačky na fotkách? Mali sme vyhliadnutú sedačku z decodomu v koženke, ale dosť sa bojíme toho materiálu.
Odpovedať
My máme z Phase, typ Cosmo, je úžasná...
Odpovedať
@eva2203 skus na stranke avaks.sk . Slovensky vyrobca.
Odpovedať

Odpovedať
@nova07 iba fotky a to je vsetko? S tymto si jej ako pomohol? :-D
Odpovedať
To má len na inšpiráciu :) . Koženku by som určite nekupoval, ale keď už tak syntetickú kožu alebo org. kožu. Dlhšia životnosť a tak rýchlo sa nevysedí. Čo sa týka látok, tak pokiaľ chce ľahkú údržbu, odporúčam s teflonovým povrchom. sedačky sú od Luna (BA) a Nova sedačky (PD). @vlado35
Odpovedať
@nova07 :-D pozri sa na inspiraciu a este pritom tam ma k nim aj linky ;-) https://www.google.sk/search?q=sedack... neviem ci toto ocakavala...myslim si, ze skor nejake rady s vlastnou skusenostou.
Odpovedať
tiez vyberame sedacku bud do tvaru U alebo L
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Do našej obývačky sme si kúpili sedačku v tvare U a je naozaj super, pohodlná a praktická :) Prikladám článok, ktorý by mohol pomôcť pri výbere https://best4living.sk/sedacky-v-tvar...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si vybrali sedačku od Alples, presne model Mon15. nemajú ju na nete, videli sme ju u nich v predajni, je to novinka. podobá sa ale "predchodkyni" Mon1. dali sme si ju vyhotoviť do U, vybrali poťah a dokonca má hlavnú časť elektricky vysúvateľnú, takže aj miesta na ležanie vie byť viac. dodať nám ju majú ešte do Vianoc, hádam budeme spokojní. ;-) pochodili sme veľa predajní, videli veľa sedačiek, ale táto nám prišla naj. ;-) tým len chcem povedať, že hlavné je, aby sa Ti na sedačke dobre sedelo / ležalo, typ poťahu a farbu už vyberieš akú len chceš ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?