Sedacka v takejto obyvacke

ahojte, potrebovala by som poradit, aka sedacka sa hodi do tohto interieru... stylovo aj farebne :-) pripajam link na moj album: http://www.modrastrecha.sk/blog/jarab... na tej dlhsej strane su to asi 3 metre po zasuvku, na tej kratsej po radiator 2m... nie je limitujuce, len aby ste mali prehlad kolko to asi je... v albume mam aj obyvackovu stenu, ktora sa mi velmi paci a zvazujem nieco take do nasej obyvacky...
Odpovedať
Nejaká béžová. Aj slonová kosť by pekne vyznela. A štýl? Niečo moderné kockate aké dnes predávajú všade. Materiál : podľa peňaženky ideálne koža.
Odpovedať
Ja by som volila L-ko farba kapucino. Kratsia strana L-ka max, po zaciatok radiatora.
Odpovedať
do albumu som pridala nejake sedacky, ktore sa mi stylovo pacia... len su dost odlisne... ktora sa tam viac hodi? zlozenie tiez chcem Lko alebo Ucko, farbu este neviem... poradte.. ;-)
Odpovedať
Za mňa bud biela resp. ta bledá alebo sivá. Ale len tvarovo. Na sedačku si treba sadnúť a tak ju aj vyskúšať. Ale to isto vieš.
Odpovedať
s tym sadnutim na sedacku mas absolutnu farbu... ved prave iba tieto presli do speci uzkeho vyberu... a neviem sa rozhodnut ci skor taku "pohodlnu" ako ta siva alebo taku "prisnu" ako napr. ta cervena... na oboch sa sedi fajn... a potom tiez co s farbou :-.
Odpovedať
Pokial mate male deti, tak asi tu "pohodlnu"..urcite to ocenis..:-)..a farebne asi nejake kapucino..ale urcite L-kovu..do U-cka by , podla mna, posobila velmi robustne..taka sa hodi skor do vacsich priestorov..
Odpovedať
Profilova fotka
@jarabica volila by som krémový odtieň sedačky :) robíme sedačky na mieru, pevné kvalitné, rozkladacie či s úložným priestorom, polohovacie..... na výber veľa poťahových látok, koží. Aj obývačku Vám vieme spraviť na mieru podľa vizualizácie v albume 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?