Sedačka v látke Alcantara

Ahojte, mate niekto sedacku v latke "Alcantara"? Ide o latku imitujucu semis alebo brusenu kozu. Ake s nou mate skusenosti? Aka ja udrzba? Odporucate? Totiz akurat hladam sedacku a ziatial jedina ktora sa mi ako - tak paci sa vyraba prave v tejto latke, farba smotanova... Dakujem za kazdy postreh.
Odpovedať
ahoj, my ju máme už 6 rokov, krémovu farbu, na údržbu je super, malý mi ju už popísal aj perom aj fixkou a všetko perfektne vyšlo, stačí čistiť mokrou handričkou a stále je ako nová, len je pravda že ma to už prestalo pri malých deťoch baviť a tak ju mám radšej zakrytú...ale zas na druhej strane ked ju odokryjem, prebehnem jarovou vodou ani neuveríš že má už tolko rokov..látka je príjemná aj na sedenie, pes ju nevyderie..nemám čo vytknúť :-)
Odpovedať
@gubka001 Diki za info, som rad ze mas s tym pozitivne skusenosti, presne v kremovej farbe mame vyhlaidnutu jednu sedacku a prave tej udrzby som sa velmi obaval.... bola by si taka dobra ze by si hodila aj nejake fotky ze ako to vyzera po 6 rokoch? Dakujem!
Odpovedať
ok ale najprv ju musím vyčistiť :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@gubka001 Ahoj, náhodou som našla tvoj príspevok k alkantare. Mám doma druhý deň kúpenú sedačku z Modrého koníka, a neviem poriadne čím ju čistiť. Pri prenášaní sa mierne ufúľala a bojím sa na ňu voľačo dať. Pozerala som na nete nejaké čistiace prípravky... našla som tu nejaký sprej Sonax Xtreme Pena na čistenie čalúnenia a Alcantara 400ml. Nemáš náhodou s takým niečim skúsenosti? Fakt stačí mydlová voda? Pomôžeš mi ? Ďakujem.
Odpovedať
odkial mate sedacky v tejto latke? o kolko drahsie vas vysli ako z inej latky? nam nacenili takuto sedacku drahsie ako v kozi..;(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?