Sedačka s nízkymi operadlami a sedačka na mieru

Ahojte, Nevieme najst ani za nic sedacku, ktora by nam vo vsetkom vyhovovala. Vacsina sedaciek je teraz vyrabana s nizsimi operadlami, co nam nie velmi vyhovuje, lebo sme vysoki. Ti, co mate take sedacky, ako ste s nimi spokojni, nevadi Vam to? A neviete, kde robia sedacky na mieru? Skutocne na mieru...Aby sme si mohli vybrat dlzku, sirku, hlbku, pripadne vysku operadla a tak podobne.. Dakujem
Odpovedať
1
2
Tiez sme si davali robit na mieru,lebo mame take divne velkosti,tie z obchodov nam nevyhovovali. Vybrali sme si model z katalogu,vsetko ostatne nam prisposobili,tiez mali velky vyber potahovin. Mame ju uz vyse roka, zatial spokojnost. Ale je to v Topolcianskom okrese. Ak chces,napis poslem ti kontakt.
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme si dávali na mieru sedačku, potrebovali sme L-kovú no jednu stranu fest dlhu, sami sme si určili hlbku sedu, vyšku operadla,prešivanie,.....a je pravda že vybrat potahovu latku či kožu bol oriešok kolko ich je :) ja som z PO okresu, no isto niekoho najdeš, my sme sa pytali a pytali a ž sme našli :)
Odpovedať
my sme tiez hladali sedacku, na ktorej bude opierka taka, aby sa pohodlne oprel 2-metrovy clovek. Kupili sme Vegu od firmy Intemon z BS.
Odpovedať
aj my mame s velkymi operadlami. sedi sa tam absolutne pohodlne, su aj polohovatelne opriem si tam kludne aj hlavu. tiez vyrobia na mieru, podla toho aky rozmer potrebujes, farba latky, alebo koza, co chces. kupena je ale na myjave z Molitexu. dostali sme na nu zlavu na vystave v Nitre este na jar -15%.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@janulabj mozem poprosit konakt na firmu...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@majki555 kto to v TO vyraba? Daju sa modely realne niekde pozriet?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte, tiez mam ten isty problem ako mala zakladatelka tejto temy uz pred viacerymi rokmi ze zhanam sedacku a nie a nie najst taku aku by som chcela. Rozmyslam preto nad sedackou vyrobenou na mieru. Vedeli by ste mi poradit nejake firmy v okoli prievidze kde taketo sedacky vyrabaju? Vdaka
Odpovedať
@yimi co viem, tak na mieru robia napr. https://lunasedacky.sk a tiez http://www.sedaciasuprava.sk/milenium....
Odpovedať
@majki555 mozte mi prosim napísat ten kontakt? a nie je to náhodou šipoš?ďakujem
Odpovedať
@lennaa Ahoj:-) Viem ako sa cítiš, pokiaľ som našla do nášho domu sedačku tak prešlo zopár mesiacov a dosť veľa predajní som si pobehala, lebo to bol otras. Neviem či priamo vtedy mali nejaké zlé obdobie všetci ale žiadne sedačky sa mi nepáčili, boli všetky na jedno kopyto a takú som nechcela, tak som skončila tiež u firmy ktorá vyrába na mieru. A ozaj nepozerala si si na internete aspoň nejaké inšpirácie alebo akú by si chcela? Mohla by si pridať fotku poprípade
Odpovedať
neviem na čo by mi bola sedačka na mieru, ale keď jej niekto chce alebo má atypický priestor prečo nie.
Odpovedať
@silvia_peterr mne pride ze aj teraz je take hluche obdobie a ze vsetky predajne ktore som pobehala osobne ponukali rovnake typy sedaciek, alebo mam iba ja taky pocit a som taka narocna, uz fakt neviem:/ Z kade si si objednavala sedacku na mieru? Pozerala som si nejake, poslem ti do IP @okarols ved to ze ked niekto potrebuje atypicky rozmer tak nema na vyber a musi si aj taku objednat
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lennaa možno si veľmi náročná a vy tam potrebujete aj nejaký atypický rozmer? Pretože ak nie tak zbytočne si budeš dávať vyrábať na mieru, takéto sú o niečo drahšie ako sú klasické rozmery. My sme potrebovali, pretože naša obývačka to fakt je priestor ktorý mi dal zabrať pokiaľ som ho zariadila. Objednávali sme z nasedačiek, tam vyrábajú aj kožené ale aj látkové na mieru a ani ich predajňu sme nemali až tak ďaleko, tak sme sa s manželom rozhodli že vyskúšame a zatiaľ je fajn:-) Ešte si mi ale tie fotky neposlala, že? Lebo zatiaľ mi nič neprišlo
Odpovedať
@silvia_peterr tak ani sama neviem, co som merala aka by sa mi tam zmestila a co som pozerala v predajniach ako asko tak tam take rozmery nemali. Ked som sa aj pytala tak mi hovorili ze take sa ani nevyrabaju. Kolko vas stala kozena sedacka na mieru vyrobena? Prepac, zabudla som ti ich poslat a teraz ich ani najst neviem uz :-S
Odpovedať
@lennaa keď ti tak povedali že také ani nevyrábajú tak jedine ti ostáva si dať na mieru vyrobiť. Veď mnoho ľudí to tak rieši, aj keď tieto sú o čosi drahšie :-S My sme platili tiež dosť veľa, ale neľutujem. Bolo to presne 2 498€, tú cenu asi nikdy nezabudnem keďže sme ju pocítili :-D Ale ako som už písala neľutujem a dúfam že tú sedačku budeme mať aj 20 rokov, toto je investícia na dlhé roky, takže tak:-)
Odpovedať
My sme napríklad nemali na výber. Všetky sedačky, ktoré sa nám v predajniach páčili, tak boli úplne iný rozmer ako sme my potrebovali. Keď sme sa aj pýtali či sa dá vyrobiť v takej veľkosti ako my potrebujeme tak odpoveď bola jasná, že nie. Takže nemali sme na výber a dali sme si vyrobiť na mieru, aj keď sme vedeli že si budeme musieť pripraviť viacej peňazí. Ale samozrejme neľutujeme, sedačka je pekná, kvalitná a rozmerovo nám sedí a to je hlavné ;-) ;-)
Odpovedať
@silvia_peterr uvedomujem si to ze na mieru vyrobit je jedine mozne vychodisko v nasej situacii. Sme sa s manzelom dohodli ze si doprajeme a ze si dame sedacku ako vzajomny spolocny darcek k Vianociam. Aspon nas tie peniaze nebudu az tak stvat:-) Pozerala som si aj tu firmu z ktorej ste vy objednavali, celkom pekne sedacky tam maju. Tak uvidime ked pojdeme na zivo popozerat, ze aku vyberieme @zavana a vas prosim ta kolko stala sedacka? Tiez tak okolo 2000€?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@lennaa keby nás stála 2 000€ tak to by som bola ešte rada ale nás vyšla až okolo 3 500€. Bola dosť drahá, ale ja som si takú vybrala, takže nemôžem nič povedať, mne sa veľmi páči:-) Ide už o to, koľko si ty ochotná obetovať na sedačku, ale čo som pozerala teraz stránku firmy, od ktorých sme si ju kupovali tak tam majú dosť výrazné zľavy. Dokonca tú ktorú máme my, majú teraz o 1 000€ lacnejšiu. Keby som mohla čakať, tak počkám a kupujem až teraz :-D :-D
Odpovedať
@zavana a mohla by som ta poprosit ze by si mi do IP poslala tu ich stranku? Chcela by som si ju pozriet a mozno by som si tam nejaku nasla, lebo uz zacinam byt dost zufala, nikde neviem najst taku aku by som chcela:( Uz rozmyslam ze si dam na mieru vyrobit, len to bude asi moc drahe:(
Odpovedať
@lennaa treba si sem tam dopriať aj drahšie darčeky a keď to je ešte do domácnosti tak to duplom, teda aspoň môj názor:-) Som tu dlhší čas nebola, tak preto ti až teraz odpisujem. Som trošku zvedavá či ste vybrali nejakú a či ju už máte aj doma? Stihli ste ju mať pod stromčekom, či nie?:-)
Odpovedať
@silvia_peterr mas fajn nazor, len nie vzdy sa to da, kedze niekedy financie nepustia ale tento krat sa nam to podarilo a dopriali sme si. Objednali sme si, uz a o nejaky tyzden by nam ju uz mali aj doviezt. Boli sme este v decembri v Prievidzi v tej predajni a tam sa nam zalubila jedna. Zo vsetkych predajni, ktore sme pobehali tam mali najkrajsi vyber. Snad nam taku istu aj vyrobia a dorucia, uz sa tesim sa nu. Konecne budeme mat novu sedacku, ktora bude pohodlna, nebude osarpana a podobne. Sice sme to nestihli do Vianoc, ale to nevadi. Vybrat do Vianoc sme ju stihli, ale vyroba trva dlho, tak uz len cakame:-)
Odpovedať
@lennaa prepac, som tu dlho nebola a az dnes ma napadlo, ze musim ist aj sem kuknut, ze co nove a zrazu som zbadala upozornenie od teba. Neviem, ci uz nie je neskoro, ale stranku maju nasedacky.sk. Daj do googlu a najde ti ju. Nechce sa mi pisat aj IP. Tu to mam rachlejsie:-) To si len ty myslis, ze na mieru su moc drahe. Ale nie je to tak. Ano, o nieco su urcite drahsie, ale zase o velky rozdiel nie a ked si vezmes, ze budes mat kvalitnejsiu tak si to dva krat premyslis, ze ci das raz viacej, alebo dva krat menej
Odpovedať
@zavana to je v pohode, ved ani ja sem nechodim casto a tak pomenej odpisujem, ved vidis, aj tebe az skoro po mesiaci. Uz je veru neskoro, pretoze sedacku uz mam aj doma ale pozeram, ze si sa presne trafila do firmy z ktorej sme ju objednavali a davali si u nich vyrabat na mieru. Tak mame z tej istej firmy sedacky :-) :-)
Odpovedať
@lennaa videla som v tvojom fotoblogu aj aku ste objednali, velmi peknu :-) Taky styl sedacky sa aj mne paci, trosku taka aj dizajnovka ale parada. Uz si ju teda pekne uzivate doma, je pohodlna?
Odpovedať
@zavana chcela som sa pochvalit aj ostatnym, ze aku budem mat a preto som tam pridala fotku:-) Ano, uz ju mame doma, ved uz dost dlho. Uz ju za novu ani nepovazujeme:-) Je dost pohodlna, vsak neustale na nej lezime a sedime. Zboznujem nedelne popoludnie, kedy vzdy pride sestra a vychutnavame si kavicku, sedkame si a rozpravame sa:-) Tie chvile su top pre mna;-)
Odpovedať
@lennaa ale už ako pozerám tak ju máte doma, že? Ako sa ti zatiaľ pozdáva? Naplnila tvoje očakávania. A inak veľmi peknú sedačku ste vybrali. Pozerala som fotku, ktorú si pridala do svojho fotoblogu. Super vkus ;-) ;-) :-)
Odpovedať
@silvia_peterr ano, uz ju mame doma:-) Ved konecne, vyroba trvala dlhsie a ja som sa jej nevedela uz dockat. Som rada, ze uz ju mam v obyvacke. Veeelmi sa mi paci a stale sa na nu pozeram:-):-) Veru ze naplnila moje ocakavanie a ba dokonca aj prekvapila, bola este krajsia ako v ich predajni co sme pozerali. Dakujem, si zlata:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ehm a co tak polohovatelne operadla? http://www.nesia.sk/sedacka-polo/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@aquabelle Polo je super, celkovo aj nesia v ramci kvality sedaciek, my ju mame, akurat vyberam sedacku do noveho bytu, kedze sa nam tato nehodi, mame ju cca rok, ak by niekto chcel, bude na predaj, mozem poslat foto :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?