Sedačka Phase

ahojte má niekto sedačku od phase, látka napoleon, farba sivá? zaujíma ma či ste spokojný, ak by ste mali aj fotku pomohla by, manžel može zohnat sedačku s touto látkou a farbou len nikde na nete neviem nájst fotku. ďakujem
Odpovedať
....napoleon,carabu.....NIKDY.....!!!!
Odpovedať
to vážne prečo?
Odpovedať
ja mám napoleon ale z sedačku z Milénia. myslela som, že to bude pohodička, bez údržby, občas len utrieť niečo špinavé. po 2 reklamáciách látky, mi technik napísal, že mám kreslo špinavé, (pričom v návode je len očistiť mokrou handrou bez saponátou. od hlavy mi zostal fľak, ktorý sa nedal ničím očistiť) a mám si to dať profesionálne vyčistiť. Ešte šťastie, že nemáme koberce, látka totiž nepije a problém by bol aj so suchým čistením. tak som na to dala deky, aj keď som sedačku kupovala preto, aby som na ňu nič nemusela dávať. našťastie ma osvietilo a nekupovala som smotanovú, to by ma asi porazilo. .
Odpovedať
@sivaaa my mame od phase napoleon bezovu, mame dve male deti a po pol roku teda nevyzera ako nova, ale uplne v pohode myslim... uz na nej boli flaky od hocicoho a zatial som vsetko vycistila, aj popisane fixkou! normalne jadrove mydlo a handricka a pekne to ide... ja tento material odporucam 8-)
Odpovedať
Som chlap a teda som v tejto teme len nejak omylom...ale musim cosi na temu potahov napisat...mame sedacku Phase, aj ked latka ma teda velmi nezaujima..skusim sa opytat manzelky, ze aku vlastne mame.... nanestastie to bol taky spinavy biely potah ( aspon si myslim, ze bol uz pri kupe SPINAVY biely) lebo po 3 rokoch je na nom vidiet vsetko..opijali nas rozkom, ako ta latka ide velmi dobre vycistit, ale opak je pravdou a pritom moja polovicka je naozaj v tomto zrucna a dokaze vycistit vsetko...teda po skusenosti so sedackou PHASE takmer vsetko....
Odpovedať
my máme sedačku PHASE a rozhodli sme sa pre koženu, kvôli alergii na prach a tiež kvôli údržbe, stačí ju utrieť handričkou a aj po vyše dvoch rokoch je stále ako nová, ak má niekto záujem, v bazare na Modrej streche ju ponúkam veľmi lacno, pretože zaberá dosť veľa miesta a chceme kúpiť menšiu.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme objednali poťah marok v tmavej farbe, špiniť by sa nemal, skôr sa obávam ošúchania, nemáte niekto s týmto poťahom skúsenosť?
Odpovedať
@lyrra osobnú skúsenosť nemám, ale niekde tu na MS (už si nepamätám u koho) som našla informáciu, že MAROK nie je až tak dobrý čo sa týka oteruvzdornosti, ďaleko odolnejší je vraj ORLANDO - zaujímam sa momentálne o toto, lebo tiež si chutím na PHASE :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
ORLANDO nieje silná látka. Silnejšia a aj krajšia je látka MYSTIC,má sice inú štruktúru ale je príjemná a čistiteľná.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?