Sedacka od Interstyle :-(

Dobry den, ma niekto skusenost so sedackou z Eko koze od spolocnosti http://www.interstyle.sk/? Rozhodla som sa, ze podporim SK trh, cize od Sk firmy, no nikdy viac. Kupila som ju 02.12.2013 za 1600EUR. Uz ked ju priviezli, svy boli niekde moc rozidene,... ale to neva prezijem. Sedacku som po 2,5 roku reklamovala, nakolko sa zacala olupovat opierka hlavy. Opierku vyreklamovali. Avsak zaciatkom tretieho roka sa olupovala vsade, to mi uz nevyreklamovali, vyjadrili sa, ze co od nich ako chcem, ved je to po zaruke. Ako neviem, i je normalne aby sa po troch rokoch 1600 EURova sedacka rozpadala. Navrhli mi, ze mi ju precalunia, ja si to vsak zaplatim. Dakujem neprosim.
Odpovedať
Toto je typicke pre ekokozu :-| Nielen od tejto firmy.... Ja mam z tejto firmy sedacku,ale latkovu.Chystam sa reklamovat,lebo ma pol roka,stala okolo 1400 euro a jeden matrac je dost vysedeny. Hneva ma to,lebo nemame male deti,co by po nej skakali,sedavame na nej dost malo,takze nema byt z coho vysedena.Asi to bude nekvalitny molitan,alebo nieco ine. Pocula som, ze sedacky vozia z Polska,asi to bude pravda,neviem....
Odpovedať
@majki555 dakujem za odpoved. to je smutne, ze sa nehanbia predavat take nekvalitne vyrobky. clovek si mysli, ze ked su take drahe tak budu aj take kvalitne. ja ked som si objednavala sedacku, som chcela kozenu, no po telefone mi pan povedal, ze naco, eko koza staci a vydrzi. som zvedava, ci Vam j vyreklamuju. drzim palec.
Odpovedať
eko koza mno kazdy predajca mi povedal ze fajne vydrzi atd ale na nete som nenasiel a ani nevidel nejaku co by sa nelupala po 2r
Odpovedať
eko kozu na sedacku nikdy. nasi si kupili uz vyse 10 rokov dozadu z tempo kondela. do 2 rokov sa sedacia cast olupala. rok to prezili este s dekou, a potom kupili novu. takze sedacku jedine latkovu - kvalitna latka prezije, a kto si potrpi na kozu a ma dost €, tak potom kozenu. z decodomu som mala napr. kozenkove jedalenske stolicky, tie prezili aj kocura, takze najde sa aj kvalitnejsia kozenka. ale eko kozi neverim
Odpovedať
@shadowmilan ach jaj. Tak potom nech nepytaju za vyrobok 1600€. Ze im neni ...
Odpovedať
@manilla mne povedali este, ze sa moze supat z mojho potu 😂
Odpovedať
@mathob no, ako je eko koza co vydrzi ale tiez to nieje vyhra ... a to som videl uz aj ovela drahsie male a ked som sa opytal na to ci lacnejsie tak ze nie o vela ale s eko kozou ... nakoniec som kupil latkovu v sconte v ramci zlav L ovela vacsiu ...a aj pohodlnejsiu a praktickejsiu
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@red_cat páni to by ma nikdy nenapadlo, ze nekvalitna sedacka moze sposobit poziar. Este, ze ste boli doma! Hroza, strasne, nemam slov. Ja som sa uz potom na nich vykaslala, ved sa takymto stylom obchodovania potopia sami. Kupim ted sedacku v ikei, ktora ma snimatelny potah, da sa dokupit aj novy potah, da sa prat v pracke a je.
Odpovedať
moje nervy, to až tak? no katastrofa :(
Odpovedať
Chcem sa podeliť o skúsenosť s firmou INTERSTYLE, máme od nich sedačku asi 5 rokov a nie je vysedená a aj poťah je stále pekný a to sme vtedy nevyberali z tých najdrahších, ale strednú triedu, zdržujeme sa tam takmer každý deň takže používaná je neustále. Do tejto firmy sme sa vybrali na doporučenie známych, ktorí majú od nich tiež sedačku a sú spokojní.
Odpovedať
Ahojte. Ja by som sa len chcel spýtať, že čo vlastne na tej koži je také úžasné. My máme v byte koženú (sme tu v podnájme, nie je naša), akási brúsená alebo čo to je, možno eko koža, nevyznám sa v tom, a musíme mať na tom ešte nejaký poťah, lebo je to na sedenie o ničom. Sedel som už aj na sedačke s inou kožou a tiež nič moc. Mne sa najviac páči na sedačke niečo ako mechovina, neviem ako sa to presne volá. Je to taká drsnejšia látka, hrubšia. a najmä, príde mi oveľa pevnejšia, čiže môžu po nej aj deti skákať, len tak ju nezoderiem zipsom na nohaviciach a podobne. Nemyslím teraz konštrukciu celej sedačky, ale len tú látku, že je dosť pevná. Aspoň mám z nej teda taký pocit. Aj na dotyk je mi príjemnejšia. Ale to môže byť len môj pocit. A v aute mám tiež radšej nejakú textíliu než kožu. Ale ako hovorím, je to len môj pocit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@peterpalus tak Vy potom patrite medzi tych stastnych, ja zial nie. A po tejto skusenosti od nich sedacku uz urcite nekupim.
Odpovedať
@pochabel koza. Chcela som bielu sedacku. Latkova nehrozila-udrzba. Mne sa na nej prijemne sedelo pokual sa nezacala trusit a snezilo nam z nej. Vrecovina ako ste uviedli mne napriklad prekaza. Skriabe ma. Ved kolko ludi tolko chuti, kazdy nech si vyberie co mu sedi.
Odpovedať
@mathob Ahoj. No veď jasné, koľko ľudí, toľko chutí. Ak sa to niekomu páči, nech si to kúpi. Koža sa možno aj ľahko udržuje. Ja len, že som nevedel, čo na tom niekto vidí. Navyše, mne sa to aj vzhľadovo viac páči, tá vrecovina. Ja som celkovo, čo sa nábytku týka, skôr na textil ako na kožu. Alebo by som ešte možno bral kombináciu, koža a textil, niekedy je to veľmi pekné, ale tá časť nábytku, na ktorej ležím, sedím, alebo bočné opierky na ruky, by museli byť textilné. Mne sa na tej vrecovine práve tá drsnosť páči.
Odpovedať
@pochabel tiez nechapem,ved sa na tom neda sediet a vacsinou si ju ludia strazia,boja sa na tom aj sediet. Ti,co maju kozu tvrdia,ze kvoli udrzbe,co mi teda dava zmysel. Proste lahko utries,ziadny bordel sa tam neusadza a podobne. Ale aj tak by som ju nechcela. Pohodlie mi je prednejsie a ktovie,mozno je to len o zvyku
Odpovedať
@hoblinka13 Veď toto. To pohodlie. A báť sa, že niečo zoderiem, natrhnem a tak podobne, no nič moc. Ale zase, ja som skôr zaťažený na tú praktickosť. To samozrejme neznamená, že mi je jedno ako vyzerá.
Odpovedať
@peterpalus oplatilo sa ti zaregistrovat len kvôli tomu aby si mirovi urobil peknu reklamu?
Odpovedať
@mathob ci patri alebo nepatri medzi stalivcom spochybnovat nebudem, ale je podozrive ze sa zaregistroval len kvôli tomu aby tu urobil reklamu spomenutej firme, cerstva registracia a jeden jediny príspevok...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Moja skusenost. Nekupujte od inter-style nic. Naozaj nic. Jedna sedacia suprava mi bohate stacila. Nepresli ani dva roky a dve reklamacie. Ani jednu dejure neuznali. Sposoby od majitela hrozive, absolutne nechce uznat co za smejdy vyraba. Prva reklamacia po 10tich mesiacoch, prepadlo sa operadlo. Druha reklamacia po 22mesiacoch, zacala sa olupovat koza na operadlach, nie na jednom, na styroch!! Majitela samozrejme prizvukuje, ze je to vsetko nasa chyba. Zle zle zle. Prosim vyhnite sa obklukou.
Odpovedať
@pedro22 mate “az” dva prispevky, a oba su rovnake skopirovane. ozaj “doveryhodne”, ze vas to bavi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?