Sedačka Manstad Ikea

Máte niekto doma túto sedačku z ikei? ako sa vam osvedcila? a aku mate farbu? oplati sa kupit? alebo radsej investovat viac penazi do inej sedacky? http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...... prípadne, tí ktorí ju zvazujete kupit, cim vas tato sedacka oslovila. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den my mame tuto sedacku v tmavo bezovej farbe. Dobre sa na nej sedi aj lezi :) Fajn je aj ulozny priestor pod lezadlom a aj to ze sa da rozlozit a v pripade potreby sa tu tak vyspia dalsi 2 ludia. Ako nevyhodu by som mal len to, ze na to niesu vymenitelne potahy, resp. to ze ten potah ktory na nej je sa neda dat dole a vyprat. Takze ak mate male deti treba byt opatrny, pripadne mat nejaky ucinny cistiaci prostriedok, ktory nezanechava flaky. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Zuzu-la,srdečne pozdravujem,som tu uplne nova a natrafila som na tvoju otázku nahodou.. My mame doma sedačku Manstad s Ikei:) Už od minulého roka a sme s ňou spokojný. Máme 3 deti-6r,3r. a 1 r. tak sme nechceli nejakú veĺmi drahú,že,keď vyrastú... Ale je uplne fajn,rozkladanie je v pohode,spiíš ako na ozajstnej posteli,ale nevyužívame to často,len pre návštevy. A ten úložný priestor je fajn pre hrrrrbu prádla,keď zrovna nemám čas žehliť. farbu máme béžovu. Takže za málo peňazí,veľa muziky ako sa hovorí...A je fajn,že sa hodí aj do menších bytov. Inak sme spokojný:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako ten poťah je teda nevýhoda,ale nejaký prehoz to trocha vyrieši,ale čisti sa celkom dobre a fľaky zatial neostavaju.
Odpovedať
@martinnagy @klincova dakujem za odpovede. a este sa vas spytam, ze ci sa nejak rychlo nevysedela. a poradite mi, cim sedacku cistite? 8-) my sme povodne uvazovali nad modrou, ale som vycitala, ze na nej dost zostavaju flaky.
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme predtym taku malu dvojsedacku z Ikei, starsi model ktory sa uz nepredava a na nazov si nespomeniem. Mala tmavomodru farbu a podarilo sa mi tam vyliat kakao :) no a neslo to porioadne dolu nicim. zostal tam badatelny flak a aj celu plochu co sme cistili tak nejak zbledla farba. Teraz ked mame Manstad, tak ta latka je uz na prvy pohlad kvalitnejsia a pevnejsia. Vyplnova pena vyzera byt pevna tak by sa nemala rychlo vysediet. Mame ju este len par mesiacov tak to neviem objektivne posudit
Odpovedať
@martinnagy diky, od tej modrej asi upustime, na ceskych forach mali s tou farbou dost zlych skusenosti. posledne,ked sme boli v ikei,tak mali aj ruzovu a zelenu a material bol taky jemnejsi, ale kedze nam farebne nebudu ladit v interieri, zrejme sa rozhodneme pre tu bezovu. na tej by sa aj to rozliate kakauko mohlo stratit,kedze mam 1a pol rocne dieta :-) pred nim ju budeme musiet uchranit nejakym prehozom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zatiaĺ vysedená neni v Apríli bude rok,čo bude dalej neviem:) A čisím ju podľa toho čo na nej skončí,niekedy len čistá voda,niekedy trocha jari na hubke,ak je to mastnejšie.Ale generálne čistenie zvažujem s nejakým tepom na čalunenie a jemnou kefkou. Potom podám správu,čo to spravilo.... asi tento týždeň,lebo dnes som si vsimla,že by sa jej to už hodilo ;-)
Odpovedať
@klincova podetle sa potom o skusenost, ako ste cistili sedacku a ako odolna je farba :-) a potah tiez :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?