Schody ako súčasť obývačky

Profilova fotka
Mate niekto schody v obývačke? Ste s tým spokojní? Ako ich máte riešené a ako je to prepojené s chodbou? Velmi sa mi ta predstava páči ale ešte som to nevidela v praxi, tak ak by sa vam dalo pripadne poslat nejake foto, kludne na mail monikazamborska@gmail.com Vdaka
Odpovedať
Ahoj ja mam schody v obývačke a podľa mna je to super sú v strede domu a tým pádom je obývačka spojená s galériou je to otvorený priestor je to vzdušne a u nás to bolo jedine riešenie kedže to bola nadstavba ja som spokojna napr svagrina ich má v stupnej chodbe a má ich uz doskriabane od kamienkov predsa je tam hneď vstup a nie vždy je tam čistá podlaha ja som s týmto riešením nebola nadšena ale teraz si to neviem vynachvalit kedže nám vznikol veľký vzdušný priestor s obývačka sa otvorila o chodbu a schodisko a galériu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adrianal vdaka za odpoved, a nedalo by sa pripojit nejake to foto? prosim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@monikazam dakujem!!! paaaani, normalne mi padla sanka!!! krasne to mate zariadene...
Odpovedať
@monikazam Dobrý den. Pokud to neprožijete, tak zkušenosti jsou nepřenositelné. Čili když tam budete sami bez dětí, je to OK. Pokud budou děti malé, je to OK. Jak si začnou vodit násvštěvy, začne to vadit. Jak si začnou vodit nápadníky, vadí to neuvěřitelně. Jak všichni definitivně vypadnou z domu, tak je to zase OK. Tož to je naprosto objektivní a pravdivé zhodnocení. Jinak ty schody jsou od vstupního zádveří odděleny, jsou součástí obýváku a v podstatě opticky dělí prostor mezi kuchyní s jídelním koutem a obývákem. S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
@ladajaskva Vdaka za prevedenie celym zivotom :-D musime si to este dobre premysliet... asi
Odpovedať
@ladajaskva Pekné schody.Aké sú široké, v akej výške je horná plošina. Aj my potrebujeme niečo podobné , ale na chodbu. Robili Vám ich majstri, alebo ste si ich robili svojpomocne. Koľko Vás vyšli.
Odpovedať
Profilova fotka
@monikazam my sme robili niečo takéto
Odpovedať
@zoli73 Dobrý den.Schody jsem dělal vlastnoručně a to před 22 roky. Protože jsem dělal v železárnách, tak jsem měl materiál za hubičku ( 1 kg za 1 Kč ). Kupoval jsem pouze několik kolen, cenu nevím. Desky jsem vyhandloval se souseden, ale už nevím za co. Pouze tu povrchovou úpravu a vlastní opracování dělal kamarád a platil jsem pouze ten lak. Takže sumasumárum to vyšlo skoro tak o 100% méně, jak je cena současně dostupných schodů. Jenže to se nedá srovnávat. Kvanta nezištných kamarádů, přístup k lacinému železu a spousta "ufušovaných" prací - to už dneska neplatí. Platí, že to všechno platí investor. Kamarádi už nejsou, jsou obchodní partneři a každý se musí nějak živit. S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
@cubica fakt zaujimave.... páčci sa mi to, ale kde je v tomto pripade kuchyna s jedalnou?
Odpovedať
Profilova fotka
@monikazam do prava za rohom okolo krbu, tie dvoje dvere sú z ľava wc a špajza
Odpovedať
@ladajaskva ďakujem.
Odpovedať
Presne @ladajaskva pise dobre, a sirenie hluku z TV mne strasne vadilo, aj radio rano ked som bola na materskej a manzel sa chytal do prace. V druhom dome sme preto dosledne odelili spaciu cast od dennej.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a keby boli schody v obyvacke ale hore na poschodi boli dvere na schody? to by nepomohlo?
Odpovedať
Profilova fotka
@monikazam my mame schody, ale vedu do pracovne :-) Ale mame len dva schodiky. Pozri album
Odpovedať
Profilova fotka
@reka99 tento albumik som uz videla - krasny interier!!!!!!!!!!
Odpovedať
@monikazam my má tiez takto schody v obyvackovom priestore, ako zábradlie sme použili sklo, aby to bolo vzdusne. mám to v albume:)
Odpovedať
Profilova fotka
@luciaj zaujimavy napad a chcem sa opytat z obyvacky sa vam ide do kuchyne aj jedalne? ci mate nejaky iny vchod do kuchyne?
Odpovedať
@monikazam je to jeden spoločný priestor, obyvacko-jedalno-kuchyna:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?