Sadrokartonovy strop a kozub

Ahojte, viete mi prosim vas poradit....chceme si dat urobit kozub do obyvacky ale aj sadrokartonovy strop s podsvietenim, nieco podobne, ako v prilohe...v rohu, odkial bude zacinat strop by mal byt aj kozub, teraz vsak na kozub nemame peniaze, takze chceme urobit iba strop...moja otazka je? ked uz bude hotovy sadrokartonovy strop, bude mozne tam dodatocne postavit kozub...nebude to vadit kozubu? Neviem, ci som sa vyjadrila dost zrozumitelne, pytajte sa, ak nie. Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
Kozubu strop vadit nemusi a moze. Podla toho, aku variantu budete chciet, ale da sa spavit aj tak, aby mal sikmy sopuch a koncil niekde pod stropom. Horsie je to s kominom. Ten uz postaveny mate? Ak nie, kde bude? V obyvacke hned za kozubom, alebo za stenou v druhej izbe? Hodne zavisi od toho, aky kozub chcete a kde bude komin.
Odpovedať
@joshuagrey komin nemame, ale vyvod budeme mat z tej obyvackovej steny von, za tou obyvackovou stenou je uz zahrada. kozub by mal vyzerat nejako podobne. Dakujem.
Odpovedať
Teraz neviem teda presne comu by to malo tomu kozubu vadit. Neviem, ako si predstavujete napojenie tej obmurovky kozuba k tomu znizenemu stropu, teda po estetickej stranke stranke. Pretoze podla tohoto nakresu vam do bude zasahovat do tej casti okolo obvodu miestnosti v ktorej su bodove svetla a ktora bude znizena. Pokial to idete realizovat cez stenu von, tak to zmestite, pokial mate obavy o ten sadrokarton kvoli teplu dajme tomu, tak to sa urcite odizolovat da (na to by sa ale mal vyjadrit niekto odborny od fachu). Takze pokial mate vymyslene, ako to napojite na strop (aby to tam nebolo nejako "vyseknute"), problem v tom nevidim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?