Rozmiestnenie nábytku do obývačky

Potrebujem poradiť. Nevieme si poradiť s rozmiestnením nábytku v obývačke. Stavia sa nám domček v radovej zástavbe, prízemie je pekne otvorene, rozmýslali sme prehodit aj kuchynu s obývackou,ale teraz sme uz rozhodnutí ostať v pôvodnom pláne (vi+d foto). Len nevieme, ako na obyvacku. Pri kuchyni chceme velky jedalensky stol a v rohu obyvacku. min. od krbu chcem dat sedacku (medzi okna) a oproti stenu. nic ine. plus este konferencny stolik. ROzmyslala som aj sedacku dat pod schody, pekne rohova by tam sadla, len neviem, kde dat telku. Viete mi poradit? budem vdacna, za kazdy napad.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj @dadkal, ja by som predsa len dala kuchynu do praveho horneho rohu, do l-ka, jedalensky stol do praveho dolneho rohu a obyvacku nalavo. V lavej casti mas dost priestoru na sedacku a stenu s tv. Podľa mňa je lepšie spojiť obývačku s jedálňou ako jedáleň s kuchyňou. Návštevy Vám budú sedieť aj tak v jedálni alebo v obývačke a možu byť pokope, ty budeš mať v kuchyni priestor na 'bordel', ktorý nebude priamo na očiach.
Odpovedať
Profilova fotka
@dadkal ja by som to urobila presne tak ako pise @len.petra- kuchyna bude pekne "upratana" v kute, krasne presvetlena a pripadne ju mozes uzavriet varnym alebo barovym ostrovcekom v priestore, ktory by som umiestnila kolmo k dveram na terasu. Na kuchynu nadviazes krasnym velkym jedalenskym stolom, za ktorym sa aj tak odohrava vacsina rodinneho zivota :) a do kutika pod okna umiestnis utulnu obyvacu s rohovym sedenim, dostatkom miesta na TV skrinku prip. iny nabytok podla potreby a hlavne s vyhladom na cely priestor dookola :)
Odpovedať
no vidim, ze asi vsetci mame rovnaky nazor. nejako som s tym nebola sttotoznena, ale vsetci radia takto, tak asi to bude najlepsie. a co by ste potom radili dat na okno ako dekoraciu? záclonu, alebo záves, alebo cisto nechat len so zaluziami? je to este strasne daleko, ale zatial sme v kuchyni nikdy nemali na okne ani zaclonu, a teraz na tie francuzske okna sa mi tam isto nieco bude ziadat.
Odpovedať
Profilova fotka
@dadkal bude ti niekto vidiet do okien v kuchyni? Ak budes mat vyhlad do zahrady, nechala by som okno len so zaluziami a vacsinu casu ich mala vytiahnute, bude to ohromne. Dekoracia bude zelen v zahradke :) pokial to nie je mozne, tak podla stylu kuchyne panelove zavesy alebo len zaluzie. Zaclony neviem, ci su vhodne, mozno nejake jednoduche. A v obyvacke zaclony a zavesy podla stylu nabytku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?