Rozlozenie obyvacko-kuchyno-jedalne

Ahojte strechaci, Viete mi prosim poradit ako by ste rozlozili tento priestor? Neviem sa rozhodnut ci ho nejak opticky predelit prieckou, ci krbom, alebo nechat ako je... som nerozhodna. Vdaka za rady :-)
Odpovedať
Nechaj otvorené neobanujes my mame tiež otvorene
Odpovedať
Profilova fotka
nemusi byt nutne uplne otvoreny, to je takmer 80m2, to je rozloha bezneho 3i bytu. prikladam inspiracie pre takyto priestor. http://kuoo.pl/pl/projekty/prywatne
Odpovedať
Nechaj to takto pekne velke vzdusne priestranne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa nevies rozhodnut hned, nechaj to pokojne otvorene a v buducnosti mozes priestor dodatocne predelit sadrokartonovou stenou, prieckou resp. posuvnymi presklenymi dverami a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
niet nad otvoreny priestor, ked mas takuto moznost, tak by som za ziadnych okolnosti neriesila nejake priecky navyse alebo nieco podobne, ten velky priestor odcenis. Najma to bude aj pre teba fajn, nebude to cele posobit stiesnene, ale bude to vzdusne, nadcase a podla mna aj dost prakticke, aj ked su ludia, ktori by najradsej kuchynu uzavreli z dovodu vone z varenia ;-)
Odpovedať
Dakujem Vam za povzbudenie. Ja si neviem ten velky otvoreny priestor predstavit, bojim sa aby to neposobilo neutulne. Ale myslim ze to bude nakoniec pekne, nestiesnene. Budeme mat vysoke stropy a dubove tramy, tak este aj to trosku zmeni priestor...😉
Odpovedať
@aquabelle A ako by si to ty predelila?
Odpovedať
Profilova fotka
otvorených 80m2 s vysokymi stropmi nemoze posobit stiesnene :) jedne ze by ste steny natreli na cierno a spravili z toho sklad :) @majulenk urcite by som nestavala priecky, skor nejaku obojstrannu kniznicu/policu, stenu zo zelene, vyrazne svietidlo ... nieco co ten priestor nezabije, ale naopak ho zútulní. Alebo potom vybrat nabytok zodpovedajucich proporcii, velkorysu sedacku, stol, zaujimave stolicky - nech je ten priestor primerane vyplneny.
Odpovedať
@aquabelle nieee, tak som to nemyslela ;-) chcela som tym povedat prave to, ze to nebude stiesnene. Len sa obavam ci to nebude neutulne ked to bude taka velka plocha. Mam v plane presne co pises- vyrazne lustre, velka sedacka... je nas 5, tak to vyuzijeme ;-)
Odpovedať
No ja byt tebou to necham otvorene, je to sice dost velky priestor budem to viac presvetlene ked tam nebude nic zavadzat. Ak by si to silou mocou chcela predelit tak by som to urobil ako navhrla aquabelle iba nieco take ako kniznica alebo podobne, lebo to mozes hocikedy dat prec bez toho aby si musel nieco burat ak by si si to nahodou rozmyslela.
Odpovedať
Nedelil by som to ale ked uz tak by som to riesil niecim co by sa dalo v buducnosti v pohode zrusit ako napriklad tie police alebo kniznice, proste hociaky kus nabytku, ktory proste len das prec ak by si sa rozhodla, ze to tak nechces lebo podla mna casom prides na to, ze lepsie by bolo keby je ten priestor taky otvoreny, aj kvoli svetlu.
Odpovedať
Profilova fotka
Joooj nedel to :/ To bude skoda, ved by to mohla byt taka pekna svetla, vzdusna miestnost :) Podla mna budes radsej ked budes v kuchyni a budes sa moc rozpravat s niekym kto bude v obyvacke alebo naopak. Zakazat ti to teda nikto nemoze ale ja si myslim, ze by to bola skoda. Skus si to este premysliet
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?