Rozkladacia sedačka so 160cm lôžkom?

Ahojte. Zhanam do obyvacky rozkladaciu sedacku na prilezitosne prespanie rodicov - tak dva vikendy z mesiaca. Zatial co som nasla a pacili sa mi,tak mali sirku na spanie bud 120 alebo 140cm, co mi pride strasne malo pre dve osoby. Preto by som chcela so 160cm lozkom. Existuje vobec taka? Ak ano, mozte mi dat prosim tipy a pripadne linky? Moze byt aj do L ale kratsia cast moze mat len 150cm a dlzka sedacky okolo 3 - 3,2m. Velmi pekne dakujem za ochotu ;-)
Odpovedať
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... ja som toto kupovala synovi, je to jedina ikeacka sedacka, ktora ma nielen siroku, ale aj dlhu spaciu plochu. Ale tak zasa verim, ze do obyvacky asi nic moc :)
Odpovedať
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... 140 je myslím si dostačujúca pre dvoch ktorý tam prespia raz za čas.
Odpovedať
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
@triminka tu som niečo našla http://www.etco.sk/index.php?section=... predajna je v BA
Odpovedať
@nanika @triminka tu co dala nanika mozem len odporucit. My sme na nej spavali denne po dobu 2 rokov. Je velmi lahko rozkladatelna a mas k nej v Ikea vsetok mozny material k vymene. Kupis samostatne matrac, iny potah ako aj konstrukciu. Je relativne lahucka a prietaranna (160cm x 205cm). vyhoda je aj to ze ten matrac mas po celej sirke cize nemas ziadne kraje kovove no a konstrukcia je na krajoch zaoblena. nema teda ostry roh ale obluk. Inak mas normalny dreveny rost. Potah das dole do 1 minuty a moze sa prat v pracke. My sme sa tam zmestili dokonca aj 3 ked maly (2 rocny) spal medzi nami celu noc. Je k nej aj prislusenstvo ze pod nu mozes dat taky ako vak an periny aj ked tam das asi len letne. Matrac na ktorom sa sedi je pevnejsi no jedina nevyhoda tej sedacky je ta ze sedenie ma trosku nizsie (ako mame na nasej teraz) no a je dost hlboke (aj preto ma k sebe tie 2 vankusiky) takze aj dodatocne vankuse odporucam. Idealne je skusit si do nej sadnut.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.fines.sk/katalog/action/pr... my mame toto, ma to 150cm a rodicia moji sa na tom v pohode a pohodlne vyspali , ked u nas boli :) velmi pohodlna, pružinova :)
Odpovedať
http://www.fines.sk/katalog/action/pr... toto mame doma my ale vyzera to ako 2 sedacka (len 2 opierky) a nieje rohova. Avsak vyrabali ju aj ako rozkladaciu. Sadnu si na nu v pohode 3-4 ludia a da sa na nej aj spat. (rozmer ked dam opierky hed je 90x200cm) Neviem ako presne vyzera rozlozena ked nieje rohova ale brali sme ju s Galanu tak pripadne sa tam stav pozret. Potah mame na nej taky ako vrecovina a je to super lebo vydrzi vela. Decka po tom jazdia autami a vselicim a zatial v pohode. Mame k tomu aj "malu" taburetku 100cm dlzka ta ma ulozny priestor a tam das toho relativne dost.
Odpovedať
dakujem za napady a inspieracie ;-) @katrin21 no 150cm je uz lepsie ako 120 :-N ale tento typ sedacky mi pride ze je vhodnejsi do hostovskej.... ja som si predstavovala nieco taketo http://www.fines.sk/katalog/action/pr... ale tato ma len 130cm a moj favorit bola tato http://www.sipos.sk/index_2.php?what=... len teda ta ma len 120cm :-p @gemini06 vdaka za link ;-) uz som ho pozerala a mam v plane tam vybehnu popytat sa na ceny.... @agatky tu manstad z ikea som okukovala, len mi pride mala.a keby sme sa pre nu aj rozhodli,tak mi pride podozrivo lacna.neviem aka tam bude kvalita....aj ked toto by bola nudzova sedacka na max 4roky kym dcerka trosku vyrastie @nanika na spanie je mozno dobra,ale tiez mam pocit,ze do hostovskej by sa hodila viac :-) ale vdaka za ochotu
Odpovedať
Profilova fotka
jaj no jasne, skor do hostovskej, ved aj my to tak mame do obyvacky moc nie, jedine keby boli dve , lebo inak sedi sa na tom uplne super :)
Odpovedať
@katrin21 a pamatas si kolko stala?
Odpovedať
Profilova fotka
ta moja? ja som ju kupila v akcii v Decodome v tej latke co mam ( to iste co na fotke, len stred mam iny, je to uz ta vyssia trieda latok), tak stala 350e, ale inak bezne stoji 475 v tejto latke a viac, podla latky....
Odpovedať
Profilova fotka
@triminka Dnes som bola v BA-v Galan-e (Design House) a ešte majú letnú akciu od výrobcu Fines, a tú rozťahovaciu sedačku Joker za 383€ (bukové alebo orechové nohy,)-ale v tej akciovej cene len na 3 farebné kombinácie-červenú, béžovú a zelenkavú...vždy v 2látkach-jednofarebná a vzorované vankúše (pripájam tú zelenkavú kombináciu-asi ju my zoberieme do našej zelenkavej pracovne...nech dobehneme @katrin21 :-) )
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
super, tak si dobre vyber :)my sme mali na vyber z tychto dvoch modra je zaujimava, ale nas na hodila k nicomu.... ale vam by pasovala.. maju ju este podla mna stale . ale az v PD
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 tá modrá by bola tiež krásna, ale nech nie sme úplne namodro :-D Do zelenkavej pracovne bude zelenkavá
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?