Rohová sedačka v priestore

Dobrý deň, mám rohovú sedačku, ktorá bola "pritisnutá" k stene, teraz ju však chcem dať do priestoru, ale zadná časť je trochu poškodená. Je však výborná na sedenie, tak sa jej nechcem ešte zbaviť. Mám nápad, že by som na zadnú časť dala vyrobiť na mieru nejaké police, ktoré by sa pritisli k sedačke, aby zakryli nedostatky na zadnej časti. Prosím, dajte nejaké typy, príp. fotky na inšpiráciu.
Odpovedať
@powerpoint a co tak ju iba latkou zo zadu obtiahnut??
Odpovedať
Profilova fotka
@powerpoint Police alebo regal. To sa mi paci, ze po dlzke a do vysky sedacky, skus kuk na pintereste, je tam kopu inpiracii a mozes dat si do toho knizky to by dobre ukazalo ;-) To tento tvoj napad podporujem!!
Odpovedať
moc si to neviem predstavit ako to bude vo finale vyzerat ale budem rad, ked sem potom pridas fotku :-) :-)
Odpovedať
@frlanka Ďakujem, zatiaľ je to len nápad, ja však nemám žiadnu fantáziu a ani predstavivosť, som totálny praktik, takže nejaké obrázočky by veľmi pomohli ;-)
Odpovedať
@jerad112 no to ani ja, ale fotku pridám, keď to bude vo finále :)
Odpovedať
@powerpoint okey, budem rad 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
nemyslim si, ze to bude treba davat robit na mieru, to len v nejakom obchode by som pozrela asi nieco take, ze ako regal, take moderne teraz byvaju jednoduche a to by som tam pritisla :-)
Odpovedať
@powerpoint my to tak mame navrhnute do obývacieho priestoru. Mrkni do môjho albumu :-). Napr. foto c. 8 (album vizualizacie T-ecka )
Odpovedať
Profilova fotka
@kreola to co mas vo vizualizaciach je fajn, aj ucel to splni aj to dobre bude vyzerat, ked je tam ta skrinka aj v tej vizualizacii to vyzera uplne inak, jak keby tam bol len zadok sedacky ;-)
Odpovedať
@powerpoint ja by som si dala spravit na mieru nieco podobne ako toto https://www.temponabytok.sk/obyvacka/... Samozrejme vyska tak aby bola tesne pod vrchnou hranou tej pevnej casti zadnej strany sedacky, sirka aby licovala s dlzkou sedacky a z materialu, ktory bude ladit s ostatnym nabytkom. Ak je ta zadna strana gauca fakt nezverejnitelna, tak potom dat plnu zasnu stenu. Pripadne este dopasovat nejaky zasuvkovy diel (komodu) aby to spolu pekne hralo. My sme tak mali v prvom byte skrinky za gaucom a vobec to nevyzeralo divne. A malo to jednu vyhodu, knizka, hrncek s cajom, okuliare bolo vzdy kde odlozit a boli tam bezpecne. Este aj stojaca lampa tam parkovala a bolo to fajn na prisvietenie alebo citanie
Odpovedať
@powerpoint priloz tam toto a je po probleme
Odpovedať
@stanlej dakujem :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ano, može to vyzerat dobre. Tiež to tak mame a to mame sedačku v tvare U.
Odpovedať
Profilova fotka
https://sk.pinterest.com/pin/30842627... a dalšie pod obrázkom ...možností je veľa. Ja som tiež nad tým uvažovala, ale zatiaľ tam trónia mačky na masívnom odpočívadle :)
Odpovedať
ano, tiež sa k tomu pripajam. neznamená to, že sedačka musí byt na kraji pri stene. Už tomu tak davno nie je
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?