Rohová sedacia súprava Toscana

chceme s manzelom kupit tuto sedacku,ale neviem,ci to je dobra volba...poradte
Odpovedať
ahoj, ak bude takto pekne umiestnena, a bude volny priestor okolo nej z kazdej strany-kupte si ju..ja mam tiez rohovu, všetko je na tesno, takze idem ju predavat, radšej si kupim 3+2 :-)
Odpovedať
@slavka26 a v com je problem?
Odpovedať
Profilova fotka
my máme takýto štýl sedačky, manželova časť je tá s podnožkou, moja tá s operadlom. Vyhovuje nám to. Každý máme svoj priestor, keď chceme, tak sa na nej zmotáme tak, aby sme boli pri sebe (alebo si ju rozložíme). Priestor na dve samostatné v byte nemáme, navyše by mi to ani nevyhovovalo, keby sme boli tak ďaleko od seba. Ja teda osobne odporúčam rohovú sedačku.
Odpovedať
mam malý priestor.. :-|
Odpovedať
@slavka26 3+2 je mensie ako na tom obrazku ta rohova sedacka?
Odpovedať
nam sa paci,ale nevideli sme ju na zivo...:) chceme ju objednat cez internet a chceli by sme presne ten isty potah, ako je na obrazku,ale neviem, ci sa nebude zmolkovat,alebo sa rychlo neznici ten potah...neviem aka je kvalita tej sedacky,preto ak niekto taku sedacku ma,nech napise svoj nazor..dakujem...:)
Odpovedať
http://www.nabytkarstvo.sk/nabytkarst...
Odpovedať
Profilova fotka
@1marry1 sedačka sa ti nemôže len páčiť, musí sa ti v nej hlavne dobre sedieť. Najprv pobehajte po predajniach, všetko vyskúšajte a nájdite si tú svoju. A keď tak až potom objednávaj cez net. My sme našu našli až v Topoľčanoch, aj keď sme z Bratislavy a priamo v predajni sme aj vybrali poťahovú látku. Radšej sme si priplatili a zobrali pevnejšiu, ako keby sa nám mala po krátkej dobe zničiť.
Odpovedať
no ved my sme uz toho pobehali az az...a tato sa nam velmi paci,preto som vytvorila toto forum,aby mi poradil niekto,kto takuto sedacku doma ma,ci je s nou spokojni
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?