Rohova sedacia suprava bez opierky v rohu

Profilova fotka
ahojte. planujeme si dat urobit sedacku na miesru a nasla som aj takyto typ - kuk obraok. vyzera to efektne a vyniknu tam velke okna co v rohu mame ale inak asi prichadzam o cast sedacieho priestoru, lebo sa tam nebude dat pohodlne opriet....takze to asi nebude moc prakticke riesenie. ta nasa nebude tak moc v priestore ... skor viac pri stene... Mate niekto podobny typ obyvacky a mozete mi poslat foto ako ste vyriesili sedacku? prvy obrazok je sedacka Portfolio zo sedya.sk , dalsie je nasa obyvacka . TV je oproti velkemu oknu, sedacka pojde namiesto tej cervenej...vedla je krb...dakujem za nazory a postrehy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, to okno mate krasne :) mozem sa opytat na vyrobcu?
Odpovedať
Profilova fotka
@jancaba alusys
Odpovedať
@lubiky hmm no okno je krasne a je skoda ze pred neho musite dat sedacku a este aj sediet chrbtom k tomu krasnemu vyhladu.. k teme - ano tiez si myslim ze takato sedacka je dost neprakticka, ked uz tak by som si tam tala spravit take drevo aby sa ten roh dal vyuzit aspon ako stolik
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja by som ju orientovala smerom na krb a to rohove okno, mozno posunut az dozadu mierne ku stene a TV umiestnit na stenu medzi tie dve okna. Len vy TV asi planujete na ten obklad? My mame sedacku od Phase a zatial spokojni, aj deti po nej sem-tam skacu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
do tej sedačky by som moc nešla, je to dosť nepraktické, asi by som dala L ko a určite nič s eko kožou, keď tam máte to veľké okno a bude vám na ňu svietiť slnko za dva roky môžete kupovať novú ;-)
Odpovedať
@lubiky trosku ta asi prekvapim ale keby si bola moj klienta, navrhnem vymenit polohu tv so sedackou. Ak das sedacku namiesto tv, budes mat vyhlad na tv aj na krb aj von... Tv zostavu by som riesila kreativne, tak aby neposobila ze je v ceste peknemu vyhladu, ale to uz by chcelo viac casu na komplexne riesenie priestoru
Odpovedať
Profilova fotka
aj si sa uz rozhodla aku sedacku tam das?
Odpovedať
Profilova fotka
@rokos97 dala som si robit na mieru :-) potom dam foto...hadam uz za 2 tyzdne bude
Odpovedať
Profilova fotka
@rokos97 mam v albume :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?