Prosím o radu ako zladiť

Dobrý deň chcem poprosiť o radu potrebujem si dat vyrobyt obyvaciu stenu kuchyňa je vid foto.Ale čiernej sa chcem vyhnut len drevo a doplnkova farba rozmýšľala som biela ako predne plochy.Stoličky budu kremove aj gauč.Steny su biele.Mam problém to cele zladiť tej čiernej uz banujem ďakujem za nápady
Odpovedať
nemusis banovat, jej jej tam sice dost, ale stale je to ok. Dala by som len drevo, taky odtien ako mas kuchynu. Alebo si vymen cierne vratka, ak sa ti zda, ze ciernej tam mas vela.
Odpovedať
Dala by som drevo ako máš v kuchyni a nejaký lesklý odtieň šedej. Nebude to robiť taký veľký kontrast ako čierno-biela. Pravdepodobne to bude aj tak ponuré a chladné, ale vieš to pekne doplniť sedačkou a doplnkami v tyrkysovej, zelenej, oranžovej, horčicovej, cyklaménovej..... aká sa ti len páči.
Odpovedať
a ja by som kludne sla do matnej bielej skombinovanej s dekórom dreva ako je na kychyni, cierne uchytky ak by bolo treba. A k tomu dokupila par veselých tectilnych doplnkov (vankuse, povedzme aj koberec) par lapacov prachu v rovnakej a k nej nejake kontrastne doplnky ako akcent a nebude to ponure. Zatial je to dobry neutralny zaklad, ktory farby ozivia. Je nestastne riesenie dat vratka na hornych skrinkách cierne, ale zas to nemusis menit. Pracuj s tym co mas. Keby so mala napríklad ten velkonocny vajecnik v teplych zltych a oranzovych odtienoch, tak uz by to bolo o 50% lepsie. Na drobnostiach sa netreba bat farieb. Ak netrafis, vyhodis, ani penazenka velmi nezaplace. Velke a drahe kusy nabytku treba volit radsej neutralne, nech tvoria pozadie pre farebne experimenty (uspesne aj neuspesne). Aj ten obal na kvetinac by mohol byt celko pestry a uz by to bolo lesie (aj ked k modrej orchidke sa tazlo vybera, ale ked bude kvitnut druhy krat uz bude biela, takze sa nepobije ani z kuriatkovou zltou alebo travickovo zelenou :-) )
Odpovedať
Profilova fotka
@monika2110 isiel by som do takej udrziavacej farby aby sa to zjednotilo, drevo do seda mozno s bielou alebo hneda a seda :)
Odpovedať
@zita19 nebude to teda čudné ze by som dala obývaci nábytok biela z drevom.toto he farba dveri
Odpovedať
@monika2110 myslim, ze nie. Len uz by som tam nedavala dalsi drevodekor, bilea a cierna su neutralne farby
Odpovedať
Ja by som dala iba bielu a doplnky čierne a dekor dreva, prípadne k tomu aj nejaké farby...
Odpovedať
Profilova fotka
@monika2110 ja by som dal asi niečo farebné, nie biele, nie šedé a ani čierne, skôr by som možno tyrkysová s bledo šedou alebo tmavozelená aká vojenská :) Neviem fakt mi tam tá farba chýba :)
Odpovedať
@monika2110 preco by to malo byt cudne? Nebude, myslim, ze to bude uplna pohoda. Biela to cele ozivi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem preco by si mala banovat. ako osobne by som siel len do toho dreva, co je na linke. tak by to dokopy podla mna aj kralo a nebolo by to nic prehnaneho
Odpovedať
Profilova fotka
@monika2110 za mňa biela s drevom nič nepokazí, ale príde mi ten interiér taký smutný, išiel by som tiež trošku do aspoň jednej farby, napríklad bledá fialová, tá sa hodí do priestorov ako sú jedáleň, kuchyňa aj obyvka a s bledým drevodekorom by to nemuselo byť špatné :)
Odpovedať
Ďakujem Vám za odpoveďe .Chce to určite oživiť nejakou farbou.Mate niekto benatsky stuk ako omietku na stene??
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?