Prístavba domu na hranici pozemku?

Ahojte pôvodný dom stojí skoro na hranici, chcel by som pokračovať prístavbou cca 6x7m2. Myslite že by bolo možné pokračovať zarovno pôvodného domu alebo budem musieť prístavbu posunúť 2 metre od suseda? Aké sú podľa vás možnosti? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@dusonav moznosti su ze bud ti stavebny urad povoli pokracovat zarovno alebo 2m od hranice :)
Odpovedať
@dusonav Možnosti sú áno alebo nie. Konkrétne ti povie stavebný úrad.
Odpovedať
Profilova fotka
@dusonav tak ako ti už chlapi napísali, buď ti to stavebný úrad povolí alebo nie. treba vyskúšať. no keď nebude dodržaná zákonom stanovená vzdialenosť, tak sa k tomu budú vyjadrovať aj susedia a potom uvidíš, či im to nebude vadiť. ak nie, tak aj staveb. úrad ti to povolí.
Odpovedať
@dusonav musíš sa len na SÚ pýtať to ti takto nikto nepovie, ja si myslím, že to nepôjde alebo budú žiadať súhlas suseda, plus záleží čo to má byť za prístavbu, a okná a a xy ďalších faktorov
Odpovedať
Profilova fotka
@majkisper a ja si zase naopak myslím, že to pôjde. Len samozrejme treba súhlas od susedov, vybaviť si to na stavebnom úrade. Veď predsa kopu ľudí tak stavia, že nedodrží potrebnú vzdialenosť. Len to netreba robiť na čierno!
Odpovedať
bud alebo, uvidis na SU, mozno sa to bude dat hned na hranici, priklanam sa k nazoru aj majkispera aj pavola_v ak to nepojde tak preto co pisal on alebo pojde
Odpovedať
@dusonav toto je to hrozne, ze kedysi sa mohlo stavat hocijako a teraz treba na vsetko povolenia a rozne suhlasy. Ale snad ti to povolia na stavebnom urade. Chod sa tam spytat.
Odpovedať
@jacks101 Chválabohu, že sa nedá stavať hocijako, ale že sú určené pravidlá. Inak by to tu vyzeralo ako v cigánskej osade..
Odpovedať
@chrobak7 ved ano, na jednej strane to je dobre. Ale si zober, ze kedysi sa mohlo a aj tak to na slovensku nevyzera ako v ciganskej osade.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?