Praktická obývačka z nevyužitej haly

Dobrý deň, rada by som sa s Vami poradila. V najbližšom období by sme chceli začať prerábať rodinný dom na dve bytové jednotky pre mňa so snúbencom a otca so sestrou. Chcela by som začať obrovskou halou, ktorá je minimálne 15rokov nevyužívaná(rozumejte -slúži iba na prechod k schodom,kuchyni a obývačke) a chcela by som ju prerobiť na obývačku,ktorá by slúžila pre obe domácnosti. Nemáte dáke kreatívne nápady ako to vyriešiť? Ďakujem=)
Odpovedať
@dominikkas takato tema/otazka, alebo nech tomu dame akykolvek nazov je len strata casu !!! neda sa na nieco take rozumne odpoveda, alebo nieco napisat. Bez jedinej fotky alebo podorysu. Nikto nevie ake to ma rozmery kde je to a ako umiestnene k ostatnej dispozii domu, no teda vedia to asi len ludia z tvojho okolia a potom je porebne to riesit s nimi a nie tu. Pred domom mi stoja dve auta, ktore si mam kupit, to vlavo alebo to vpravo?
Odpovedať
To uprostred bude asi najidealnejsie ;-) Este dnes sa pokusim zaslat podorys. Po prvykrat sm pridávala prispevok na tomto fore a budem vam vdacna ak sa mi potom vyjadrite i k tomu podorysu.Evidentne sa vyznate,takze ma tesi vasa konstruktivna kritika :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahoj , my sme tiez spekulovali s navrhom a potom sme to vzdali a nechali si urobit navrh s vizualizaciou.pre par miestnosti to nestoji az tak vela a hlavne vidis ako to bude presne vyzerat. Nakoniec nam to aj ciastocne zapcitali do ceny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?