Poraďte pri výbere sedačky

Ahoj zdravím všetkých. Mám veľkú dilemu čo sa týka kúpi sedačky. Prosím vás poraďte mi. Som otvorená pre všetky možnosti. Mám 2 malé deti, ktoré našu pôvodnú sedačku stále niečim zašpinia (je látková a oranžová). Teraz by som možno brala aj koženu sedačku vo svetlej farbe (biela, resp. smotanová). Zdá sa mi jednoduchšia na údržbu. Čo si myslíte? ďakujem za všetky postrehy a rady.
Odpovedať
@stassa Ahoj, s priatelkou sme si objednali od Phase s potahom Nanovel s teflonovou upravou, prave koli detom, ktore v buducnosti urcite pribudnu:) Tu na MS som kdesi cital, ze sa da z neho zmyt takmer vsetko cistou vodou. Zdaju sa nam byt celkom kvalitne, maju velmi pekny, moderny dizajn za prijatelne ceny a zaruku 4 roky ( na kostru, na potah klasicky 2 roky ). Urcite odporucam navstivit niektoru z ich predajni. S pracovnickou, ktora nas obsluhovala, sme boli velmi spokojni, bola mila a velmi ochotna, aj ked sme bohuzial nestihali prist skor ako 20 min pred zatvorenim:)
Odpovedať
Profilova fotka
Máme kozenú bielu a sem tam to pretriem takym specialnym cistiacim prostriedkom a inak to ani moc neudrziavam. Cistou vodou by som koženu sedacku urcite necistil, lebo tj e hriech. Potom koža vysychá. Mame monzu od inelis.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?