Poraďte obývačku spojenú s kuchynou

Profilova fotka
Ahojte všetci, poraďte prosím ako zariadiť tuto obyvacko kuchyňu. Kuchyňa je hnedo biela, podlahy hnedé, na stene je svetlý Lamany kamen, oproti kameňu bude uz objednaná sedacka ... Ide mi o farby... Vymaľovať stenu v obývačke na sivo? Alebo sivé poličky? Neviem 😐
Odpovedať
Profilova fotka
@mariangela117
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som sa na tvojom mieste do nejakych farieb nepustala a zostala by som pri hnedej a bielej, to je klasika ktorou nic nepokazis.Akej farby bude sedacka?
Odpovedať
nedavaj tam uz ziadne ine farby, zostan tak ako ti radi terezinka a ked tak iba doplnkami to oziv
Odpovedať
Farby nedávaj žiadne. A tú záclonu daj dole =-) Myslím to v dobrom, samozrejme. Je moc vzorovaná. Daj si tam niečo jednoduché. Úplne hladné závesy. Môžeš si dať aj sivé. Steny nerieš. Tie máš dobre. Hviezdičky z lampy dole. Hádam ma tu nepriškrtíte za to :-) Inak máš super tie bodovky. Mne sa to nedalo dať. Nedá sa nám znížiť strop. To buď rada. Nemusíš utierať prach na lustroch. Aj keď vidím, že nejaké ti pribudnú. Ale toľko sa dá zvládnuť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ved práve ze sedacka bude sivo biela .... Sivý koberec... A zasa mi to nejak nerezový ze 35 m štvorcových bude všetko hnedo bielej ... Zato som myslela ze aby to bolo daco ine tak obývačku dom chcela dosiva
Odpovedať
Profilova fotka
Absolutny súhlas s @evica01. Zaclona a hviezdičky ako píše... Sedačka a koberec fajn v sivej,nechaj to ako akcent. Mozno zopar kovovo sivých doplnkov a bude to elegantne.
Odpovedať
steny nechaj biele. uz je tam dost vyrazna podlah aj ten kamen. tie kachle su bobmove. jednoducha krasa. neviem co je pod nimi, dala by som tam ten kamen co je na stene,ak uz tam nieco musi byt.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za postrehy dievcata❤️Ono je to vsetko zatiaľ tak provizórne ... Doniesli sme veci co sme mali v byte... Čiže preto Vám niektoré veci nerezu... Tak ako mne... Bohužiaľ treba este veľa peňazí na dokončenie domu a na nové lampy a záclony bohužiaľ nie je 😐🔫 Ako je ta komoda pod kameňom tak k nej je este v takých farbách ďalšia zostava ... Dve závesné skrinky a Police... Len este to nechceme vŕtať do steny ked nevieme ci to bude vôbec pasovať 😕 Zato som nechcela hnedo bielu sedačku, možno ako osobitne obývačka by to určite bolo pekne , ale spojené s tiez hnedo bielou kuchyňou mi to prišlo potom vsetko take nevýrazne 😐 Takze myslite ze keby len sedacka a koberec boli sivé a pár drobných doplnkov tak by mohla ist k tomu ta hnedo biela obývačka ?
Odpovedať
@mariangela117 ved a kde sa ponahlas? Ja som pripravena 2-3 roky byvat nudne. Ved to je sranda. Uvidis, ze onedlho natrafis na taku super tapetu co ti tam sadne ako rit na serbel. Sivy koberec a sedacka staci. Inak my sedacku do eLka uz nechceme. Chcem 3+3+2. V tom rohu sa neda sediet.
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej, mate takmer rovnako rozmiestnenu kuchynu ako my :) este aj stolicky rovnake :) jasne, ako pisu ostatni - steny biele. len doplnky farebne
Odpovedať
Profilova fotka
@kovackovci daj fotku vašej 😉 Mame rovnaký vkus 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Kuk moj album 😀 my mame ale inu farbu nabytku
Odpovedať
Článok sa načítava...
daj tomu cas ved sa nemas kam ponahlat a postupne si to zariaduj ;) budes mat z toho ovela vacsiu radost ako keby si to teraz naraz
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?