Poradte farebnu kombinaciu dreva k tejto podlahe

Dobry den, Skusim sa spytat otazku na ktoru dufam dostanem odpoved od niekoho z dizajnu :) Mame v byte drevenu podlahu od spolocnosti KAHRS, BLACK SILVER SHINE COLLECTION a prave riesime asi 3m dlhu TV komodu ktora by mala byt z prednej strany v bielom lesku a na jej vrchu jeden velky kus drevenej dosky. Chceli by sme poradit aky odtien dreva by sa najlepsie hodil k tejto kombinacii podlahy. Kuchyna je spojena s obyvackou biela vysoky lesk, beton tmavy pracovna doska a k tomu bude v tej istej farbe dreva nasledne vrchna doska jedalenskeho stola. Chceme teda vytvorit dva solitery jeden v obyvacke a jeden v kuchyni. Prikladam foto podlahy a nazornu ukazku TV komody. Dakujem krasne za nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
@matusa4b8 bez hlbsieho skumania preferencii investora a ostatnych zariadovacich prvkov by som dala k tejto exkluzivnej podlahe dosku komody aj stola dub bieleny, dub prirodny (do bezova, nie do medova a kvoli jemnemu kontrastu by som nesla ani do sivej). Skratka nieco neutralne, co by podciarklo a zaroven zjemnilo priestor. Verim, ze som odpovedou naplnila vase ocakavania od " niekoho z dizajnu" ;-)
Odpovedať
@dizajnerky dakujem velmi krasne za reakciu :) presne na nieco take sme mysleli, ze bude najlepsia volba. Este ideme pozriet farebne varianty ktore su k dispozicii pri dube a potom sa uz finalne rozhodneme. Dakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?