Poraďte, aké sedačky sa vám oplatili

Dostali sme sa do fazy vyberu sedacky, tak vas chcem poprosit vase skusenosti, co sa vam osvedcilo, co nie.. Nechcem kozenu, to som si ista, ale v tom mnozstve materialov sa tazko orientujem, tak radte! Mame male dieta plus macky, tak nech to nieco vydrzi.. A asi by mala byt rohova..To som si ale nie uplne ista... Dakujem za inspiracie a odporucania
Odpovedať
Profilova fotka
@akvi ja este len budem zariadovat, ale ak chces odolnu, tak koza je vraj to najlepsie. mozes mat aj bielu, ak sa zaspini tak pretries handrickou a mas to zase ciste. ekokoza a ten akoby semis sa rychlo zoderu, aj nasi maju taky akoze semis s teflonovou upravou max. 8 rokov a je to uz skarede, na rohoch osuchane. ale to sa tiez dobre cisti. aj my mame male deti, ale zatial kym vyrastu kupime nejaku lacnejsiu tmavsiu latkovu a neskor ked uz ich utoky nebudu hrozit, kupime nieco krajsie, lepsie ;-) tiez chceme rohovu, ale mne sa najviac pacia 2 trojsedacky otocene oproti sebe :-)
Odpovedať
Len ja praveze kozu nechcem.. Nemam rada kozene sedacky.. A v podstate ju nepotrebujem mat dozivotne, rada za 10 rokov kupim dalsiu :-D len chcem, aby sa dobre udrziavala, aby prezila nejake to pocmaranie, alebo oliatie kavou, zapatlanie cokoladou a tak.. Aby sa to dalo bez problemov ocistit..
Odpovedať
@akvi ja mam sedacku, trojrocnu, to je ta latka ako semis s teflonovou ci jakou upravou....vo farbe bledej kavy.... :-( nikdy viac, mame maleho syna, VSETKO je na nej vidno, ci packy od cokolady, mlieko, dzemove pusinky, osupane ovocie....je velmi aktivny a preto ho castokrat neustriehnem... :-) vycistit ide, ale ked vycistim jeden flak, namokro, tak oproti ostatnej casti to vyzera po uschnuti velmi zle, Zas ked cistim celu sadacku, namokro s detskym samponom, tak sa vycisti krasne cela. Narobim sa jak blba, cely den to na slnku schne a o pad tyzdnov som tam, kde som bola. V zime ju necistim....takze aj tak vyzera. Do noveho ju este zatial berieme, ma len tri roky, ale akonahle bude vsetko ostatne zariadene, kupujem aj novu sedacku a tato pojde na chatu. Ja uz by som len kozennu, ak nechces kozennu, tak vyberaj tmavu potahovu latku, praci potah ako maju IKEA pohovky, Svetlu latku, akukolvek super speci upravu nie ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@akvi dozvedela som sa o latke, ktora vyzera ako brusena koza, aj sa tak dobre udrziava. je tu o tom aj diskusia a ja ju tiez zvazujem. alebo potom normalnu latkovu, tie sa mi aj najviac pacia :-) http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Profilova fotka
@danula_ch no ten napoleon vyzerá takto... a mne sa to naživo veru páčilo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monika_123 a nazivo to vyzeralo viac ako latka, alebo ako koza?
Odpovedať
Profilova fotka
@danula_ch ja ti neviem ani ako látka ani ako koža...ale skôr látkovo
Odpovedať
Profilova fotka
@monika_123 vdaka :-) no ja stale zvazujem, jedni si to chvalia, ini nadavaju ze nikdy viac =-)
Odpovedať
@akvi, ja tiez zvazujem sedacku s teflonovou upravou, mam ju aj teraz doma, bledu a je to tak ako pise katyl, ale to preto ze som kupovala ten lacnejsi teflon lebo som nemala dost penazi :-( ... ale teraz zvazujem sedacku od phase s teflonovou upravou, bielu. na predajni som poprosila predavacku aby urobila test ci to naozaj tak funguje ako pisu, tak tam vyliala svoju kavu, ocistila to len cistou vodou a cistou bielou hubkou - ostalo to pekne biele bez map ... nie ako na nasej terajsej sedacke... tak stastnu ruku pri vybere... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katyl presne tak by som to i ja povedala. Nikdy viac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?