Poradite mi nejaku ziarivo bielu farbu na steny????

ahojky, dnes sme boli pozerat farby, chcem do obyvacky ziarivo bielu, bielucku.... krora je taka naj ?? nukali nam primalex, alebo premal elegant- vraj primalex je 2x drahsi kvoli znacke.... neviem sa akosi rozhodnut, ocenim kazdu radu. dakujem
Odpovedať
1
2
Esmal exclusive. A inak vsetky co maju belost nad 90.
Odpovedať
@zuzka_puska skus sniezku z MM ja som bielsu bielu este nevidel 8-)
Odpovedať
My sme malovali s Primalexom Polar, krásna biela belšia :) Cena - vystihli sme dobrú akciu v Baumaxe :)
Odpovedať
@zuzka_puska helios spektra clasic
Odpovedať
@zuzka_puska co som sa bavil s maliarom, ked nam isli malovat dom tak primalex nam vobec neodporucal. Dobre farby su vraj jub (jupol) alebo hex. Je tam toho viac preco nam to nebolo odporucane. A nebolo to len odporucanie maliarov...
Odpovedať
Ja mám s Primalexom zlé skúsenosti, začal nám po pár mesiacoch praskať a v zime sa nám tvorila v zime pri oknách pleseň, maliar nám tiež odporučil JUPOL.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som malovala aj byt v podkrovi primalexom - polar (pred 8 r), aj stary dom s primalexom- standard, a vsetko je OK (1 r), tiez vystihnuta akcia, z mojho pohladu mozem odporucit
Odpovedať
@loy pleaen sa ti robi lebo to mas zle postavene nie kvoli primalexu
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som maľoval Primalexom a vôbec mi nekryl už nikdy viac všetci hovoria že sa pokazil. Potom som si kúpil farbu od Chcemolaku ale ta tiež nebola bohviečo. Najlepšia s čím som maľoval a veľmi dobrá belosť je značka REMAL. Odporučili mi ju maliarky ktorý maľujú iba s ňou už 5 rokov. Treba si porovnať ceny ale s REMALOM budete určite spokojný. Veľa dobrých recenzií som počul na farbu z MM značka Sniežik ale osobne som ju ešte nemal.
Odpovedať
Profilova fotka
ja zase som vzdy bola s primalexom spokojna, ta biela je naozaj biela :)
Odpovedať
Ďakujem za každý názor. No kúpili sme ten spomínaný remal, avšak katastrofa. Máme nové steny/stavali sme jadro/ robil ich originál murár, svokor, takže mám istotu že steny sú dobre spravené. Avšak farba remal nič moc, fľaky sú aj po 4 nateroch, katastrofa. To isté v obývačke, kde sú steny staré, len vyspravené, tiež fľaky ako svet :-( Na ostatné izby sme kúpili primalex, bol 2x drahší ale tak ten remal by som okamžite hodila do koša, keby sa to teraz ešte dalo!!!! Nevadí, tak ten primalex sme zatiaľ neskúšali, teda dúfam že to bude lepšie ako remal.
Odpovedať
@zuzka_puska my mame dobre skusenosti so STO
Odpovedať
Článok sa načítava...
Do interierovej farby sa oplati investovat! Nekupujte najlacnejsie, lebo kupite 2x! A to nielen z dovodov, ktore tu boli spominane (viac vrstiev, ci flaky). Za par rokov budete totiz malovat znova a tie lacne (makke a nasiakave) farby sa vam rozmocia a nalepia na valcek! Treba kupovat drahsie farby, ktore su tvrdsie, nenasiakave, dokonca umyvatelne. My sme dali Caparol Extra.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@matorado My tiez chceme davat Caparol Extra.co vas vyslo 25 kg vedro?Nam dali cenu 43 eur
Odpovedať
primalex polar
Odpovedať
@matorado na valcek sa lepi predosla vrstva farby koli tomu, ze si nedal penetraciu medzi vrstvy.... S kvalitou farby to nemá nic spolocne. Osobne chcem cestarsku bielu, hlavne na stenu, kde bude svietiť projektor. ;-)
Odpovedať
@papulka19891 Mali sme tusim za 40 ale to bolo 2,5 roka dozadu. @megdesign To je samozrejme nezmysel.
Odpovedať
Ja som maloval s Jupol Gold pred par tyzdnami. Tu som o tom pisal: www.raciodom.blogspot.sk a www.expertnastavbu.blogspot.sk Mozno pomoze.
Odpovedať
@zuzka_puska nepises aky remal a aky bol technologicky postup.
Odpovedať
@blacknigga aj ja mam taku skusenost, uz som to tu niekde aj pisala, celu chalupu mam so sniezkou vybielenu, ...oslovila ma aj cena
Odpovedať
@stif0 sniezka z MM - mam odskusana - spokojnost, ...belost, aj cena
Odpovedať
@matorado no to samozrejme nezmysel nieje. Stryko je maliar, takze to mam z prvej ruky. ;-)
Odpovedať
@megdesign Milujem tieto zarucene argumenty. ;-) Mam svokra daniara. To by som mal ist teraz asi radit na poradu, ako vyplnit danove priznania, ze? Tvrdost farby ti nieco hovori? Alebo nasiakavost? Nic? To asi tiez "s kvalitou farby nemá nic spolocne"... :-x
Odpovedať
Profilova fotka
asi veru nic, tak ako aj mne :D
Odpovedať
Tikurila pure white
Odpovedať
@matorado No urcite ist po radu, ako vyplnit danove, daniarovi. Lepsie ako ist do zelovocu si pytat rady... ;-) Zakladom je scelenie a zabezpecenie prilnavosti podkladu, co je penetracia. A je jedno, ci je to pri malovke. To, ze prebehnes valcekom dva krat po tom istom mieste a na valci ti ostanu supiny predoslej starej farby, je dovodom toho, ze si nenapenetroval. Povacsine sa to stava vtedy, ked na sadrove stierky niekto nasvaca bez penetracie farbu a ta na tom hladkom povrchu proste nedrzi. Vtedy sa odporuca striekat penetracia a striekat aj farba.
Odpovedať
Profilova fotka
nedotahujte sa tu zbytocne :)
Odpovedať
ziariva po case nebude ziadna :-)
Odpovedať
@dominik_boksansky nie remal, ale premal....premal elenant. No to bola katastrofalna farba, aj po 3 nateroch sme stale mali flaky a farba vobec nebola snehobiela.... :-) Nakoniec sme kupili primalex polar, cena sice bola 2 nasobna ale stacil jeden nater a steny boli biele,ziarive, bez flakov. Takze my sme zvolili primalex, a nelutujem. Aj sivu sme kupili primalex, mesacnu sed. Nam najviac sadla tato znacka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@stif0 ja ju mam odskusanu, prave zajtra idem na chalupe malovat kupelnu
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?