Poradite ako dispozicne rozvrhnut tuto obyvacku?

Poradite ako dispozicne rozvrhnut obyvacku? Rozmery domu su prisposobene uzkej sirke pozemku, cize sirka obyvacky je 6750 a dlzka 4100, v pravo je vystup na terasu, vysuvacky. Dakujem.
Odpovedať
@janaspa asi by to chcelo obrazok aj s dverami/vstupnym otvorom a oknami
Odpovedať

Odpovedať
tu je obrazok, presvetlovaci pas rozmeru 500 sme zamurovali, a radiatoroy su na stene vedla vychodu na terasu.dakujem
Odpovedať
@luck4 tu je obrazok, presvetlovaci pas rozmeru 500 sme zamurovali, a radiatoroy su na stene vedla vychodu na terasu.dakujem
Odpovedať
@janaspa Hmm no to je dost nestastne riesenie ze to mas takto rozseknute v polovici. A ma tam byt len obyvacka, hej? Jedalen a kuchynu mas inde.. No ja by som tam asi spravila dve sedenia ak by sa dalo - take relaxacne pri krbe, s kniznicou a na druhej strane s telkou. Alebo povedzme pri krbe len nejake prizemne sedenie s vankusmi.. Neviem co v tej obyvke chcete vsetko robit. Snad sa ti ozve aj nejaky dizajner :)
Odpovedať
@luck4 no ved to rozmery nepustili, dlhy uzky pozemok, tak to musime nejako sikovne vyspekulovat. Aj jedalensky stol by tam mal byt.
Odpovedať
@janaspa Skoda ze ste nad tym nerozmyslali pri priprave projektu, mohli ste podla toho umiestnit okna a dvere na terasu.
Odpovedať
napr.takyto predel?
Odpovedať
@janaspa No hej, na jednu stranu jedalen, na druhu obyvku. Len neviem co s telkou lebo dat ju vedla krbu nie je dobry napad, teda ak by si chcela mat zapaleny krb a pozerat telku zaroven
Odpovedať
Dobre to mate. Neboj sa. Vsetko si najde same svoje miesto. Poskusate uz za jazdy co vam bude vyhovovat. Kuchyna je jasna. Bud do U alebo L... Stiahni si do mobilu aplikaciu HOUZZ. Potom zadaj co chces. Kitchen living room together a pod. Su tam miliony napadov ;-) My zaciname stavat cca o 3 mesiace. Uz som prekombinovana :-D
Odpovedať
@luck4 telka bude na opacnej polke izby asi tam kde bol ten presvetlovaci pas zatial predbezny plan. No navrhnute je to tak ako dovoli stavebny zakon okna z hladiska obytnych miestnosti susedov atd.
Odpovedať
@evica01 kuchynu mame zvlast, tuz bude le jedalen. Dakujem za tip.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?