Poprechadzane skrutky na upevnenie smrekolitu

Ahojte, chcel by som Vas touto cestou poziadat o radu montaze smrekolitu na skrinu. Pri upevneni smrekolitu skrutkami J23 sme postupovali podla montazneho navodu; co sa tyka rozmiestnenia tychto 12 skrutiek, sposobu upevnenia a polohy skrine pri montazi smrekolitu. Po montazi uchytiek J23 bola skrina otocena a v plane bola montaz skrutiek P2, ku ktorej nedoslo, pretoze bolo zistene, ze skutky J23 viditelne poprachadzali vnutornou castou skrine. Nie sme si vedomi toho, ze by sme spravili nieco inak ako je uvedene v montaznom navode. Prosim Vas teda o radu, ako postupovat dalej, kedze mame aj dalsie skrine, resp. vitriny. Da sa to nejak obist nejakym inym montaznym prvkom ako je uvedena skrutka? Dakujem, Igor. P. S.: Pisal som aj dodavatelovi, zatial si vyziadal blizsi opis.
Odpovedať
@igorf Tak daj o pár mm kratšie skrutky.
Odpovedať
@chrobak7 tu kratsie skrutky nepomozu, ked si danu skrutku skrutkoval @igorf , mal si ju trochu viac naklonit smerom k tomu "smrekolitu" aby ti to islo do tej drazky, ten plast je poddajny, bohuzial je to tvoja chyba...
Odpovedať
@chrobak7 @marek_norway Pritlacil som to k doske ako len slo :( Aj tak...
Odpovedať
@igorf Už som z marekovho popisu pochopil, kde je problém. Použi malé kovové uholníky miesto tých plastových - ako na obrázku ten najmenší - tak, aby si skrutkoval kolmo na hrubšiu stenu, nie šikmo.
Odpovedať
@chrobak7 Dakujem za typ, toto ale budem musiet zamontovat z vnutra skrine, tak? Pretoze ak z von, ako tie uklove, tak mi to skrutka hrotom vnide opat do skrine, dobre pisem?
Odpovedať
Profilova fotka
@igorf viac nakloniť skrutku aby išla pozdlzne so smrekolitom akoby si ju chcel kolmo do bočnice dať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?