Pomoc ako ozivit obyvacku

Ahojte, potrebovala by som poradit ako ozivit ,zutulnit obyvacku. Nejako si neviem rady a neviem co by sa hodilo k oranzovym stenam. Tie bohuzial zostavaju. Rozmyslala som nad nejakou tapetou na stenu kde je TV, poprípade este zavesy, ale vôbec neviem do akých farieb ist a ci vôbec by sa to tam vôbec hodilo. Dakujem za kazdu radu
Odpovedať
@donaldko Nabytok asi nemozes vymenit, ze? mne by sa hodil nejaky svetlejsi. Inak podla mna sa k tej oranzovej moze velmi pekne hodit tyrkysova, zacala by som vankusmi a ak sa ti to bude hodit mozes skusit dalsie doplnky ako kvetinac, sviecky, ramiky na polickach.. Svetle stolicky ladiace so sedackou by boli super :)
Odpovedať
mne sa to takto celkom páči, akurát by som tú TV skrinku zavesila na stenu - tým pádom by tam ten priestor bol taký zaplnenejší
Odpovedať
TV daj na stenu, nad TV si kup ciernu policku z ikea LACK cca 2metrovu (podobne/tie iste mas uz na stene). Na stenu by som dala sivo/bielu tapetu s ciernymi prvkami/ornamentami.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Nabytok uz nechcem menit, ale tie tyrkysove doplnky by sa mi pacili, musim sa po niecom poobzerat :-). Na okne nejaky zaves alebo zaclone nechyba? Chcela by som ho nejako zutulnit , lebo ho chceme predavat, tak nech neni taky fadny :-)
Odpovedať
doplnky ladiť vo farbe skla na jedalenskom stole , určite by som volila aj v tejto farbe koberec
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, čo tak pridať nejaké krásne závesy na okná? 240 cm dlhé, bo bokoch možné zaviazať, vždy sú pár(2ks) :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?